Hae
Kutsu vapauteen

Normaalia parempi uunilohi jokiravuilla

Julkaisin insta storeissa videon tästä  normaalia paremman makuisesta uunilohesta jokiravuilla ja mulle tuli niin valtavasti kyselyjä tästä reseptistä, että julkaisen sen täällä blogissa. Tässä uunilohessa on ainoastaan muutamia raaka-aineita, mutta miten tää voikaan olla niin hyvää! Eikä noiden raaka-aineiden määrätkään ole niin justiinsa eli soveltakaa tätäkin ohjetta:) Ollaan tehty nyt tällä ohjeella uunilohta 2 kertaa ja veikkaanpa, että joulunpyhinä tehdään kolmannen kerran. Jouluruokiin kyllästyy niin nopeasti, että tää on kivaa vaihtelua niiille.

 

Uunilohi jokiravuilla ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan

 

  • lohifile
  • purkki smetanaa eli noin 120 g
  • 2 dl jokirapuja
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilliä
  • sitruunaa

 

Uunilohi jokiravuilla valmistus

 

  • Pilko sipuli.
  • Sekoita keskenään kulhossa sipuli, jokiravut, smetana, suola ja mustapippuri.
  • Laita lohifile leivinpaperilla vuorattuun vuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle hieman suolaa ellei file ole valmiiksi suolattu.
  • Kaada smetanaseos fileen päälle ja levitä lusikalla tasaiseksi massaksi.
  • Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes lohi on kypsää.

 

 

Instassa @satusjoholm sertifioidun ketovalmentajan vinkkejä ketoon liittyen.

 

 

SERTIFIOIDUN KETOVALMENTAJAN KOKONAISVALTAINEN 6:N VIIKON VERKKOKURSSI TULOSSA MYYNTIIN 2.1.2022!

 

 

 

 

Tilaa super suosittu vhh ruoka- ja herkkuohjeita kirja alehintaan täältä

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *