Hae
Kutsu vapauteen

Elämäni vedenjakajalla- Päivi Kaskimäen maya-astrologinen tulkinta

Täytin viime viikolla  49-vuotta ja tiesin, että tämä ikä on monellakin tavalla merkityksellinen henkisen kehityksen näkökulmasta. Halusin aiheesta lisää tietoa ja olen haastetellut tähän postaukseen maya-astrologi Päivi Kaskimäkeä ja saanut hänen tulkintansa tähän elämänvaiheeseeni. Postauksen lopussa kerron omia näkemyksiäni Päivin tulkinnasta.

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

maya-astrologinen tulkinta- päivi kaskimäki

Maya syntymämerkkisi on Valkoinen planetaarinen maailmojen sillanrakentaja. Syntymäpäiväsi seuraavasta päivästä alkaen on alkamassa tärkeä  vuosi ja elämänvaihe elämässäsi. Elämäsi tärkein ajanjakso eli puolivälin kohta on 52-vuotiaana ja tunnet sen vaikutukset jo nyt. Jokaisena syntymäpäivänäsi saat uuden vuosienergian, jonka vaikutus kestää vuoden ajan eli seuraavaan syntymäpäivääsi asti.  Vuodet taasen muodostavat 13 vuoden henkilökohtaisia syklejä ja juuri tällä hetkellä olet täydessä puolivälissä 13 vuoden syklissä eli nykyisessä syklissä on seitsemäs vuosi menossa. Tuleva vuotesi on sinisen apinan energiassa eli vuosienergiasi on sininen resonoiva apina. Joudun ehkä pistämään teoriat testiin, tekemään tärkeitä valintoja elämässäsi. Tulet päästämään sisäisen taiteellisen, luovan, hulluttelevan, yllättävän, vilkkusilmä apinan esiin itsessäni. Apina kuvastaa aina luovuutta, taidetta ja viisautta. Apina on äärimmäisen vanha ja viisas, joka pystyy näkemään asioiden rehelliseen ytimeen. Se on myös on monilahjakas, luova, mukaansatempaava, sosiaalinen ilopilleri ja se tekee luovia ratkaisuja. Apina on äärimmäisen intiimi ja tarkka yksityisyydessään, etäisen mystinen. Vaikka monet luulevat tuntevansa hänet, niin hän päästää luokseen vain todella harvaan valitut henkilöt.

luota elämän ylläpitäviin voimiin

Kasvuteemanasi tänä vuonna on luottaa elämän ylläpitäviin voimiin. Tulet tekemään valintoja, joissa uskallat luottaa uusiin asioihin ja siihen, että elämä kantaa. Lohikäärme tuo sinulle paljon uusia ennennäkemättömiä ja innovatiivisia ideoita, Lohikäärme on uusien alkujen laatu. Tärkeää on hoivata ja ravita itseäni psyykkisesti ja fyysisesti koska tällä hetkellä tarkistat valitsemaasi suuntaa. Joudut tekemään muutoksia elämääsi. Kysessä on vedenjakajan vuosi, jolloin joudut tarkistamaan elämäsi suuntaa ja sydämesi ääntä. Vuosi voi olla kriittinen eli se voi olla hekuman tai kriisin vuosi, koska asiat menevät 7 vuoden sykleissä. Eli kyseessä voi olla ääripäiden vuosi. Koska olet lähestymässä 52 vuoden  rajapyykkiä, jolloin sinusta tulee maya-aikuinen.  Maya-aikuinen on käynyt käynyt läpi 4 x 13 vuotta läpi, jonka jälkeen palataan nolla vuotiaan energiaan eli syntymähetkeen, jolloin alkaa uusi 52 vuoden sykli. Koska 52-vuotta ja 7-vuotta ovat molemmat rajapyykkejä, niin on olet kahden ison elämän syklin vaikutuspiirissä tai alueella. Se näkyy ja tuntuu.

diplomaattinen sillanrakentaja

Syntymäsointusi on planetaarinen eli toimit asioiden ja ilmiöiden esiintuojana, kanavana, näkyväksi tekijänä ja manifestoijana. Koska aurinkomerkkisi on maailmojen sillanrakentaja,  olet näkymättömän ja näkyvän maailman yhdistäjänä ja toimit vaikuttaen yhteiskunnallisesti ja diplomaattisesti. Sillanrakentaja on liennyttäjä ja vastakkaisten näkökulmien yhdistäjä. Sillanrakentamiseen liittyy myös kuoleman jumaluus eli ymmärretään elämän ja kuoleman tematiikka. Ollaan hyvin syvien asioiden ja arvojen äärellä. Sydömesi erotelukyky on hyvin vahva ja ainoastaan puhtaimmat ja aidoimmat energiat läpäisevät seulasi.

Päivi Kaskimäki

omat kommenttini päivin tulkintaan

Tunnen eläväni tällä hetkellä hyvin vahvoissa energioissa. Asiat tapahtuvat vauhdilla, ikään kuin nopeutetussa tahdissa ja hyvin helposti. En jää kiinni junnaaviin energioihin enkä ihmissuhteisiin, vaan jatkan matkaa eteenpäin. Luovuus ja hetkessä eläminen ovat tärkeitä teemoja elämässäni, samoin Päivin kuvaama ominaisuus nähdä rehellisesti asioiden ytimeen. Haluan olla kaikessa tekemisessä jopa naiivinkin rehellinen ymmärtäen kuitenkin sen, että kyse on omista näkökulmistani eikä universaaleista totuuksista. Tiedän, että tulen tekemään tulevaisuudessa suuria valintoja, joissa tarvitsen viisautta.

vaalin yksityisyyttä vaikka olenkin avoin

Olen kirjoittanut blogissani vaikeistakin ja vaietuista asioista. Olen avoin ja rehellinen. Siitä huolimatta päästän ainoastaan läheisimmät ihmiset iholleni ja ne voi laskea kahden käden sormissa. Olen siis hyvin tarkka yksityisyydestäni vaikka saatankin vaikuttaa avoimelta- todella harva ihminen tuntee minut läpikotaisin. Minun on vaikea luottaa ihmisiin enkä ota selkäänpuukottamisen riskiä. Luotan ainoastaan omaan perheeseeni ja muutamaan tarkasti valittuun ystävääni. Se johon pystyn luottamaan täysin, on todellakin luottamukseni ansainnut. Blogissa haluan tehdä yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, jotka tavalla tai toisella jakavat arvomaailmani. Minusta olisi todella vastenmielistä valehdella lukijoilleni jostakin asiasta tai tuotteesta.

vastakkaisten näkemysten valot ja varjot

Minulla meni kylmät väreet kuin kuulin tuosta sillanrakentajasta. Ymmärrän nyt paremmin, miksi kammoan vastakkaisasettelua ja miksi unelmani on yhdistää esimerkiksi virallinen ja epävirallinen ravintokeskustelu. En voi ymmärtää oman edun tavoittelua toisia mollaamalla, mielestäni se on alhaista. Ja todellakin haluan olla diplomaattinen ja tarkastella asioita monesta näkökulmista, myös toisilleen vastakkaisista. Mielestäni on suppeaa ajatella asioita ainostaan omasta  tai yhdestä näkökulmasta. Kaikissa asioissa on puolensa ja jokaisessa meissä on valot ja varjot.

näkymättömän maailman todellisuus

Näkymätön maailma on minulle ollut aina yhtä todellinen kuin näkyväkin. Olen hyvin henkinen ihminen, mutta en halua lokeroida itseäni mihinkään tiettyyn muottiin vaan haluan olla vapaa. Henkisissä piireissä ja yhteisöissäkin on samanlaista mustavalkoisuutta kuin ravintokeskustelussakin: yritetään saada ihmiset uskomaan juuri minun tavallani ja annetaan tuomioita eli asettaudutaan jumalan asemaan. Uskon, mutta en ole uskovainen, rukoilen päivittäin ja oikeastaan melkein koko ajan, mutta en usko oppeihin, instituutioihin enkä yhteen oikeaan tapaan uskoa ja rukoilla. En halua tuomita ketään joka uskoo eri tavalla kuin minä. Voin rukoilla uskovaisten kanssa ja meditoida selvännäkijöiden tai meedioiden kanssa ja näin itse asiassa teenkin.  Minulle usko on sydämen asia enkä ole kenellekään tilivelvollinen miten ajattelen. Olen kuin liukas saippua: juuri kun luulet saaneesi siitä otteen, se tipahtaa kädestäsi. Ja muuten: rakastan tulkintoja! Ne eivät ohjaa elämääni vaan ovat vahvistuksia omille ajatuksilleni. Seuraavan yhteistpostauksemme aihe Päivin kanssa on voimamerkki eli sielutehtävä. Voit katsoa oman maya syntymämerkkisi täältä. 

Päivi järjestää kesäkuussa 2020 hyvinvointimatkan Italiaan, jossa perehdytään tarkemmin Maya-astrologiaan. Listätietoja matkasta voit lukea täältä.

Päivi Kaskimäen nettisivut löytyvät täältä.

Kuva Pasi Hakala/Studio Varjo

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.