Hae
Kutsu vapauteen

Puhdas+ lisäravinteiden ja tuotteiden käyttö

Minulta on pyydetty postausta, jossa kertoisin mitä lisäravinteita käytän. Alla olevalla videolla kerron mitä Puhdas+ tuotteita minulta löytyy tällä hetkellä käytöstä, miten käytän tuotteita ja miksi. Päivittäin käytän mm. kollageenia, ubikinonia, MSM:ää, magnesiumia eri muodoissa ja d-riboosia. D-vitamiinia, maitohappobakteereita, l-arginiinia ja kalaöljyä käytän kuureittain aina välillä tauottaen. Toki kaapeista löytyy muitakin tuotteita kuten akaasiakuitua ja matchajauhetta.

Puhdas+ tuotteissa minua kiehtoo niiden korkea laatu ja puhtaus:  puhtaiden ja toimivien lisäravinteiden löytäminen voi olla työlästä ellei ole aikaa perehtyä asiaan perinpohjaisesti. Hyvällä omallatunnolla voin suositella Puhdas+ tuotteita, joka on kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Maksaa ei rasiteta säilöntäaineilla, pintakäsittelyaineilla, keinotekoisilla väriaineilla, makeutusaineilla eikä magnesiumstearaatilla. Mielestäni ei ole mitään järkeä rasittaa kehoaan millään ylimääräisellä, koska lisä-aineita tulee ihan tarpeeksi terveellisestä ruoastakin.  

HUOM! Videota ei kannata katsoa koko näytön tilassa, koska se on siinä tilassa tosi epäselvä.


Puhdas+ tuotteita voit tilata täältä.
Blogiin pääset täältä.

Ohjeita, joissa on käytetty Puhdas+ tuotteita:

Rasvamatcha eli vihreä bullet proof:
http://www.kutsuvapauteen.com/2018/03/rasvamatcha-vihrea-bullet-proof.html

Itsetehty kookosjogurtti suoliston hyvinvointiin:
http://www.kutsuvapauteen.com/2018/02/itsetehty-kookosjogurtti-suoliston.html


Matcha-piparminttu-juustokakku:
http://www.kutsuvapauteen.com/2018/03/matcha-piparminttu-juustokakku.html

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *