Hae
Kutsu vapauteen

2021 oli surun vuosi

Vuosi 2021 alkoi syvällä shokilla ja surulla. Heti vuoden alussa saimme suruviestin, joka paiskasi meidät mitä järkyttävimmän tosiasian eteen: veljen tyttöni ja kummityttöni Nelli kuoli vain 15-vuotiaana. Vieläkään en meinaa uskoa kirjoittamaani tekstiä. Sana kuoli tuntuu tässä yhteydessä niin käsittämättömältä eikä tapahtumaa vieläkään voi ymmärtää. Alku vuosi meni sumussa ja usvassa, jota sävytti kova huoli veljeni perheestä ja vanhemmistani. Tuntui uskomattomalta, että tapahtuneen jälkeen aurinko nousi ja laski joka aamu ja ilta, elämä jatkui. Jotenkin meidän suku on tapahtuneesta selvinnyt, koska vaihtoehtoja ei annettu. Mutta kenenkään meidän elämä ei ole jatkunut entisellään. On elämä ennen Nellin kuolemaa ja kuoleman jälkeen. Ja tulee aina olemaan.

 

Lue lisää:

 

äiti-poika projekti käynnistyi ja eteni vauhdilla

 

Nellin kuoleman jälkeen olimme lenkillä poikieni ja koirien kanssa järven jäällä. Päätimme hetken mielijohteesta aloittaa mökki projektin. Päätimme rakentaa pienen lamelli hirsimökin veljeni mökin viereen Soiniin. Projekti alkoi vanhan mökin hävittämisellä ja eteni vauhdilla eikä vähiten sen vuoksi, että isäni Tauno vastasi mökin rakentamisesta. Elokuuhun mennessä mökin rakentaminen oli jo siinä pisteessä, että mökillä pystyi yöpymään. Lokakuussa mökkiin asennettiin takka, ranta ruopattiin ja piha muotoiltiin. Ensi keväänä on nurmikon kylvämisen vuoro, vessan ja terassin rakentaminen sekä keittiökaappien asennus. Mökin rakentaminen sujui käsittämättömän hyvin. On ollut myös upea kokemus toteuttaa projektia kahden poikani kanssa, jotka molemmat ovat luotto tyyppejäni!

 

Lue myös:

opintoja ja 2 työtä

 

Kesäkuussa valmistuin palautumisohjaajaksi ja joulukuussa keto coachiksi. Vaikka olin vannonut, etten enää opiskele, niin näin vaan pääsi käymään. Enää en vanno mitään. Keväällä huomasin olevani siinä tilanteessa, että minulla oli ja on edelleen 2 työtä. Somesta on vuosien varrella tullut hitaasti mutta varmasti toinen työni eikä loppua näy. Tiedän, etten loppu elämääni jaksa enkä halua tehdä kahta työtä, joten joku ratkaisu tähän asiaan täytyy tulla. Huomenna minulta tulee myyntiin KETO RISE UP verkkokurssi. Saas nähdä mihin suuntaa se vie elämääni. Mitään päätöstä en kuitenkaan ole tulevaisuuden suhteen tehnyt: se tapahtuu, minkä täytyy tapahtua. Tällä hetkellä viihdyn kummassakin työssäni enkä haluaisi kummastakaan luopua. Mutta jossakin vaiheessa joudun sen tekemään, mutta en tänään ja tuskin huomennakaan.

 

loppu vuoden ilon aiheet

 

Tuto ja Ove ovat tuoneet valtavasti iloa meidän elämään tänäkin vuonna. Loppu vuodesta Tuto säikäytti ontumalla pitkään etupäätään ja luulimme jo, että Mummukan aika on tullut täyteen. Mutta mitä vielä: koira lopetti ontumisen marraskuun lopussa ja on ollut siitä asti loisto kunnossa. Tuto sai 2 viikkoa sitten vielä ensimmäisen Librela pistoksen nivelrikkoon ja on ollut siitä asti kuin pieni pentu. Loppu vuosi huipentui ilo uutiseen kun Oven luusto kuvattiin ja saimme tietää Pitkän Pojan olevan luustoltaan yhtä täydellinen kuin luonteeltaan. Valtavan suuria onnen ja ilon aiheita!

 

Loppu vuodesta alettiin tekemään mieheni Karin kanssa somea yhdessä, lähinnä instassa. Homma lähti liikkeelle Kari ketokokeilusta, jossa minä valmensin miestäni ketoruokavalion saloihin:) Kari noudatti ruokavaliota 2 kuukautta, mutta luopui siitä laihtuessaan liian paljon ja kaivatessaan liikaa korvapuustia:) Vaikka Keto Karista tulikin Korvapuusti Kari, niin jatketaan edelleen somen tekemistä yhdessä koska se tuntuu hyvältä. On ollut silmiä avartavaa tehdä storyja ihmisen kanssa joka ei tunne LAINKAAN häpeää:)!

 

mitä toivon ensi vuodelta

 

Rakas vuosi 2022. Olen saanut elämältä niin paljon, että en toivo tulevalta vuodelta itselleni yhtään mitään- ne asiat tulevat, mitkä on tarkotettu tulevan ja niistä luovun mistä pitää luopua. Sitä toivon, että saan viisautta jakaa eteenpäin sitä tietoa, mitä itselleni on kertynyt vuosien myötä. Toivon sydämestäni, että jakamani tieto auttaisi mahdollisimman monia ihmisiä voimaan paremmin. Toivon myös sitä, että saisin yhä enenevässä määrin levittää ympärilleni sitä rakkautta, jota itse olen saanut kokea elämässäni. Sillä rakkaus, hyvä olo ja valo ovat niitä asioista, joita haluan edistää ja levittää. Kaikesta muusta haluan sanoutua irti.

 

Rakkauden täyteistä valon vuotta 2022 juuri Sinulle rakas ystäväni!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *