Hae
Kutsu vapauteen

Viikon 38 ketoruokavalion esimerkkipäivän ateriat

 

ketoruokavalion esimerkkipäivä- uusi ateria kokonaisuus kerran viikossa

 

 

Ketoruokavalion esimerkkipäivä on postauksen aiheena ja tässä postauksessa esitellään yhden päivän ketoateriat aamusta iltaan eli sisältää 4 erilaista ohjetta, jotka sopivat niin keto kuin VHH ruokavalioonkin. Vaikka postauksen otsikossa vilahtaa sana esimerkki, niin tarkoitus ei ole esittää mitenkään täydellistä ketoateria kokonaisuutta, vaan lähinnä ideoita siitä miltä ketoruokavalion ateriat voivat olla ja miltä ne näyttävät. Ihmiset noudattavat ketoruokavaliota niin monista eri syistä, jotkut laihduttaakseen ja toiset taas terveydellistä syistä. Se ja se mikä on ideaalia ja terveellistä toiselle, ei välttämättä ole sitä toiselle. Sen vuoksi kaikille sopivaa ateriakokonaisuutta on ihan mahdotonta laatia. Tämän vuoksi en halunnut laskea tähän postaukseen päivän makroja- tosin voin jatkossa nekin laskea. Annoskokoja säätämällä ja joitakin aterioita väliin jättämällä voit muokata tästä itsellesi sopivan kokonaisuuden- mikäli muutoin ohjeet miellyttävät. Aion jatkossa julkaista joka viikko perjantaisin uuden ketoruokavalio esimerkkipäivä postauksen. Minulta on toivottu tämän tyyppisiä postauksia, koska nämä saattavat helpottaa ketoilijan arkea:)

 

Viikon 37 esimerkkipäivän ketoateriat  täällä.

 

aamulla rasvakahvi- ohje täällä

 

 

Aamu lähtee käyntiin rasvakahvilla. Voit jättää nuo superfoodit pois halutessasi. Mikäli et ole kahvin ystävä, niin voit korvata kahvin teellä. Jos haluat syödä aamulla jotakin, niin hyviä vaihtoehtoja ovat pala ketoleipää voilla ja vihanneksilla tai vaikkapa vihersmoothie, johon laitat avokadoa, kourallinen pinaattia tai tuoretta minttua, viherjauhetta, turkkilaista jogurttia, sitruunaa ja vettä. Tai vaikkapa pala ketoleipää, ohjeita löydät kootusti täältä.

 

 

 

 

lounaaksi pala VHH kana-aurajuustopiirakkaa, ohje täällä

 

 

Ketopäivän lounaaksi syödään palanen tai kaksi VHH kana-aurajuustopiirakkaa keitetyn parsakaalin kera.  Piirakka on iso, joten siitä riittää syötävää isommallekin porukalle tai vaihtoehtoisesti useammaksi päiväksi. Voit syödä tätä myös kaksi kertaa päivässä eli korvata päivällisen tällä- mikäli haluat syödä kahta ruokaa saman päivän aikana:)

 

 

 

 

 

päivälliseksi helppo ja nopea ketoateria + jälkiruoka , ohje täällä

 

 

Päivälliseksi voit valmistaa helpon ja nopean ketoaterian. Ohjeessa on myös jälkiruokaehdotus, jätä se väliin mikäli se ei mahdu makroihin.  Mikäli et jaksa valmistaa kahta lämmintä ateriaa samana päivänä, niin nauti pala VHH kana-aurajuustopiirakkaa runsaan vihreän salaatin kanssa. Lorauta salaatin päälle kylmäpuristettua oliiviöljyä.

 

 

 

 

illalla- pala , ohje täällä

 

 

Mikäli illalla vielä on nälkä, niin nauti yksi tai useampi palanen VHH patonkia voin ja vihreiden vihannesten kanssa. Blogista löytyy myös kananmunaton VHH patonkiohje täältä. Mikäli et jaksa alkaa tekemään leipää, niin lämmitä uunissa tai paista voissa paistinpannulla (on muuten hyvää) pala uunijuustoa:)

 

 

 

 

 

tulossa blogiin lähiaikoina

 

 

 

VHH suklaakakku ja VHH suklaaleivos kermavaahdolla

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

LUE MYÖS

 

 

Ketotietopaketti ja ruokapäiväkirjat

Helppo ketoateria ja jälkkäri

Ketodieetti on rasvadieetti

Ketoosi ABC nyt marketeissä

Ketoruokavalio ja oksalaatit

Tyypillinen ketopäiväni

Ketoon liittyviä postauksia löydät kootusti täältä.

 

 

TILAA SYYSKUUSSA 2020 ILMESTYVÄ VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET KIRJA ENNAKKOON  TÄÄLTÄ.

 

 

 

viimeisimmät postaukset

 

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *