Hae
Kutsu vapauteen

Tulevia postauksia ja lähtö Itävaltaan

Olen lähdössä tunnin kuluttua lentokentälle ja ajattelin kirjoittaa vielä nopean postauksen tulevista tapahtumista sekä blogin puolella että yksityiselämässä. Nämä kaksi asiaa kun liittyvät saumattomasti toisiinsa, elämästänihän minä täällä blogissa kirjoitan. Olen lähdössä tänään Itävaltaan kolmen rakkaan ja minulle läheisen ystäväni kanssa juhlimaan yhden ystäväni syntymäpäiviä. Matkalla on tarkoitus nauttia yhdessäolosta, liikkua ja rentoutua eli tulossa on varsinainen hyvinvointiloma. Olen luvannut ohjata joka aamu jooga- tai shindoharjoituksen ennen aamiaista ja ystäväni Mia ohjaa meille sen jälkeen virittäytymisharjoituksen, joka on osa henkistä valmennustamme.

Elokuussa tulen kirjoittamaan vähähiilaristen ja terveellisten ruokaohjeiden lisäksi postauksia painonhallinnasta ja ketogeenisestä ruokavaliosta. Kirjoitan mm. postauksen miten aloittaa ketoruokavalio, kortisolitasoja laskevasta liikunnasta, HIIT-treenistä jne. Elokuuussa kirjoitan myös Helsingin Uniklinikalla tehdyn laajan unipolygrafian tuloksista ja vertaan tuloksia mm. Ouran antamiin unitietoihin- se tulee olemaan mielenkiintoista. Ehkäpä kirjoitan postauksen Itävallan matkastammekin…

Aurinkoisia päiviä kaikille teille ihanuuksille sinne ruudun taakse. Nauttikaa helteistä ja auringonpaisteesta. Minä en näistä helteistä oikein pidä ja odotankin jo kovasti ihanan viileitä ja pimeitä syysiltoja- taidan olla tosi outo tapaus tässä suhteessa. Rakastan sateen ropinaa, puissa ujeltavaa tuulta ja kosteaa sadetta kasvoillani. Ja mikä onkaan ihanampaa kuin sytyttää paljon kynttilöitä iltojen pimetessä. Olen saanut palautetta siitä, että postaukseni ovat liian pitkiä. Tämä palaute tuli mieheltäni Karilta? Tähän palautteeseen vedoten lopettelenkin nyt kirjoittamisen ja osoitan miehelleni, miten hänen antamansa palaute vaikuttaa kirjoittamiseeni? Ainakin tämän yhden kerran…

Lataan taas instaan reissukuvia ja tietenkin ruokakuvia- ne löytyy nimellä satusjoholm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.