Hae
Kutsu vapauteen

Ette ikinä arvaa minne olen lähdössä!


En meinaa itsekään uskoa tätä todeksi! Lähden tänään Lontooseen UPW:hen eli Tony Robinsin Unleash The Power Within- seminaariin. UPW kestää peräti neljä päivää eli torstaista sunnuntai-iltaan. Seminaari on hyvin intensiivinen ja käsiteltäviä aihealueita tänä vuonna ovat seuraavat: muuta pelko voimaksi, muuta unelmat todeksi, transformaatio uuteen elämääsi ja puhtaan energia voima. Kyseessä on siis hyvin syväluotaava ja intensiivinen tapahtuma, joka alkaa varhain aamulla ja loppuu joka ilta vasta myöhään yöllä. Ohjelmaan kuuluu mm. tulisilla hiilillä kävelyä ja muuta mielenkiintoista.

UPW ei olisi koskaan juolahtanut mieleeni vaan idea Lontooseen lähtemisestä tuli henkiseltä valmentajaltani ja ystävältäni Mia Korvelta, jonka valmennuksessa on ollut jo vuoden verran. En miettinyt sekuntiakaan asiaa kun Mia pyysi minua matkalle mukaan ja samantien kerroimme ystävällemme Kaarina Krogerukselle, että hänenkin pitäisi lähteä Lontooseen? Kaarina vilkaisi kalenteriaan ja sanoi, että pari tapaamista pitää siirtää ennen lähtöä. Ja se oli siinä! Muutamaa päivää myöhemmin saimme tietää, että porukkaamme liittyy vielä Harvian Anniina, joten meitä on nyt sitten neljän naisen porukka lähtemässä valloittamaan Lontoota? Mia varasi meille majoittautumisen hotelli Grange Tower Bridgestä, joka on ihan mieletön hotelli lähellä Lontoon keskustaa.
Seminaari kuulemma muuttaa elämän. Lähden seminaariin avoimin mielin, uteliaan innostuneena. Katsotaan mitä tapahtuu ja minkä asian aika on juuri nyt. Tiedän, että kaikki asiat tapahtuvat oikeaan aikaan eli varmasti jotakin tärkeää tulee seminaarissa tapahtumaan. Jotakin mitä vielä en näe. Sen tiedän, että tulossa on ehkä elämäni tärkeimmät päivät, jonka saan jakaa yhdessä kolmen upean ystäväni kanssa- just can`t wait what`s coming up?


Lähdemme siis tänään eli keskiviikkona 10.4.2019 ja palaamme Suomeen maanantaina 15.4.2019. Laitan runsaasti kuvia instaan, joka löytyy nimellä satusjoholm ja kirjoitan meidän seikkailusta blogiin postauksia. Nähdäänkö UPW:ssä?Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 


Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.


Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.


Yksi kommentti

  1. nira01 kirjoitti:

    Haluan jakaa ihanan todistukseni siitä, miten sain takaisin mieheni elämäni takaisin, haluan kertoa maailman ihmisille, että verkossa on todellinen oikeinkirjoitin, ja se on voimakas ja aito, Hänen nimensä on Baba Wale Wiseman, hän auttoi Olen hiljattain yhdistänyt suhdettani mieheni kanssa, joka kaatoi minut, kun otin yhteyttä Wisemaniin, hän heitti minulle rakkauden loitsun minulle ja miehelleni, joka sanoi, ettei hänellä ole mitään tekemistä minun kanssani. Jokaiselle, joka lukee tätä artikkelia ja tarvitsee apua, Wiseman voi myös tarjota kaikenlaista apua, kuten avioliiton yhdistämistä ja suhdetta, kaikkien sairauksien hoitoa, tuomioistuimen tapauksia, raskauden oikeinkirjoitusta, olemme nyt erittäin tyytyväisiä itseemme. Wiseman saa hänet ymmärtämään, kuinka paljon me rakastamme ja tarvitsemme toisiamme. Tämä mies on todellinen ja hyvä. Hän voi myös auttaa sinua korjaamaan rikkoutuneet suhteet. Minulla oli mieheni takaisin! Se oli kuin ihme! Meillä ei ole avioliittoon liittyvää neuvontaa, ja me teemme hyvin, rakkauselämässämme. Ota yhteyttä tähän suuren miehen kanssa, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
    sähköpostitse: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.