Hae
Kutsu vapauteen

Kokonaisvaltaisesta terveydenhoidosta tulokselliseen kauneudenhoitoon

Kokonaisvaltaista kauneuden ja terveyden hoitoa tarjoava
Klinikka Kaarina Krogerus Jyväskylässä Yliopistonkadulla on todellinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelukeskus. Asiakasta hoidetaan sekä lääketieteellisin että vaihtoehtoisin menetelmin ja hoito perustuu aina tutkimuksiin. Asiakas on osaavissa käsissä, koska koulutukseltaan Kaarina on sisätautien- ja kirurgian erikoissairaanhoitaja, opiskellut 3 vuotta funktionaalista lääketiedettä (opiskelut jatkuvat edelleen) ja ravintovalmennusta, otsoniterapeutti, colonichoitaja sekä jalkojen hoitaja. Klinikka tekee yhteistyötä funktionaalisten lääkäreiden kanssa ja on erikoistunut myös esteettiseen kauneudenhoitoon.

 

Kehon koostumuksen mittaus 13. eri alueelta

Potilaan saapuessa pirteän Kaarinan vastaanotolle, asiakkaalle tehdään oirekysely, jonka perusteella kartoitetaan kokonaisterveyden tilaa ja tarvittavia tutkimuksia ja hoitoja. Ensimmäisellä kerralla tehdään aina Health Concept Analyzer -laitteella tutkimus, joka mittaa kehon koostumusta 13 eri alueelta. Nämä alueet ovat vitamiinien, kivennäisaineiden, koentsyymien ja aminohappojen määrät, sydämen ja verisuoniston tila, sekä ruoansulatustoiminta. Mittauksessa nähdään myös aivojen ja keskushermoston tila, luiden mineraalitiheys, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen peruskunto ja ihon kunto. Vaikka laitteen tulokset eivät ole lääketieteellistä tasoa, saadaan niistä hyvä kokonaiskuva terveydentilasta.

 

Yksilöllinen ravintovalmennus

Vastaanottokäyntiin sisältyy aina myös yksilöllinen ravintovalmennus,  jossa asiakkaalle räätälöidään juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ruokavalio ja elämäntapaohjeet. Health Consept Analyzer ravintoainemittauksella saadaan selville mahdolliset ravintoainepuutokset ja näin ollen asiakas saa tietoa mitä ruoka-aineita tulisi lisätä ruokavalioon ja mitä mahdollisesti välttää. Kaarina suosittelee asiakkaalle myös tarkoin valittuja ja laadukkaita lisäravinteita tai yrttejä mikäli tilanne mittausten perusteella sitä vaatii. Periaatteena on se, että mitään ei syödä varmuuden vuoksi vaan ensin pitää todeta puute ja sen perusteella vasta aletaan käyttämään lisäravinteita. Tilanne tarkistetaan jonkun ajan kuluttua uudelleen ja jatkohoito määräytyy sen mukaan.

Suomen ensimmäinen otsoniterapiaklinikka

Klinikka on Suomen ensimmäinen otsoniterapiaklinikka jossa on otsoniterapian kaikki muodot käytössä (annetaan autohemoterapiahoitoa, kuten autohemoterapiaa, otsoni-infuusioita, otsoni-injektioita   sekä otsoni suolihuuhtelua. Esimerkiksi autohemoterapiahoidossa otsonikaasua käytetään veren rikastamiseksi. Otsoniterapialla parannetaan veren punasolujen hapenkuljetuskykyä ja näin tehostetaan soluhengitystä – elimistö saa lisää energiaa ja parantaa elimistön luonnollista immunipuolustusta. Esimerkiksi tulehdusta edistävien sytokiinien määrän on havaittu laskevan, ja toisaalta interferonien ym. ”parantavien” sytokiinien määrä usein nousee. Säännöllisesti toistettu minimaalinen otsonialtistus lisää antioksidanttien aktiivisuuden jopa moninkertaiseksi. Tämä näkyy varsinkin entsymaattisten antioksidanttien, eli superoksididismutaasin (SOD) ja katalaasin määrien kasvussa. Näin syntyneet antioksidantit suojaavat soluja vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Otsoonihoitoja käytetään tukihoitona useissa akuuteissa tai kroonisissa sairauksissa ja infektioissa. Otsonikaasua voidaan suoraan injektoida esimerkiksi lihakseen, niveleen, ihon alle tai jopa kasvaimeen. Suolihuuhtelu otsonin avulla on hyvä vaihtoehto suonensisäisille hoidoille ja sitä käytetään mm. Crohnin taudin, colitis ulcerosan sekä kroonisten sairauksien tukihoitona.

Laajat allergia-, suolisto ja hormonitestit sekä kroonisten infektioiden tutkiminen

Klinikan kautta on mahdollista otattaa mm. laajoja allergia-, suolisto ja hormonitestejä sekä tarkempia vitamiini-, hivenaine ja rasvahappotestejä. Myös tiettyjä kroonisia infektioita kuten borrelioosia lisäinfektioineen ja mykoplasmaa voidaan tutkia verinäytteillä, jotka lähetetään analysoitavaksi Saksaan. Palveluihin kuuluu myös kroonisten infektioiden hoito Nutramedixin yrteillä ja lisäravinteilla.

Tuloksellinen kauneudenhoito
 

Klinikan palvelutarjontaan kuuluu myös restylane ja azzalure injektio hoidot. Restylane perustuu luonnonmukaiseen aineeseen, hyaluronihappoon. Hoidossa täytetään ihon luonnollisia juonteita injektiohoidoin, jolloin tuloksena on sileämpi ja nuorekkaampi iho. Hoidon vaikutus on pitkäkestoinen. Azzalure injektio hoito on taas esteettisiin botuliinihoitoihin kehitetty tuote, jolla saadaan nopea ja pitkävaikutteinen tulos. Botuliinihoito on perinteikäs ja turvallinen injektiohoito joka toimii erityisesti ilmeryppyjen hoidossa. Azzaluren vaikuttava ainesosa on botuliinitoksiinin. Klinikka tekee myös yhteistyötä yksityisen plastiikkakirurgia aseman kanssa.
 

Klinikan muut palvelut

koneellinen suolihuuhtelu, (puhdistava hoito) jonka avulla poistetaan elimistöön kertyneitä epäpuhtauksia ja myrkkyjä. Apuna käytetään laitetta, josta veden annetaan virrata suoleen ja poistaa suolen seinämiltä irronneet epäpuhtaudet. Huuhtelu on yksinkertainen ja lääkkeetön tapa päästä eroon suoleen kertyneistä epäpuhtauksista ja tukkeumista.

Bemer – verisuoniterapia (elektromagneettiterapiaa,) joka tieteellisesti todistettuna vaikuttaa positiivisesti mikroverenkiertoon, immuunijärjestelmään, proteiinisynteesiin ja autonomiseen hermostoon.

-lymfaterapia, joka on turvotuksen erikoishoito ja jolla parannetaan imunesteen eli lymfan virtausta vartalossa. Manuaalinen lymfaterapia on kevyttä, käsin annettavaa hierontaa, jota voidaan käyttää yksistäänkin monien sairauksien ja oireiden hoidossa. Se vähentää turvotusta, lievittää kipua ja on lisäksi rentouttavaa. Manuaalista lymfaterapiaa voidaan antaa vartalon, raajojen, pään ja k
asvojen alueelle.

mahalaukun terveystesti, jossa verinäytteen avulla pystytään luotettavasti selvittämään mahalaukun terveydentilaa.

      

purentalihasten syväterapiassa keskitytään sekä niska/hartia alueelle että kasvojen ja purentalihasten hyvinvointiin. Hoitoon kuuluu Bemer SLT valo- magneettiterapia sekä hieronta. Bemer 3000 SLT:ssä yhdistyvät valoterapian ja elektromagneettiterapian erinomaisuus, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen hoitomuodon. Hoito täydennetään sekä niska- hartia hieronnalla että kasvojen ja purentalihasten syvähieronnalla.

jalkahoidot

Itse olen käyttänyt useita klinikan palveluita. Olen täydellisen ihastunut suonensisäisiin otsonihoitoihin, joita olen ottanut kahteen otteeseen sarjahoitona. Hoidot boostaavat vastustuskykyä ja nostavat energiatasoa. Kaarina laittoi viimeksi otsoniinjektioita kipeään niskaani ja sain samalla bemer magneettiterapiaa. Niskakipu hellitti välittömästi. Olen käynyt kaksi kertaa myös koneellisessa suolihuuhtelussa, joka on tehokas tapa puhdistaa suolistoa esimerkiksi ennen paastoa. Minulla on useaan kertaan mitattu vitamiini- ja hivenaine ym. tasot ja olen saanut ruokavalioneuvontaa ja tietoa siitä, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää. Viime syksynä mykoplasmaan sairastuttuani sain Kaarinan kautta Cowdenin yrttiprotokollan, jolla parannun taudista melko nopeasti. Olenkin siitä kirjoitellut blogiini.

Viime viikolla sain Kaarinan kautta Danne kasvohoidon, joka oli uskomattoman tehokas. Kasvohoito on lääketieteellistä tasoa, mikä tarkoittaa sitä, että sen on täytettävä ne odotukset mitä lupaakin. Tulen kirjoittamaan jatkossa postauksia aiheesta.

Jatkossa tulemme kirjoittamaan yhteistyössä Kaarinan kanssa postauksia suoliston hoidosta, raskasmetallien puhdistamisesta, vitamiini- ja hivenaineiden mittauksesta ja muusta kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvästä. Toukokuussa järjestämme yhteistyössä ARVONNAN, jonka sisältöä en vielä paljasta.

Lisätietoja klinikasta sekä klinikan yhteystiedot löytyvät täältä:

Kaarina ottaa potilaita vastaan myös Helsingissä lääkärikeskus Astrisissa. Yhteystiedot löytyvät täältä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *