Hampurilainen vähähiilihydraattisesti
Vähähiilihydraattiset hampurilaiset illanistujaisiin, lastenkutsuihin tai nuorisolle välipalaksi- ja miksei vähän varttuneemmallekin väelle:) Hampparit ovat myös gluteenittomia, hiivattomia ja tarvittaessa maidottomia (korvaa jogurtti ja juusto maidottomilla versioilla). Sämpylän rakenne on ihan huippu hyvä eikä niitä tarvitse leipoa lainkaan, ainoastaan sekoitat raaka-aineet kulhossa ja lusikoit pellille. Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ei tarvitse mistään herkuista tinkiä- eikö olekin ihanaa:)
Ohjeesta tulee neljä hampurilaista, joten tuplaa annos mikäli haluat isomman annoksen. Laita hamppareiden väliin suolakurkkua, salaattia ja ketsuppia. Postauksessa on myös erillinen hampurilaiskastike, minkä voi tietenkin korvata esimerkiksi majoneesikastikkeella.
Pihvien grillausta |
Sämpylät (4 kpl):
Sekoita munat ja jogurtti Lisää muut aineet ja sekoita hyvin. Lusikoi taikinaa leivinpaperille reilu lusikallinen ja muotoile lusikalla. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia. Voitele paistamisen jälkeen kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Hienonna sipuli ja sekoita raaka-aineet keskenään. Paista voissa kunnes pihvit ovat kullanruskeita. Annoksesta tulee 4 pihviä.
Hienonna sipuli ihan pieneksi ja sekoita aineet keskenään. Lisää kastiketta varovasti hampurilaisten väliin.
KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ
SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA
Instani löydät nimellä satusjoholm.
Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.
Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.
Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .
Kannattaa maistaa ?
Nämä ovat ihan hyviä hampurilaisia. Ensinään mantelijauhoissa on enemmän ravinteita kuin vehnässä. Mantelit ovat pähkinöitä jotka sisältää luonnon rasvoja, joita suositaan.
Ps. Minä lisään taikinaan pellava siemeniä. Makuasia
Jep:) Pellavansiemenet ovat loistavia kuidun ja omega 3. lähteitä:)
Nämä on niin hyviä ja menee niin hampparina kuin perus sämpylänä aamupalalla. Aina pitää olla pakkasessa varalla! Osaatko sanoa makroista per sämpylä?
Millä voisin mamtelijauhon korvata? Olen sille allerginen.
Näitä nähdään usein meidän ruokapöydässä:)
Lupiinijauhoa voisit kokeilla, jos ne kävisivät:)
Joo totta:) En ole makroja laskenut, mutta nopeasti päässä laskettuna muutama gramma hiilaria per sämpylä.
Nyt vasta löysin tämän ja mantelijauhot loppu kesken, niin jatkoin sokerijuurikaskuidulla ja toimi! ?
Kiitos tiedosta:)