Hae
Kutsu vapauteen

Loman tarpeessa

Postausta kirjoittaessani olen autossa matkalla lentokentällä. Lähdemme mieheni Karin kanssa 2,5:ksi viikoksi Floridan Naplesiin. Paikka on meille hyvinkin tuttu, ollaan oltu siellä paljon. Mieheni on ollut siellä jopa useita vuosia elämänsä aikana. Kyseessä on hyvin kaunis, rauhallinen ja turvallinen paikka, oikeastaan voi sanoa, että Miamin vastakohta. Mielestäni se on maanpäällinen paratiisi, laitan sieltä paljon kuvia instaani loman aikana, joten näette sitten itse. Olen kirjoittanut paikasta aikaisemmin postauksen, lue se täältä.

Nuorempi poikani Noppa ja hänen tyttöystävänsä Minttu tulevat meille asumaan Tuton seuraksi koko loman ajaksi. Kun olimme viimeksi lomalla Floridassa, niin meillähän kävi murtovarkaita, jotka Tuto hoiteli mallikkaasti. Koira ei päästänyt varkaita sisälle ja meteli oli ollut niin kova, että naapurit olivat siihen heränneet. Eli kodin voi turvallisesti jättää Tuton hoiviin, se neiti kyllä hoitaa hommansa. Paras kodin turvajärjestelmä.

Olen loman tarpeessa vaikka en pimeydestä huolimatta ole ollut väsynyt. En kärsi kaamoksesta enkä vesisateesta, päinvastoin! Rakastan viileätä syysilmaa, onneksi Naplesissa on lämpötila hieman laskenut viime viikoista. Aurinkoa en ota enää ollenkaan- ei kiitos enää yhtään juonnetta kasvoihin 😛 Syksy on ollut monellakin tapaa todella kiireinen, joten sen vuoksi pieni breikki normiarkeen on nyt tervetullut! Aiotaan kuntoilla paljon, syödä hyvin ja rentoutua. Tulen kirjoittamaan postauksia lomani aikana, joten älkää säikähtäkö:  lupaamiani vhh ruokaohjeita on tulossa entiseen malliin. Lisäksi aion kirjoitta loman aikan syksyllä ilmestyvää kirjaani. Tästä kerron teille lisää ihan pian…

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.