Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Salli satulatuoli- aktiivista istumista ja selän syvien lihasten vahvistamista

Kaupallinen yhteistyö: https://salli.com/tuotteet/salli-swing/

Uskomatonta miten paljon Salli satulatuoli on vähentänyt selkäkipujani sinä aikana kun olen testannut sitä kotitoimistossani. Asiantuntija työssä joudun istumaan paljon ja toinen työni vaikuttajana on myös istumatyötä eli tuolilla on väliä. Tutustuessani saamaani Salli Swing satulatuoliin ymmärsin saaneeni tuolin, joka lisää terveyttäni kokonaisvaltaisella tavalla. Yhtään liioittelematta voin kertoa saaneeni 10 kiloa terveyttä ja hyvinvointia satulatuolin muodossa. Seuraavaksi perustelen mahtipontiselta kuulostavaa väitettäni. Mutta ennen sitä totean vielä sen verran, että voi ettien että kun mä rakastan Salli satulatuolin kaltaisia terveystuotteita, jotka ihan oikeasti tekevät kuluttajien arjesta paremman ja kivuttomamman.

 

Salli Satulatuoli vahvistaa lihaksia

 

Salli satulatuolin ergonominen istuin myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia! Kyllä luit ihan oikein, ihan mieletöntä!!! Liikettä myötäilevä istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös eteenpäin kuroittavassa asennossa. Salli satulatuoli ei siis kuormita selän nikamia ja välilevyjä kuten normaalilla tuolilla istuminen, koska voit istua puoliseisovassa, aktiivisessa ja tasapainoisessa asennossa, jossa lihaksiin ja välilevyihin ei kohdistu turhaa jännistystä ja painetta. Selkä ei pyöristy eikä lantionpohjaan ja genitaalialueelle kohdistu haitallista painetta. Satulatuolin istuma-asento vahvistaa selän syviä tukililhaksia ja pienet liikkeet (kääntyminen, eteenpäin kuroitus jne) aktivoivat nestekiertoa, mikä ehkäisee lihasjumeja. Ryhdikäs istuma-asento mahdollistaa hengityksen esteettömän virtauksen, mikä energisoi mieltä ja kehoa ja tehostaa ruoansulatusta.

 

Normaalissa tuolissa istuessa polvien ja lonkkien kulma on 90 astetta. Tuo 90 asteen kulmassa istuminen kuormittaa välilevyjä ja nikamia epätasaisesti eikä siinä vielä kaikki. Sen lisäksi nikamat painuvat edestä yhteen puristaen välilevyä ja selän lihakset ja nivelsiteet ovat jatkuvassa venytyksessä. Tästä kaikesta seuraa verenkierron heikentyminen, mikä taasen annakoi selkäkipuja ja muita terveysongelmia. Onko ihme, jos pitkän istumisen jälkeen on puutunut olo?

 

 

Minun Salli Satulatuolini- aaaaah mikä väri!

 

Parasta Salli satulatuolissa on se, ettei istuminen tunnu istumiselta. Nimittäin istuminen on aina kipeyttänyt selkäni, jossa jo nuorena todettiin välilevyrappeumaa LTV5 välissä. Runsaan ja monipuolisen liikunnan vuoksi olen pärjännyt kohtuullisen hyvin selkävaivojeni kanssa. Onneksi kokous kulttuuri on mennyt parempaan suuntaan: nykyään on täysin normaalia, että kokouksissa voi istumisen sijasta välillä seistä ja venytellä. Myös webinaarien ja Teams kokousten aikana pistän välillä kameran pois päältä ja venyttelen ja taukojumppaan, jolloin keskittymiskykykin ja muistikin toimii paremmin. Salli Satulatuolissa istuessa taukojumppaamisen tarve on selvästi vähäisempää, koska istumisen aikana selkärankaan tulee koko ajan pientä aktiivista liikettä, mikä aktivoi nestekiertoa. Ja mä rakastan sitä!!!

 

Salli satulatuolin istuimia saa nahkaisena, keinonahkaisena, ESD-keinonahkaisena tai kankaisena. Värivalikoima on erittäin runsas. Minun satulatuolini on nahkainen ja väri Vintage Cognac oli nappi valinta! Satulatuolin kokoaminen on helppoa ja istuimessa on korkeus-, leveys- ja kallistussäätö ja sillä voi liikkua sivusuunnassa ja keinutella, niin selkäranka saa liikettä istumisen aikana. Tätä tuotetta voin lämpimästi suositella kaikille seuraajilleni! Lue lisää Salli satulatuolista täältä ja tilaa omasi! Salli satulatuolin löydät myös instasta @sallisaddlechair ja Facebookista nimellä Salli.Satulatuoli.

 

Päivien tauottaminen kannattaa kuitenkin aina, myös käyttäessä Salli Satulatuolia. Taukojen ei tarvitse olla pitkiä, riittää että keskeytät hetkeksi työnteon ja teet jotakin ihan muuta.

 

 

Kaupallinen yhteistyö: https://salli.com/tuotteet/salli-swing/

4 kommenttia

 1. Hartiavaivainen kirjoitti:

  Itselläni on satulatuoli, mutten ole vielä tykästynyt siihen. Tietokoneen ääressä hartioita alkaa jo ottaa nopeasti, kun istuu selkä suorassa ilman tukea. Auttaako tähän jokin?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kannattaa nousta välillä ylös ja totuttaa keho pikku hiljaa uuteen istuma-asentoon.

 2. Santtu kirjoitti:

  Kivalta näyttää, mahtaakohan tuoli liikkua kokolattiamatolla?
  Olisin kysynyt mistä ovat kuvan sähköpöytä ja laatikot?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Varmaan vähän riippuu lattiamatosta, mutta uskoisin. Sähköpöytä on työnantajan hankkima, joten
   en tiedä mistä hankittu. Laatikot ostin juuri IKEAsta ja rakastan niitä yli kaiken:) Tuo väri
   on niin ihana:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *