Hae
Kutsu vapauteen

Paras kannettava bloggaajalle?

Aion hankkia loppuvuodesta uuden kannettavan tietokoneen, jota käytän pelkästään bloggaamiseen ja kuvien käsittelyyn. Kuvia en aio ladata koneelle, vaan ulkoiselle kovalevylle. Ehkä joskus teen kannettavalla videoitakin vaikka tähän asti olen kuvannut ja leikannut ne aina puhelimella. Kannettavan pitäisi olla oikeasti kannettava eikä raahattava eli kevyt. Ja suhteellisen pieni, jotta se mahtuu reppuun, koska kirjoitan blogia paljon kahviloissa. En ymmärrä kovinkaan paljoa kannettavista (meinasi jo paniikkia puskea kun meidän Allu alkoi puhumaan prosessoreista), joten sen vuoksi kyselen teidän mielipidettänne parhaasta kannettavasta bloggaamiseen. Ja koska tuo paras on niin subjektiivinen käsite ja siihen vaikuttaa sata asiaa aina tottumuksista ja ulkoasusta alkaen, niin mikäli sulla ei ole kokemusta useasta eri läppäristä, niin kerro pliis käyttökokemuksia sun läppäristä.  Esitin jo tämän kysymyksen Vaikuttajamedian facebook ryhmässä ja sieltä nousi selvästi kaksi bloggaajien suosikkia: Asus Zenbook 14 PURE ja Apple Macbook Air 13. Samaan lopputulokseen tulin nopealla googlettamisella.

 

Osa bloggaajista oli sitä mieltä, että tuo Asus Zenbook pesee Applen mennen tullen, osa taas oli vannoituneita Applen kannattajia, jotka eivät ikinä vaihtaisi Applesta mihinkään. Hinta saisi olla siinä tonnin hujakoilla, ei haittaa vaikka menee vähän yli. Ihan älytöntä hintaeroa Asus Zenbookin ja Applen välillä ei ole, joten hinta ei tällä kertaa tule olemaan se ratkaiseva tekijä. Muistaakseni tuosta Asuksesta oli viime aikoina jossakin kampanjakin, mutta en muista missä. Asus Zenbook painaa 1,39 kg ja Apple 1,25 kg. Mulla on iPhone puhelimena, joten synkronoinnin vuoksi tuo Apple kiinnostaa tällä hetkellä Asusta enemmän. Nimittäin olen alkanut yhä enemmän ottamaan puhelimella blogiin kuvia. Toisaalta taas Windows käyttöliittymä on mulle tuttu, mutta kaipa minä uuden käyttöliittymän nopeasti oppisin- ainakin kuvittelen niin:) Kerrotko oma suosikkisi ja varsinkin NE perustelut kiinnostaa kovasti:)

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *