Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Lämmin ketopuuro

Kaupallinen yhteistyö: fitnessfirst.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

ketopuuro pitää hyvin nälkää

 

 

Lämmin ketopuuro on ihanan makuinen aamu- tai iltapala. Runsaasti kuituja ja hyviä rasvahappoja sisältävän ketopuuron voi nauttia sellaisenaan tai kotimaisten marjojen kanssa. Itse syön tätä puuroa muutaman kerran viikossa iltapalaksi silloin kun tekee mieli kaurapuuroa. Kaurapuuro on nimittäin niitä ainoita ruokia joita kaipaan ketoruokavaliolla aina silloin tällöin. Ketopuuro pitää tosi hyvin nälkää ja on nopea- ja helppotekoinen. Se on lisäksi kivaa vaihtelua tuorepuurolle- ohjeita löytyy VHH ruoka- ja herkkuohjekirjastani ja täältä blogista. Kuten nimestäkin voi päätellä, niin tämä ketopuuro sopii erinomaisesti ketogeeniseen ruokavalioon ja sen lisäksi myös viljatonta ja maidotonta (ellet käytä kuohukermaa veden sijaan) ruokavaliota noudattaville. Maista ja ihastu!

 

 

Lue postauksia ketoruokavaliosta ja painonhallinnasta täältä.

 

 

 

 

Ketopuuron raaka-aineista

 

 

Ketopuurossa on käytetty kokonaisia pellavansiemeniä, jotka liotetaan ennen käyttöä. Liotuksen myötä ne geeliytyvät ja antavat aivan ihanan pehmeän maun puurolle. Pellavansiemeniä voi käyttää kokonaisia tai rouhia ennen käyttöä, jolloin ravinteet imeytyvät paremmin. Mikäli et halua käyttää jotakin ohjeessa mainittua siementä, niin voit korvata sen jollakin muulla siemenellä tai rouhitulla pähkinällä. Veden sijasta voit käyttää kuohukermaa- maku on loistava, mutta kaloreiden määrä luonnollisesti lisääntyy 😎 Siemenet kannattaa aina ostaa luomuna raskasmetalli kertymien vuoksi.

 

 

Lue myös: Paras VHH pizza ikinä!

 

 

Ketopuuro makrot 1 annos

 

 • hh 3 g
 • p 12 g
 • r 28 g
 • kcal 322

 

 

 

 

ketopuuro ohje 1 annos

 

 

Samantyyppinen ohje löytyy VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjastani sivulta 102.

 

 

valmistus

 

 

 • Mittaa kaikki puuron raaka-aineet suolaa lukuunottamatta kattilaan ja anna seoksen tekeytyä vähintään puoli tuntia tai yön yli.
 • Kiehauta puuroksi.
 • Lisää suola.
 • Nauti puuro esimerkiksi gheen, mustikoiden tai vadelmien kanssa.

 

 

 

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA

 

 

VHH ruoka- ja herkkuohjeita kirjan voit tilata täältä: kari.sjoholm10@outlook.com Kirja maksaa blogini lukijoille 23,50 + postimaksu 4,90 euroa.
Tuu instaan: satusjoholm ja 2blackgsd
Kaupallinen yhteistyö: fitnessfirst.fi

2 kommenttia

 1. Maija Väisänen kirjoitti:

  Haluaisin tämän kirjan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *