Hae
Kutsu vapauteen

Annettiin kaikkemme ja enemmänkin

TV-kuvaukset ovat nyt ohi. Annoimme kaikkemme kuvauksiin ja enemmänkin ja nyt olotila on sitten sen mukainen eli totaalisen räjähtänyt!! Tänään olen viettänyt kalsaripäivää vanhoja ja uusia lehtiä lukien, pyykkiä pessen ja joka välissä ajatukset palaavat kuvauksiin ja viikon aikana tapahtuneisiin asioihin. Viikko oli täynnä tunnekuohuja ja tiedän, että tulemme muistamaan sen koko lopun elämämme. Ja aivan varmasti viime päivät tulevat vaikuttamaan tulevaisuuteemme monellakin tavalla ja tasolla.

Meidän jakso tullaan näyttämään huhti-toukokuussa ja helmikuussa ohjelman nimi julkistetaan. Siihen asti täytyy pitää vielä mölyt mahassa. Tuto oli kuvauksissa aivan loistava: kaksi ensimmäistä päivää se esiintyi niin täysillä kameroille, että loput neljä päivää koira nukkui ja kuorsasi niin että talo raikui:) Poikienkin kuvaus meni hyvin, itse asiassa loistavasti.

Huomenna koittaa paluu arkeen ja työrintamalla on edessä tiukka kolmen viikon rypistys: jään kuun lopussa virkavapaalle ja työt pitää saada valmiiksi ennen sitä. Aion kirjoittaa virkavapaalla  syyskuussa ilmestyvää ketokirjaani. Kirja on jo lähes valmis, mutta toki se pitää viimeistellä vielä. Monen monta ketoreseptiäkin olisi tarkoitus julkaista, kunhan vaan löydän aikaa niiden kirjoittamiseen.

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.