Hae
Kutsu vapauteen

AM Luonnontuotteet- ekokosmetiikkaa testissä…

Sain kotimaiselta AM Luonnontuotteelta kolme tuotetta testattavaksi ja kerron tässä postauksessa sekä tuotteista, että käyttökokemuksista. Tuotteet perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin; kukkiin, yrtteihin, lehtiin, merileviin, siemenistä sekä juurista puristettuihin kasviöljyihin ja ne ovat luomulaatuisia ja ekosertifioituja- turvallisia ja puhtaita luonnontuotteita.

 

Ekologinen hamppushampoo

Shampoo on tarkoitettu kuiville ja normaaleille hiuksille ja se on käsin valmistettu turpeesta ja hamppuöljystä. Öljyjen hyödyllisenpe rasvahapot lupaavat ravita kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja turve vahvistaa, antaa kiiltoa ja volyymia hiuksille. Luomu ja ekosertifioitu tuote.

Aineosat:

Aqua (vesi)
tensidejä luonnollisista öljyistä
hamppuöljy
turve
guarjauho
ompenaviinietikka
natrium bentsoaatti (säilöntäaine)
rosmariini-, appelsiini- ja eukalyptusöljy (eteeriset öljyt)


Käyttökokemukset: Pieni (250 ml), käteensopiva pullo, jossa persoonallisen kiva etiketti. Väri tumman ruskea ja haju hieman pistävä. Aluksi levitin shampoota liian paljon kun tuntui, ettei se vaahtoa kunnolla. Sitten tajusin, että kannattaa lisätä shampoon levittämisen jälkeen hieman vettä shampoon sekaan, niin johan rupesi vaahtoamaan. Kollegani kertoi, että on hänellä syventänyt tummien hiusten omaa väriä kivasti, mutta itse tarvitsisin pidemmän käyttökokemuksen, jotta osaisin kertoa toimiiko minulla samalla tavalla. Aluksi vierastin shampoon hajua, mutta muutaman käyttökerran jälkeen aloin tottumaan siihen varsinkin kun muistin, että hajusteet ovat yleisimpiä herkistäjiä ihon- ja hiustenhoitotuotteissa..

Yrttihiusravinne (yrteistä, soijaproteiinista ja eteerisistä öljyistä)

Tuote tarkoitettu kuiville ja elottomille hiuksille.  Tuote suihkutetaan puhtaisiin kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Sopii tummille hiuksille ja pitäisi antaa hiuksille kiiltoa.

Aineosat:

aqua (vesi)
nokkonen
rosmariini
vihertee
sojaproteiinia
glyseriiniä (kostettaja)
rosmariini- ja leventeliöljyä
natriumbentsoaattia (säilöntäaine)

Käyttökokemukset: pieni (150 ml), käteensopiva pullo, jossa shampoon tavoin kiva etiketti. Ihana tuoksu ja todellakin lisää kiiltoa tummiin hiuksiin. Ei tee hiuksia rasvaisen tai öljyisen oloiseksi. Tämä tuote tulee minulla vakikäyttöön, suosittelen. Yksinkertaisesti IHANA!

Ekologinen hemp huulivoide

Kosteuttava ja hoitava huulivoide, jonka luvataan rauhoittavan, suojaavan ja pehmentävän huulia. Valmistettu suomalaisesta hamppuöljystä, joka sisältää ainutlaatuisia ja hyödyllisiä omega-6- ja omega-3- rasvahappoja ja 10 erilaista elintärkeää aminohappoja.

Aineosat:
hamppuöljy
aurinkokukkaöljy
rypsiöljy
sheavoi
mehiläisvaha
E-vitamiini
piparminttu- ja laventeliöljy

Käyttökokemukset: Aluksi laitoin voidetta liian vähän ja tuntui siltä, ettei tuote kosteuta huulia ollenkaan vaan sitä joutui lisäämään koko ajan. Kunnes tajusin, että voidetta pitää ottaa hieman reilummin peukalon kynnellä sormelle ja levittää huulille. Tällä tavoin käytettynä kosteuttaa huulia pitkään ja tekee upea kiillon! Niin hyvä tuote maustettuna ihanalla tuoksulla, että poikani varasti huulivoiteen minulta ja purkki hupeni nopeasti. Tätä on saatava lisää, äidille ja pojalle. Peittoaa moninkertaisesti L`Occitanen shea butter huulivoiteen ja on puolta halvempi. Eikä haittaa vaikka tätä tuotetta menee suuhunkin, vilkaise vaikka uudelleen aineosalistaa:)

Kiitos AM, taisitte saada minusta asiakkaan- ja toivottavasti monesta muustakin:) Kiitos, että olette kehittäneet näin ihania ekotuotteita!

Tuotteisiin voit tutustua täällä: http://www.amnatur.fi/shop/index.php?cPath=23&osCsid=aj7allna3tjnr9ekeqsc2bo4v4

Muita hiusaiheisia postauksia voit lukea täältä:

Hiusjuuritutkimus:
http://kutsuvapauteen.blogspot.fi/2016/02/hiusjuuritutkimus.html

Cutrin Sensitive hiushoitotuotteet testissä:
http://kutsuvapauteen.blogspot.fi/2016/02/cutrin-sensitive-hiustenhoitotuotteet.html


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *