Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Rautavalmiste: hyvin imeytyvä eikä ärsytä vatsaa

Kaupallinen yhteistyö: https://www.puhdasplus.fi/tuotteet/
*Sisältää mainoslinkkejä

monet rautavalmisteet ärsyttävät suolistoa

 

 

Rautainfuusiosta on kulunut 6 viikkoa ja aion lähipäivinä käydä mittauttamassa uudestaan ferritiini arvoni ja käydä lääkärin vastaanotolla. Pian saan siis tietää miten paljon ferritiini on noussut ja pitääkö minun alkaa taas syömään jotakin rautavalmistetta. Olen saanut lukuisia viestejä seuraajiltani, jotka ovat kertoneet, että ferritiini nousi infuusiolla, mutta tipahti ajan kanssa uudelleen liian alas. Moni joutuu uusimaan infuusion ainakin kerran tai jopa useammin. En ole kuitenkaan ainakaan vielä alkanut käyttämään mitään rautavalmistetta, koska en ole vielä mittauttanut rauta-arvoja enkä käynyt lääkärin vastaanotolla. Olen kuitenkin varautunut siihen, että jatkossakin joudun ottamaan lisä rautaa purkista, jotta rauta-arvot pysyisivät hyvinä. Ja sen voin sanoa, että teen kyllä kaikkeni etteivät rauta-arvot pääse enää tipahtamaan liian alas eli ei ole yhtään ikävä sitä oloa kun rauta-arvot olivat alakantissa.

 

Lue myös: Rautainfuusiossa!

 

 

olen löytänyt rautavalmisteen joka eivät ärsytä suolistoa

 

 

Olen vuosien aikana käyttänyt useita eri rautavalmisteita vaihdellen. Apteekin rautavalmisteet ovat tehokkaita ja sisältävät suuria määriä rautaa. Haitta puolena vaan on se, että useimmat niistä ärsyttävät vatsaa ja mikäli suolisto oikein suuttuu lisä raudasta, niin tuskin suoliston huono kunto edesauttaa raudan imeytymistä. Onneksi olen löytänyt muutaman sellaisen valmisteen, jotka eivät ärsytä suolistoa. Yksi niistä on Puhdas plussan rautavalmiste, jota aion käyttää jatkossa mikäli tilanne sitä edellyttää ja lääkäri näyttää asialle vihreää valoa. Valmisteen sanotaan olevan myös hyvin imeytyvä, koska siihen on lisätty raudan imeytymistä edes auttavia aineita.

 

 

Lue myös: Rankka viikko rautainfuusion jälkeen

 

 

rautavalmiste, joka sisältää myös punasolujen muodostamiseen tukevia aineita

 

 

Puhdas plussan rautavalmiste on varsin monipuolinen: se sisältää raudan lisäksi punasolujen muodostamiseen tukevia aineita eli B12-vitamiinia, folaattia ja C-vitamiinia. Raudan lähteenä  on hyvin imeytyvä rautabisglysinaatti, jonka sanotaan olevan yksi parhaiten siedetyistä rauta yhdisteistä. Vatsa ärsytyksen vähentämiseksi Puhdas plussan rautavalmisteessa rautabisglysinaatti ja C-vitamiini on pakattu rakeeseen, josta ne vapautuvat vähitellen rakeen kulkiessa suolistossa eteenpäin. Valmisteessa oleva C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä, kun ne vapautuvat rakeesta samaa tahtia. Valmisteeseen on lisätty myös B12-vitamiinia, joka tukee luontaista punasolujen muodostumista kehossa. Punasolujen muodostumista ja hermoston toimintaa tukevat lisäksi B12-vitamiinin aktiivinen metyylikobalamiinimuoto.Tuote on kasviperäinen ja käy vegaaneille.

 

 

Lue myös: Rautainfuusion jälkeen: ai tämmöistäkö tämä elämä voikin olla?

 

 

TILAA PUHDAS PLUSSAN rautavalmistetta ja muita tuotteita VERKKOKAUPASTA -25%:N ALENNUKSELLA

 

 

Koodilla ”kutsuvapauteen” saat peräti -25%:n alennuksen Puhdas plussan rautavalmisteesta  ja kaikista muistakin tuotteista kun tilaat tuotteet Puhdas Plussan verkkosivuilta. Olen todella iloinen, että minulla on mahdollisuus tarjota lukijoilleni näin suuri alennus!

 

 

Tuu instaan: satusjoholm

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.puhdasplus.fi/tuotteet/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *