Hae
Kutsu vapauteen

Karin ketokokeilu- kuka hullu alkaa valmentamaan omaa miestään?

Herra Sjöholmin ketokokeilu- miksi ihmeessä?

 

 

Karin ketokokeilu alkoi pari viikkoa sitten hitaalla laskeutumisella ja nyt Herra on ollut ketoosissa pari päivää. Ketokokeilun syynä ei ole perinteinen laihdutus todellakaan! Karihan on todella hoikka eikä hänen tarvitse laihtua grammaakaan. Syynä on armoton sokerikoukku, joka on pitänyt Herraa otteessaan koko hänen aikuiselämänsä ajan. Ja tietäähän se mitä siitä seuraa: jatkuva väsymys ja verensokerin heittely! Sokerikoukun selättämiseen on kokeiltu ketoosia lukuunottamatta ihan kaikki keinot- huonolla menestyksellä. Tämän vuoksi tein Karille viime keväänä once in a lifetime ehdotuksen eli lupasin koutsata Karia ketoruokavalion saloihin 24/7. Kari mietti asiaa muutaman kuukauden ajan ja IHAN ITSE halusi aloittaa ketoruokavalion. Alkamisajankohdan määritteli golfin SM-kisat, jotka loppuivat pari viikkoa sitten. Painotan vielä sitä, että kyseessä on kokeilu eli elämäntavaksi homma muuttuu siinä tapauksessa mikäli Kari kokee voivansa ketolla niin hyvin, että haluaa sitä alkaa noudattaa pidemmän aikaa. Joo tiedän kyllä mitä ajattelet tästä, mutta minkäs teet. Toki itsekin olen sitä mieltä, ettei mitään ruokavaliota kannata noudataa loppuelämän ajan ellei se sovi ja tunnu sekä omalta että hyvältä.

 

 

mitä sovittiin?

 

Ketokokeilun suhteen ollaan sovittu seuraavaa:

 

  1. Kari noudattaa ketoruokavaliota minun ohjauksessani vähintään 3 kk- Herra on tällä hetkellä sitoutunut kirjallisesti (luit ihan oikein) noudattamaan sitä lokakuun loppuun, jolloin hän päättää jatkosta
  2. Hän noudattaa ohjeitani lisäravinteiden, stressin vähentämisen, juomisen ja syömisen suhteen- tässä on vielä petrattavaa
  3. Hän ottaa myös itse asioista selvää- arvatkaa onko ottanut?
  4. Ketokokeilun kaikki vaiheet kuvataan someen rehellisesti ilman filttereitä
  5. Mikäli olo on huono vielä 3 kk:n jälkeen ja sokerikoukku edelleen vaivaa, niin kokeilusta luovutaan
  6. Minä lupaan kärsivällisesti neuvoa ja opastaa Karia 24/7- pakko myöntää, että välillä on mennyt hermot ja todennäköisesti menee jatkossakin
  7. Meidän avioliitto ei saa kaatua ketokokeiluun 🙄
  8. Kestän sen mikäli Karin ketokokeilu ei muutu elämäntavaksi- en tiedä kestänkö 😀

 

 

Lue myös: Jaksamisen äärirajoilla- nyt tää helvetti loppuu!

 

 

keto reality TV instassa

 

Sovittiin, että saan kuvata ketokokeilun kaikki vaiheet someen. Ketokokeilua voi seurata  ilman filttereitä ja sensusointia instassa (syöte, storit, kohokohdissa parhaat palat), mutta kirjoitan aiheesta aina välillä tänne blogiinkin. Olen jo monta kertaa miettinyt, että haukattiinko me liian iso pala? Olenko hullu kun alan koutsaamaan omaa miestäni (opiskelen ketocoach:ksi parasta aikaa ja opintoihin kuuluu valmennus)- tähän voin jo nyt vastata, että todellakin olen!! Mutta vaikka haasteita on riittänyt ja epäilemättä riittää jatkossakin, niin on meillä ollut kyllä helvetin hauskaa(kin)! Eli päivääkään en vielä oikeasti kadu- en tiedä voinko sanoa samaa Herra Sjöholmista. Nähtäväksi jää tuleeko tästä ketokokeilusta ihan floppi vai elämänlaatua parantava elämäntapa.

 

Tuu seuraamaan ketokokeilua instaan: satusjoholm.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *