Hae
Kutsu vapauteen

Terveellisiä vhh ruoka- ja herkkuohjeita

Huh mikä homma, mutta nyt se on tehty! Olen luonut sivuston tai oikeastaan välilehden, josta löytyy kootusti IHAN kaikki blogissa esiintyvät ruoka- ja herkkuohjeet. Sivustohan oli jo aikaisemminkin olemassa, mutta nyt olen lisännyt sinne jokaisen ohjeen kohdalle myös kuvan, joka helpottaa huomattavasti sivuston käyttöä. Enää ei tarvitse etsiä ohjeita pelkän nimen perusteella. Sivustoa käytetään jo nyt hyvin paljon ja tämän muutoksen myötä sivuston käyttö tulee entisestään lisääntymään.

Mistä löydät ruoka- ja herkkuohjeet sivuston?

Sivusto löytyy joko blogin etusivun yläosasta kohdasta ruoka- ja herkkuohjeet (ks kuva alla) tai täältä. Sivusto näkyy myös puhelimella kun vaan löydät mobiiliversiosta oikean välilehden. Ainakin omassa i phonessani se on heti näytön yläosassa alasvetovalikkona.

Miten sivustoa käytetään?

Kuvan ala- tai yläpuolella on ohjeen nimi esimerkiksi vähähiilihydraattinen vuokaleipä. Klikkaan ohjeen nimeä, niin ohje avautuu näytöllesi.  Lähes kaikki ohjeet ovat vähähiilihydraattisia, gluteenittomia, viljattomia ja maidottomia, mutta toki ne voi tehdä ihan norminakin. Ohjeet ovat ryhmitelty seuraavasti: 

SUOLAISET PIIRAKAT, PIZZA, KARPPIRULLA, LIHATASKU JNE: useita eri vhh pizzaohjeita, coctailpaloja, sulaisia lettuja, blinejä, suokaisia piirakoita, lihataskuja, lihapiirakkaa, karppirullaa, täydettyjä avokadoja, hampurilaisia jne.
KAKUT, KÄÄRETORTUT, LEIVONNAISET: vhh kuiva-, juusto- ja kermakakkuja, mokkapaloja, kääretorttua, pullaa, leivoksia, makeita piirakoita, muffineita, cupcakeja, joulutorttuja, keksejä, piparkakkuja jne.
LEIVÄT JA SÄMPYLÄT: vuokaleipiä, sämpylöitä, siemennäkkileipiä, monessa eri muodossa, kauranäkkäleipiä, paistettuja juustoleipiä jne.
RAAKASUKLAAT/PROTEIINIPATUKAT: erilaisia raakasuklaita, proteiinipatukoita, rockyroadeja, suklaapatukoita
RAAKAJÄÄTELÖT
SMOOTHIET


MUUTA: palalutus- ja preworkoutjuomia, tyrnimehua- ja shotteja, terveellisiä levitteitä, tuorepuuroja, terveyskahveja, salaattia jne.


INTIALAINEN RUOKA


Seuraa blogia facebookissa j instagramissa

Blogin uusimm
at ruokaohjeet ja muut terveyteen liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. Päivitän myös säännöllisesti blogin uusimpia ruokakuvia instagramiin, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Täältä löydät lisää blogin ruokaohjeita ja terveellisiä vhh herkkuohjeita.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *