Hae
Kutsu vapauteen

Appelsiini-broileripata

appelsiini-broileripata- raikas ruoka koko  perheelle

Tein tätä appelsiini-broileripataa eka kerran viime viikolla ja teen tällä viikolla toisen kerran. Tykättiin tästä tosi paljon ja tämä on ihanaa vaihtelua intialaisille kanaruoille, joita ollaan syöty alkuvuodesta tosi paljon. Tämä appelsiini-broileripata maistuu koko perheelle ja soveltuun moneen eri ruokavalioon. Tästä saa modattua helposti maidottoman käyttämällä maidotonta kermaa ja gluteeniton tämä on ihan sellaisenaan. VHH tai ketoruokavaliota noudattavat nauttivat ruoan vaikkapa kukkakaaliriisin ja salaatin kera. Nyt vaan testaamaan ja antakaapa palautetta mitä tykkäsitte!

Katso myös nämä ohjeet:

Appelsiini-broileripata ohje, 8 annosta

  • 800 g broilerin reisipaloja
  • 2 appelsiinia
  • 1-2 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 tomaattia
  • ruukku tuoretta persiljaa
  • 1,5 rkl voita
  • 2 dl vettä
  • 3 dl kermaa
  • suolaa
  • mausteet: mustapippuria, kurkumaa, juustokuminaa, paprikaa ja millä nyt sitten haluatkaan maustaa

Valmistus

  • Purista appelsiinin mehu (2 dl).
  • Hienonna persilja.
  • Hienonna sipulit.
  • Pilko tomaatit.
  • Pilko broileri paloiksi.
  • Sulata rasva ja kuullota mausteita rasvassa noin minuutin ajan MIEDOLLA lämmöllä.
  • Lisää broilerin palat ja ruskista niitä sen verran, että pinta hieman ruskistuu.
  • Lisää sipulit ja kuullota hetki.
  • Lado broileri, sipulit ja tomaatit uunivuokaan.
  • Sekoita appelsiinimehu, vesi, kerma, puolet persiljasta ja suola keskenään kulhossa ja kaada liemi vuokaan.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.
  • Tarjoile basmati- tai kukkakaaliriisin ja persiljan kera.

Kasvojoogaa ja terveellista elämää instassa @satusjoholm

Tule mukaan VHH TEHO, KETO RISE UP ja LIFT UP kasvojoogaverkkokursseille, lue lisää TÄÄLTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *