Hae
Kutsu vapauteen

Miraquen magneettiripset testissä

Sain itselleni testiin Miraquen magneettiripset Pirkko Riikoselta kauneushoitola Maaritista Jyväskylästä. Olen jo pitkään harkinnut magneettiripsien hankkimista, koska en halua käyttää irtoripsiä liiman vuoksi- ajatuskin siitä, että kiinnittäisin ripset liimalla on suoraan sanottuna iljettävä. Ensinnäkin silmäluomien iho on ohut ja liima asetetaan ripsirajaan eli ihan lähelle silmää. Toiseksi mielestäni kehoa ei ole mitään järkeä rasittaa ylimääräisillä liimoilla sun muilla kemikaaleilla ellei ole ihan pakko. Lisäksi magneettiripset ovat loistava valinta heille, jotka ovat jo altistuneet ripsiliimoille. Voitte varmaan kuvitella miten innostuin kun huomasin, että markkinoille on tullut magneettiripsiä. Innostustani hieman laimensi nettikeskustelut huonolaatuisista magneettiripsistä ja tämän vuoksi päädyinkin laadukkaisiin  suomalaisiin magneettiripsiin, jotka löysin Jyväskyläläisestä kauneushoitola Maaritista. 


Muutama tärkeä juttu

Ripsiliuskoja kannattaa muotoilla käsin kaareviksi eli oman silmän muotoisiksi. Tämä vaatii jonkin verran aikaa ja viitseliäisyyttä, mutta helpottaa kiinnittämistä huomattavasti.

Aluksi asetetaan ripsiliuska omien ripsien yläpuolelle mahdollisimman lähelle ripsirajaa ja tämä onkin kiinnityksen helpompi osio. Sen jälkeen asetetaan toinen ripsiliuska omien ripsien alapuolelle niin, että ripsiliuskojen magneetit yhdistyvät. Kiinnitys aloitetaan silmän sisänurkasta. Tärkeintä tässä vaiheessa on se, että uskaltaa vielä ripsiliuskan tarpeeksi lähelle ripsirajaa, muutoin ripset eivät kiinnity kunnolla.

Ripsiväriä pitää lisätä omiin yläripsiin, koska se antaa mukavasti kitkaa omien ja magneettiripsien väliin ja näin ollen helpottaa kiinnitystä huomattavasti. Muutoinkin silmämeikki kannattaa tehdä ensiksi ja vasta sitten kiinnittää magneettiripset.

Alkuun magneettiripsien kiinnitys on haasteellista, mutta kun jaksaa harjoitella ja saa homman lihasmuistiin, niin ripsien kiinnitys sujuu helposti ja nopeasti.

Ripsien poistaminen sujuu helposti liuskoja liuttamalla.

Ripset ovat pitkäikäiset mikäli niitä puhdistaa tarvittaessa. Ripset puhdistetaan öljyttömällä meikinpoistoaineella.

Kannattaa varata asiantuntijalta konsultaatioaika, jossa sinulle opastetaan kädestä pitäen miten ripset kiinnitetään ja poistetaan. Säästät sekä aikaa että hermojasi.

Omat kokemukseni magneettiripsistä

Olin lukenut useasta blogista, että magneettiripsien kiinnitys on helppoa ja sujuu usein jo ensimmäisellä kerralla ihan muutamassa sekunnissa. Höpö höpö! Ei todellakaan sujunut ja ilman Pirkon henkilökohtaista opastusta siitä ei olisi tullut yhtään mitään. Hän näytti minulle kädestä pitäen miten ripset kiinnitetään. Siitä huolimatta kiinnitys oli alkuun tosi hankalaa ja meinasin jo luovuttaa, mutta halu saada liimattomat irtoripset oli niin kova etten halunnut antaa periksi. Tarkemmin sanottuna, kyllähän ne ripset ihan alussakin helposti silmiin sai, mutta vaikeus oli siinä, että sain kiinnitettyä ripset tiiviiisti myös ulkonurkasta. Vasta muutaman päivän harjoittelun jälkeen uskalsin viedä ripsiliuskan niin läheltä silmää, että sain sen siististi kiinnittymään myös ulkonurkasta. Harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa ja vieläkään kiinnitys ei suju minulta muutamassa sekunnissa, mutta sujuu koko ajan helpommin ja nopeammin kunhan vaan uskallan viedä ripsiliuskan tarpeeksi lähelle silmääni. Sen sijaan poistaminen onnistui jo heti alkuun, mutta kyllä sekin piti minulle näyttää kädestä pitäen. 

Olen tykästynyt magneettiripsiin todella paljon ja tiedän, että tulen käyttämään niitä  säännöllisesti tulevaisuudessa. Mielestäni on todella hienoa, että on olemassa liimattomia vaihtoehtoja ja uskon niiden käytön lisääntyvän tulevaisuudessa koska ihmisten tietoisuus kemikaalien haitoista lisääntyy koko ajan. Suosittelen kokeilemaan!

Miraquen magneettiripsistä

Ripset ovat käsin valmistettuja ja valmistettu tarkoin valikoiduista, laadukkaasta synteettisesti silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkoinoiden pienimmät ja tehokkaimmat. Valikoimasta löytyy kuusi erilaista mallia niin päivä- kuin iltakäyttöön, joista minulle valikoitui volume231 (löydät tuotteen täältä). Tämä malli soveltuu juhlan lisäksi myös arkikäyttöön. Sain itselleni 4 ripsiliuskaa (2 ylä- ja alaripsiin), joissa kaikissa on 3 magneettia. Lisäksi sain itselleni kauniin Miraquen säilytysrasian, jota pidän aina käsilaukussani siltä varalta, että haluan irroittaa ripset silmistäni milloin ja missä tahansa.

Miraquen nettisivuille pääset täältä.

Kauneushoitola Maaritin nettisivuille pääset täältä.


Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa
Blogin uusimmat ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Blogin terveellisiä ruokaohjeita löydät täältä.

2 kommenttia

  1. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

    Noita ois kyllä hauska kokeilla, ite oon niin allerginen et kaikki liimat on ehdoton nou nou :/

  2. Satu Sjöholm kirjoitti:

    Suosittelen kokeilemaan����

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.