Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Palautumisohjaajakoulutus

Kaupallinen yhteistyö: https://www.palautumiskoulupro.fi/

 

Palautumisohjaajakoulutus alkaa tampereella keväällä 2020

Jokin aika sitten huomasin, että Tampereella alkaa palautumisohjaajakoulutus ensi keväänä. Itse asiassa näitä koulutuksia järjestetään usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomea, mutta Tampereen koulutuksen ajankohta on minulle täydellinen. Olen ollut jo pitkään kiinnostunut palautumisesta, unesta, hermoston toiminnasta ja stressinhallinnasta ja olenkin kirjoittanut tänne blogiin paljon postauksia näihin aiheisiin liittyen, löydät niitä täältä..  Blogissa on runsaasti myös ilmaisia jooga-, hengitys- ja meditaatioharjoituksia (löydät niitä täältä) koska olen liikuntatoimen ylitarkastajan työni lisäksi myös joogaohjaaja toiselta ammatiltani.  Kiinnostuin joogasta ja meditaatiosta 17 vuotta sitten juurikin palautumisen vuoksi.  Halusin vahvistua, voimistua ja rauhoittua henkisesti ja fyysisesti, koska ymmärsin, että pelkän fyysisen treenamisen kehoni ja mieleni huutaa palautumista ja huoltamista. Uskon, että palautumisen merkitys ihmisten elämässä nousee suurimmaksi terveyshaasteeksi tulevaisuudessa. Vaikka eläisi kuinka terveellisesti, mutta ei palaudu ja nuku hyvin, niin elämänlaatu heikkenee ja saattaa sairastua vakavasti, sillä stressin vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin ovat dramaattiset.

 

 

Palautumisohjaajakoulutus kutsuu voimakkaasti

 

 

Tiedätkö palaudutko hyvin ja mitä se tarkoittaa, mikäli et palaudu? Tunnetko olossasi mikäli olet ylikierroksilla vai onko siitä tullut jo normaali olotila? Tiesitkö, että hengitysharjoituksiakin voi tehdä suorittamalla tai että joogaaminen ja meditoiminenkin voi olla suorittamista? Mihin kaikkiin elämänosa-alueisiin palautuminen vaikuttaa? Näistä aiheista ja paljon muusta palautumiseen liittyvästä tulen kirjoittamaan lisää tulevaisuudessa, sillä alan opiskelemaan ensi keväänä palautumisohjaajaksi. Olen tiennyt jo pidemmän aikaa, että haluan opiskella  tulevaisuudessa jotakin uutta liittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mutta en ole tiennyt mitä. Luettuani Palautumiskoulu PRO:n järjestämästä palautumisohjaajakoulutuksesta, tiesin heti, että se on tässä! Kouluttajina toimivat rentoutusterapeutti, psyk.sh, MB Life Coach Nina Pajanti-Raudus ja psykofyysinen fysioterapeutti ja rentoutusterapeutti Ulla Ollikkala.  Ilokseni sain tietää, että hyvä ystäväni Kaarina Krogerus aloittaa samat opinnot, jotka alkavat Tampereen kesäyliostossa maaliskuussa 2020- en malta odottaa!

 

 

Palautumisohjelmien tavoitteena on fyysinen voimantuminen ja palautuminen

 

 

Palautumisohjaajakoulutuksen teoreettinen viitekehys koostuu länsimaisesta keho- ja rentoutusterapiasta, sekä sosiaalisen oppimisen teoriasta. Koulutus sopii erinomaisesti sosiaali – ja terveysalan henkilöstölle, liikunnan parissa työskenteleville, työnohjaajille sekä palautumisen taitoja tarvitsevalle joko omaan tarpeeseen tai ryhmänohjaukseen. Koulutuksesta saa käyttöön neljä valmista kehon ja mielen palautumisohjelmaa. PalautumisohjelmaPRO™️ ovat suomalaisen fysioterapeutin sunnittelemia ja ohjelmien tavoitteena on fyysinen voimaantuminen ja palautuminen. Koulutukset järjestetään yhteistyössä eri paikkakuntien kesäyliopistojen kanssa.

 

 

Tulevat Palautumiskoulu PRO:n palautumisohjaajakoulutukset

 

 

  • Hämeenlinnan Kesäyliopisto 10-11.10.2019
  • Turun Kesäyliopisto, koulutus alkanut 28-29.9.2019
  • Kymenlaakson Kesäyliopisto, koulutus alkaa 26-27.10.2019
  • Jyväskylän Kesäyliopisto, koulutus alkaa 23-24.11.2019
  • Etelä-Pohjanmaan Kesäyliopisto, koulutus alkaa 15-16.2.2020
  • Tampereen Kesäyliopisto 27-28.3.2020

 

Myöhemmin lisätty: korona on saattanut vaikuttaa koulutusten alkamisajankohtiin. Tarkista ajankohdat ja tulevat koulutukset

täältä.

 

Palautumiskoulu PRO:n etusivulle pääset täältä.

 

Seuraa terveystietoista matkaani blogissa, facebookissa ja instagramissa

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Kaupallinen yhteistyö: https://www.palautumiskoulupro.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *