Hae
Kutsu vapauteen

Testissä Less is Moren ekologinen hiuslakka ja -vaha

Sain testiin Jyväskylän Ekokampaamo Villielosta Less Is Moren hiuslakan ja hiusvahan. Reilu viikko sitten leikkautin pitkän hiukseni lyhyeksi polkaksi, joka tarkoittaa sitä, että joudun käyttämään hieman enemmän muotoilutuotteita kuin tähän asti. Pitkät hiukset on siitä helpot, että bad hair day:n yllättäessä ne voi aina vetäistä ponnarille tai nuttaralle. Minulla elämä pitkähiuksisena meni kyllä siihen, etten laittanut hiuksia juuri lainkaan vaan ne oli aina ponnarilla tai nutturalla. Minulla on vuosikausia ollut polkkatukka ennen pitkiä hiuksia, joten palasin taas tuttuun hiustyyliin. Tosin pitkään aikaan minulla ei ole ollut näin lyhyttä polkkaa kun nyt on.


​Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Olen testannut myös Less is Moren Cajeput Pure Balance shampoota ja hoitoainetta ja nyt sain testiin ensimmäisen luonnonmukaisen ponnekaasuttoman Thyme Lacquer hiuslakan ja Limesouffle hiusvahan. Hiuslakkaa ja vahaa en ole koskaan aiemmin luomuna testannutkaan. 

Kokemukseni tuotteista

Thyme Lacquer hiuslakka on monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää jopa hiustensuoristusraudan alla. Se ei jätä hiuksia kovaksi eikä tahmaiseksi, mutta antaa pitoa ja poistaa luonnonkiharien hiusten pörröisyyttä. Pito ei ole aivan synteettisten lakkojen luokkaa. Tuoksu on miellyttävä ja plussaa on ehdottomasti se, ettei tuote sisällä ponnekaasuja, jotka saattavat ärsyttää hengitysteitä. Käytän tuotetta föönauksen ja suoristuksen tai kihartamisen jälkeen.

Limesouffle geelivahan luvataan saavan aikaan pehmeän rakenteen ja keskivahvan, joustavan pidon. Väite pitää paikkaansa ja tuote kulkeekin mukanani kaikkialla käsilaukussa. Vaha ei tee hiuksia tahmaiseksi eikä raskaaksi. Käytän tuotetta kampauksen viimeistelyyn siten, että laitan sitä kämmenpohjalleni noin herneen kokoisen määrän, levitän käsiini ja vetelen hiuksia pitkin tasoittaen pörröisyyttä. Lopuksi nypin sitä vielä latvoihin, jotta saan hiusten latvat erottumaan hieman toisistaan. Erittäin hyvä tuote, joka tulee minulla vakituiseen käyttöön. Lakan tavoin myös tässä tuotteessa on erittäin miellyttävä tuoksu.
Tuotetta voit tilata täältä.

Villielon nettisivuille pääset täältä.

Blogiin pääset täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *