Hae
Kutsu vapauteen

Suolainen ketopiirakka

Tämä suolainen ketopiirakka on ensimmäinen mun kehittelemä POHJATON piirakkaresepti, vaikka olen kehitellyt jo aika monta suolaista VHH piirakkareseptiä tänne blogiin, kirjaan ja verkkokursseille. Ja mä kuule lupaan, että tämä(kin) piirakka vie kielen mennessään. Ja miksikä ei veisi, nimittäin ketoruoka on valtavan hyvän makuista, koska rasvaa ei säästellä. Hiilareita tämä piirakka ei sisällä kuin nimeksi kuten huomaat kun jatkat lukemista eteenpäin. Ja tietenkin tämä on myös äärimmäisen helppo- ja nopeatekoinen koska on mun ohje- ihmisellä kun tuppaa olemaan muutakin elämää kun ruoanlaitto. Semmoinen moka tapahtui kun laitoin piirakan uuniin, että unohdin katsoa kelloa 🙄 Eli sen vuoksi paistoaika on hieman epämääräinen, älkää hermostuko! Mutta vanhasta tottumuksesta sanoisin, että se on noin 30-40 minuutin kantturoissa. No niin, nyt kaikki tätä ohjetta testaamaan! Laittakaa kuvia someen ja merkatkaa mut instassa @satusjoholm ja facessa Satu Sjöholm, niin laitetaan some laulamaan vähähiilarista ilosanomaa:)

Lue myös:  Pätkäpaasto käynnistää autofagian ja lisää kasvuhormonin määrää

suolainen ketopiirakka makrot 1 annos

  • r 15 g
  • p 14  g
  • hh  2 g
  • kcal 200

suolainen ketopiirakka ohje 12 annosta

  • 4 kananmunaa
  • 4 dl juustoraastetta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 2 uutta sipulia varsineen
  • tomaatti
  • paprika
  • suolaa
  • mustapippuria
  • voita paistamiseen ja piirakkavuoan voitelemiseen

valmistus

  • Paista jauheliha paistinpannulla voissa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Riko kananmunien rakenne rikki kulhossa.
  • Lisää kerma ja juustoraaste, sekoita.
  • Lisää jauheliha, hienonnettu sipuli ja pilkotut vihannekset muna-kerma-juustoseokseen ja sekoita huolella.
  • Voitele piirakkavuoka voilla (halkaisija 24 cm) ja kaada seos vuokaan. Tasoita pinta.
  • Paista 200 asteisessa uunissa kunnes piirakka on kullan ruskea ja täyte on jähmettynyt.

Katso myös vastaava ohje, jossa on pohja: VHH suolainen piirakka

Lisää vastaavia VHH reseptejä löytät TÄÄLTÄ.

TULE MUKAAN VERKKOKURSSEILLE

KETO RISE UP verkkokurssi on sertifioidun ketovalmentajan laatima kokonaisvaltainen 6 viikon verkkokurssi, jossa opetellaan noudattamaan ketoruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti koulutetun valmentajan ohjauksessa. Verkkokurssin tavoitteita ovat pysyvä painonhallinta, energiatasojen kohottaminen ja hermoston tasapainottaminen. Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Verkkokurssi sisältää runsaasti reseptejä, valmiit ateriakokonaisuudet 21 päiväksi, hermostoa tasapainottavia harjoituksia, tietoa kokonaisvaltaisesta terveydestä ja laajan painohallintaosion. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. Kertamaksulla saat verkkokurssin käyttöösi pysyvästi ja tukea suljetussa Facebook ryhmässä- et jää kysymyksiesi kanssa yksin! KETO RISE UP on niin paljon enemmän kuin pelkkä ketovalmennus- se on 6 viikon kokonaisvaltainen muutosmatka, joka muuttaa elämäsi mikäli annat sille mahdollisuuden. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.

VHH TEHO VERKKOKURSSI on 5 viikon verkkovalmennus, jossa opit noudattamaan VHH ruokavaliota terveellisesti ja turvallisesti. Verkkokurssi on laadittu siten, että sen noudattaminen on osallistujalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Kokonaisvaltainen verkkokurssi sisältää mm. runsaasti reseptejä, tarkat ohjeet ruokavalion noudattamisesta ja tietoa pysyvästä painonhallinnasta ja hormonitoiminnan tasapainottamisesta. Verkkokurssilla saat vinkkejä mm. nestekierron tehostamiseen, kehon alkalisointiin ja detoxiin. Lisäksi saat tietoa VHH leivonnasta, vagushermon tasapainottamisesta, aivojen välittäjäaineista ja käytännön harjoituksia kuten corejumpan ja äänitetyn rentoutusmeditaation. Verkkokurssia voi suorittaa monella eri tavalla ja omassa tahdissa. Armollisuus omaa kehoa, yksilöllisyys ja oman elimistön kuuntelu ovat keskeisiä sanomia viiden viikon VHH Teho muutosmatkan aikana. Pikadieettien ja itsensä ruoskimisen aika on ohi! Niistä harvoin seuraa mitään hyvää- päinvastoin ne voivat hankaloittaa pysyvää painonhallintaa. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.

LIFT UP kasvojoogaverkkokurssi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat opetella tehokkaan ja turvallisen itsehoitomenetelmän, joka kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksia, lisää ihon kollageenin ja elastaanin muodostusta, vähentää turvotusta ja antaa iholle upean glown! Se on tarkoitettu Sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointiasi ja olet valmis tekemään itse asioita oman ulkonäkösi ja hyvinvointisi eteen. LIFT UP kasvojoogaverkkokurssilla saat käyttöösi peräti 5 tehokasta harjoituskokonaisuutta, joita voit tehdä erikseen tai yhdistellen ihosi tarpeiden ja aikataulusi mukaan. Kertamaksulla saat verkkokurssin käyttöösi pysyvästi ja voit tehdä harjoituksia oman aikataulusi mukaan. Lue lisää verkkokurssista TÄÄLTÄ.

Katso TÄÄLTÄ erittäin edullisia pakettihintoja verkkokursseista ja säästä puhdasta rahaa.  

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA TÄÄLTÄ.

Yksi kommentti

  1. Irma Lämsä kirjoitti:

    Ohje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *