Hae
Kutsu vapauteen

Ensimmäinen korona tartunta meidän perheessä!

Eka koronatesti oli negatiivinen

 

 

Meidän perhe oli säästynyt viime viikkoon asti asti korona tartunnalta. Viime viikolla nuorempi poikani Noppa soitti, että hän on altistunut koronalle työpaikallaan Jyväskyläläisessä yökerhossa. Nopalle tuli ensimmäiset flunssan oireet neljä päivää altistumisen jälkeen. Hän kävi seuraavana päivänä korona testissä, tulos oli negatiivinen. Huokaisimme tietenkin helpotuksesta. Lievät flunssan oireet kuitenkin jatkuivat ja arvasimme, että kyse on on koronasta, koska Nopalla flunssa kestää yleensä pari tuntia. Yleensä ei sitäkään. Seuraava testi oli positiivinen. Muutamaa päivää myöhemmin myös hänen avovaimonsa Jenni sai positiivisen testituloksen. Järkytyin tietenkin asiasta, koska Noppa kuuluu riskiryhmään. Väsyneessä päässäni alkoi pyöriä jos jonkinlaiset kauhukuvat eikä Nellin kuoleman aiheuttama shokki tietenkään auta asiaa.

 

ruokaa, lisäravinteita ja käsipuntit

 

 

Noppa ja Jenni asuvat jo omassa asunnossaan, joten en ole itse altistunut koronalle. Noppa jäi heti karanteeniin kun kuuli altistumisesta. Molemmilla oireet ovat hyvin lieviä eikä kummallakaan ole ollut kuumetta eikä yskää eli juuri niitä yleisimpiä oireita. Yhtenä päivänä Nopalla oli kova lihassärky, Jennillä lähinnä limaa kurkussa. Hieman on makuaisti heikentynyt molemmilla. Tällä hetkellä näyttää siltä, että nuoripari selviää koronasta säikähdyksellä, mutta varma ei asiasta voi tietenkään olla. Vein heille ja heidän Bobo koiralleen pari kassillista ruokaa, lisäravinteita ja käsipuntit- ja tietenkin sitä vessapaperia:) Kyllä KÄSIPUNTIT, luit ihan oikein!! Meinasin lentää pyllylleni kun Noppa soitti SAMANA PÄIVÄNÄ KUN SAI TIETÄÄ KORONATESTIN TULOKSEN, ETTÄ VOISINKO TUODA HÄNELLE KOTOA KÄSIPUNTIT!!! Arvaatte varmaan mitä sanoin. Mutta eihän siinä auttanut kun toteuttaa herran toive tietenkin äidillisen varoittelun kera. Hieman kyllä manailin kun raahasin niitä painavia puntteja pitkin kerrostalon pihaa- vein ne ensiksi tietenkin väärän rapun eteen. Noh, äitinsä poika- tuommoinen minäkin olin nuorena 🙄 Kunhan nyt ei heiluisi niiden punttien kanssa liikaa…Ehtisihän niitä lihaksia pumppaamaan myöhemminkin.

 

 

 

 

eristyksissä mökillä metsän keskellä

 

 

Eilen pariskunta lähti Bobon kanssa mökille metsän keskelle. Säikähdin sitäkin- mitä jos tulee jokin hätätilanne, niin sieltä on matkaa sairaalaan! He lupasivat tulla heti kaupunkiin, mikäli jommalla kummalla alkaa kuume nousemaan. No nyt he ovat eristyksissä aivan sanan kirjaimellisessa merkityksessä eivätkä ainakaan tartuta ketään. Toivotaan nyt, että kaikki menee hyvin ja Noppa ja Jenni toipuvat koronasta nopeasti. Yleensähän nuoret sairastavat koronan lievänä. Ja olihan tämä arvattavissa, että tartunta tulee jossakin vaiheessa jos työskentelee yökerhossa. Ja nyt se sitten tuli…

 

 

Lue myös: Sukuamme on kohdannut suuri suru:(

 

 

Ensimmäinen aamu mökillä korona karanteenissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.