Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Kuitupitoiset ketorieskat- hiilaria 3 g

Kaupallinen yhteistyö: puhdasplus.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Ketorieskat kylmäsavulohella- vastustamaton makuelämys

 

 

Ketorieskat kylmäsavulohen ja tillin kanssa on vertaa vailla oleva makuelämys! En tiedä miksi mulla on ollut viime aikoina ihan älytön himo kylmäsavuloheen- koskaan aikaisemmin en ole sitä erityisemmin himoinnut. Mutta nyt olen syönyt sitä päivittäin ja taas pitää mennä ostamaan sitä lisää. Ja se maistuu niin hyvältä juuri näiden ketorieskojen kanssa! Olen saanut viime päivinä runsaasti kyselyjä kuiduista ketoruokavaliolla ja siitä, että käytänkö itse kuitulisiä. Kyllä mä käytän, lähinnä käytän niitä ketoleivissä ja smoothiessa. Yritän käyttää kuitulisiä mahdollisimman monipuolisesti vaihdellen joko siten, että käytän yhtä kuitulisää muutaman viikon ja sitten vaihdan sen toiseen tai vaihtoehtoisesti siten, että käytän useampaa kuitulisää yhtäaikaa. Nämä ketorieskat soveltuvat hyvin ketogeenisen ruokavalion lisäksi myös viljattomaan ruokavalioon tai ihan normi ruokavalioonkin mikäli haluat valmistaa herkullista leipää ihan itse. Rakenne on hyvä ja olen kehittänyt näistä myös kananmunattoman version, jonka julkaisen blogissa myöhemmin.

 

Lue myös: Lämmin ketopuuro

 

 

ketorieskat makrot 1 rieska

 

  • p 7 g
  • r 6 g
  • hh 3 g
  • kcal 141

 

 

Lisätietoja: vapaaehtoista pinnalle ripoteltavaa juustoraastetta ei ole laskettu makroihin

 

 

KETOrieskoissa KÄYTETYT TUOTTEET- HYÖDYNNÄ -25%:N ALEKOODI

 

 

Ketorieskat ovat kuitupitoisia: niissä on käytetty Puhdas Plussan kuitulisiä, jotka soveltuvat sekä keto- että VHH ruokavalioon. Puhdas Plussan Premiun Psylliumkuitu ja omenapektiini ovat geeliytyviä kuituja, jotka turpoavat vedessä. Psyllium onkin seuraajilleni tuttu kuitulisä, joka antaa rakennetta VHH leiville ja leivonnaisille. Akaasiakuitu taasen ei ole geeliytyvä eli se ei turpoa vedessä lainkaan ja se on henkilökohtainen suosikki kuitu lisäni. Käytän sitä myös smoothiessa tai veteen sekoitettuna. Omenapektiinin tilalla voi käyttää myös Puhdas Plussan Keto Fiber kaurakuitua, joka ei sisällä hiilihydraatteja ja on gluteeniton. Koodilla ”kutsuvapauteen” saat peräti -25%.n alennuksen edellämainituista tuotteista ja kaikista muistakin Puhdas plussan tuotteista kun tilaat tuotteet Puhdas Plussan verkkosivuilta. Olen todella iloinen, että minulla on mahdollisuus tarjota lukijoilleni näin suuri alennus! Edullista Pofiberiä taasen ei voi tilata Puhdas Plussalta, vaan sitä löytyy ihan tavallisista marketeista.

 

 

Lue postauksia ketoruokavaliosta ja painonhallinnasta täältä.

 

 

KETOrieskat OHJE, 4 rieskaa

 

 

 

 

TILAA * merkittyjä tuotteita -25%:n alennuksella Puhdas Plussan verkkokaupasta. Tuotteet löydät helposti verkkokaupasta klikkaamalla ohjeissa olevia linkkejä. Saat normaalihintaisista tuotteista -25 %:n alennuksen koodilla ”kutsuvapauteen”.

 

 

KETOrieskat VALMISTUS

 

 

  • Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa joko käsin tai sähkövatkaimella.
  • Lisää jogurtti ja loput raaka-aineet koko ajan sekoittaen.
  • Lusikoi taikinasta uunipellille neljä yhtä suurta kasaa ja painele ne käsin littanaksi pyöreäksi rieskaksi.
  • Paista uunissa 200 asteessa kunnes ketorieskat ovat saaneet kauniin värin.
  • Ripottele ketorieskojen pinnalle halutessasi hieman raastettua juustoa paistamisen loppu vaiheessa.

 

 

lue myös

 

 

ketojuustosämpylät- ainoastaan 2,5 g hiilaria kokonaisessa sämpylässä!

 

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan voit tilata täältä: kari.sjoholm10@outlook.com 

Kirja maksaa blogini lukijoille 23,50 + postimaksu 4,90 euroa.

 

 

LUE MYÖS

 

 

 

 

Tuu instaan: satusjoholm ja 2blackgsd

Kaupallinen yhteistyö: puhdasplus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *