Hae
Kutsu vapauteen

VHH ruoka- ja herkkuohjeet kirjan kansi on valmis- kerro mitä pidät:)

kirjan kansi valmis

 

Tällä viikolla sain vihdoin ja viimein päätettyä syyskuussa ilmestyvän VHH ruoka- ja herkkuohjeet kirjani kannen! Vaihtoehtoja oli monta, niin värissä kuin mallissakin. Jahkailin pitkään valkoisen ja tumman sinisen pohjan välillä, kunnes sitten yhdessä Basam Booksin Pike Hilakarin kanssa päätimme valita kirjan kannen pohjaväriksi valkoisen:) Valkoinen pohja on tosi raikas, tosin se sininenkin oli tosi upea. Vaikeaa oli tehdä päätöstä, mutta nyt se on päätetty!

 

Sain muuten idean tuohon kanteen yhdestä amerikkalaisesta ketokirjasta. Siinä oli kannessa useita ruokakuvia ja informatiivisuutensa vuoksi se miellytti minun silmääni tosi paljon: kirjaa edes avaamatta sai heti pienen käsityksen minkä tyyppisiä reseptejä kirja tulee pitämään sisällään. Mun kirjan kansi ei todellakaan ole tuon toisen kirjan kannen kopio, vaan siitä tuli lopulta ihan omanlainen, mun mielestä jopa hienompi. Toki kaikkihan nämä ovat makuasioita tietenkin. Nyt kun kirjan kansi on valmis, niin alkaa todellakin tuntua siltä, että kirja joskus ilmestyykin:)

 

 

vhh ruoka- ja herkkuohjeet kirjaa voi tilata jo ennakkoon

 

Voit tilata VHH ruoka- ja herkkuohjeet kirjan jo ennakkoon suoraan Basam Booksin sivulta eli täältä.

 

Mitä mieltä sä olen kannesta?

 

SEURAA INSTASSA: satusjoholm ja 2blackgsd

6 kommenttia

 1. Heidi Raudaskoski kirjoitti:

  Tykkään.
  Blogiasi seuranneena, ihan ” sinun näköinen ” ??

 2. Riikka kirjoitti:

  Tosi upea kirjan kansi. Upea Satu ja uskomattoman herkulliset leivonnaiset esillä. Aion ostaa kirjan, kun myyntiin tulee. Olen monta vuotta fanittanu sinua ja leipomuksiasi. Niin suussasulavia ???

 3. Helena kirjoitti:

  Onhan onnistunut kansi. Kivan erilainen. Innolla odotan miltä näyttää kansien välissä.

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kiva kuulla:) Kirjani on kyllä varmaan aika erilainen, ainakin itse ajattelen niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.