Hae
Kutsu vapauteen

VHH herkkuja pääsiäiseen

Olen koonnut tähän postaukseen VHH herkkuohjeita pääsiäiseksi. Nämä ohjeet sopivat ketoilijalle sekä VHH ruokavaliota noudattaville. Kaikki herkut ovat tietenkin viljattomia, joten ne sopivat myös viljatonta ruokavaliota noudattaville. Ja tietenkin ihan kaikille, jotka haluavat herkutella ilman valkoista sokeria ja vehnäjauhoja:) Blogissa on niin valtavasti VHH herkkuohjeita, joten hieman oli vaikea valita tähän sopivimpia, joten katso lisää herkkuohjeita kootusti yhdeltä sivustolta eli täältä. Ihanaa pääsiäistä kaikille- syödään hyvin, levätään ja liikutaan:)

 

Seuraa ketovalmentajan elämää instassa ja nappaa ketovinkkejä inspiraatioksi: @satusjoholm

 

Raikas VHH sitruunajuustokakku

VHH kahvi-viskikakku

VHH mango brownie

Suussa sulava VHH juustokakku- 2 g hh yhdessä palassa!

VHH sitruuna-hyytelökakku

Vähähiilihydraattinen suklainen kahvihyytelökakku

TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE

 

Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Mukana jo satoja osallistujia! Osta hyvää palautetta saanut verkkokurssi ALE hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *