Hae
Kutsu vapauteen

Olihan urakka mutta nyt se on tehty!

paluu toisenlaiseen työtodellisuuteen

 

Palaan huomenna töihin virkavapaalta. Paluu tapahtuu hyvin toisenlaiseen todellisuuteen- miten paljon on tapahtunutkaan kolmessa viikossa! Kaikki työmatkat on peruttu. Huomenna olisi pitänyt lähteä kukonlaulun aikaan Turkuun ja ensi viikollakin olisi ollut reissupäiviä. Se hyvä puoli tässä eristäytymisessä on, että saa rauhassa keskittyä omien töiden tekoon eli työpäiviä tulee nyt rutkasti lisää ja se ei ole koskaan pahitteeksi. Vaikka tosin ne reissutkin työpäiviä ovat, toisenlaisia vaan.

 

kirja kielentarkistukseen

 

Kirja on nyt kirjoitettu. Sain sen kirjoitettua etuajassa, joten viikon verran olen keskittynyt ihan muihin juttuihin. Tekstit on lähetetty kielentarkistukseen (äidinkielenopiskelija Jyväskylän yliopistossa tarkistaa oikeinkirjoituksen). Omalle tekstilleen tulee niin sokeaksi, että vaikka lukee tekstin sataan kertaan, niin ei välttämättä huomaa virheitä. Loppurypistys onkin tämmöiselle perfektionistille aika kova homma kun itselle ei meinaa kelvata yhtään mikään:) Kirjan kirjoittaminen oli paljon kovempi juttu kuin ennalta ajattelin ja ellen olisi jäänyt virkavapaalle, olisin nyt varmaan aika poikki.  Nyt en sitä ole, vaan olen nukkunut viime aikoina tosi pitkiä öitä ja mielestäni palautunut ihan loistavasti.

 

kiva palata töihin

 

Eli viimeistä virkavapaa päivää viedään ja on tosi kiva palata töihin. Onneksi en ottanut pidempää vapaata! Viime päivinä olenkin joutunut pakottamaan itseni etten ala tekemään töitä eli yhtään pidempää en olisi jaksanut enää ”lorvia”. Olen tehnyt tähänkin asti etätöitä kotona ja etätyöt luonnollisesti jatkuvat  nyt koronan aikana. Ollaan muuten tehty Karin kanssa meidän TV-huoneeseesta kuntoiluhuone- onhan se sitä ollut tähänkin asti, mutta nyt ainakin on. Kirjoitan siitä postauksen myöhemmin. Ja VHH ruoka ohjeitakin on tulossa blogiin lisää, nyt kun energiaa ei mene niin paljon kirjan kirjoittamiseen. Miten paljon mulla vapautuukin energiaa blogin kirjoittamiseen ja kaikkeen muuhun, kun saan luovutettua tekstin kustantajalle. Ihanaa päivän jatkoa kaikille, pidetään mieli positiivisena kaikesta huolimatta:)

 

Lue myös: Terveyspopulistit rahastavat korona viruksella

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.