Hae
Kutsu vapauteen

Juhannustaikoja- mitä toivoin?

Juhannusaatto. Juhannusaaton taiat. Kukkia tyynynalla. Kieristelyä viljapellossa. Ei sentään. Tein omat taikani. Tein ne Suomen suvessa, havumetsässä. Istahdin kivelle, suljin silmäni ja hengitin sisääni koivun vihreää raitista ilmaa. Laskin käteni maahan. Se kosketti vierelläni makaavaa parasta ystävääni, joka seuraa jokaista askeltani eikä hievahda viereltäni. Katsoin hetken uskollisiin silmiin ja vaihdoimme muutaman ajatuksen. Sanoja ei tarvittu eikä edes niitä taikoja. Kaikki oli siinä.

 

Ajattelin kahta suurta unelmaani, jotka odottavat oikeaa hetkeä, että ne saavat muuttua todeksi elämässäni. En takerru niihin, vaan päästän ne vapaaksi. Sydämen syvimmät toiveet toteutuvat ainostaan täydellisessä vapaudessa, oikealla ajalla ja tavalla. Nousin ylös, kohotin katseeni kohti taivasta ja levitin käteni. Hengitin vielä hetken. Lähdin kävelemään kotia kohti, jossa odotti juhannussauna ja koivuvihdat. Ystäväni seurasi minua nuokahtanut voikukka huupielissä roikkuen varmistaen että minulla on kaikki hyvin, valmiina auttamaan ja suojelemaan.

 

 

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

 

Kuva Ilona Mikkonen

 

 

Lue myös

 

Makeita VHH ja keto reseptejä juhannukseksi

Suolaiset VHH- ja ketoreseptit juhannuksen viettoon

 

Terveellistä elämää ja ilmaisia LIVE jooga-, meridiaanivenyttely- ja syvärentoutusharjoituksia instassa: satusjoholm

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *