Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

Pääsin pigmenttiläiskistä eroon karnosiinin avulla

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

karnosiini tuli minulle tutuksi jo yli 20 vuotta sitten

 

 

Karnosiini tuli minulle tutuksi jo vuonna 2000, sillä sain siitä avun ihoni pigmenttiläiskiin.  Nopan syntymän jälkeen ihooni ilmestyi pigmentti- eli maksaläiskiä. Olin ihan ihmeissäni, sillä minulla oli aina ollut tosi hyvä iho ja yhtäkkiä huomasin, että ihoni oli täynnä rumia, ruskeita läiskiä. Olin ottanut koko elämäni ajan runsaasti aurinkoa ja rusketuin tosi helposti- olin auringonpalvoja sanan varsinaisessa merkityksessä. Nyt kuitenkin runsas auringonotto yhdistettynä hormonaalisiin muutoksiin aiheuttivat pigmenttimuutoksia kasvoihin. Eivätkä ne olleet mitä vähäisiä, niitä oli tosi paljon enkä saanut peitettyä niitä edes kokonaan meikillä. Eräänkin kerran ollessamme rantalomalla Turkissa minulla meinasi päästä huuto kun katsoin itseäni peilistä: pigmenttiläiskät olivat muuttuneet ihan mustan ruskeiksi ja pojatkin kysyivät mitä iholleni on tapahtunut. Eniten minua häiritsi ylähuuleni päällä oleva pigmenttimuutos- ihan kuin minulla olisi ollut viikset! Kokeilin kaikki mahdolliset ihonhoitohuotteet, rahaa paloi valtavasti eikä mistään voiteista ja aurinkosuojasta ollut yhtään mitään apua. Ainoastaan talvella läiskät vaalenivat, mutta eivät hävinneet kokonaan. Aloin olla tilanteen suhteen epätoivoinen ja uskoin, että olen tuomittu loppuelämäkseni elämään pigmenttiläiskien kanssa.

 

 

 

 

 

 

karnosiini poisti pigmenttiläiskäni 3:ssa kuukaudessa!

 

 

Etsiessäni apua ihon pigmentti häiriöihin, törmäsin artikkeliin jossa kerrottiin karnosiinista. Ymmärsin, että minun on ihonhoito tuotteiden lisäksi hoidettava ongelmaa myös sisäisesti. Karnosiini (kutsutaan myös L-karnosiiniksi) on kahden aminohapon muodostama dipeptidi. Se hidastaa solujen vanhenemista ja sitä esiintyy lihaksissa, ihossa, aivoissa, maksassa ja munuaisissa. Ikääntymisen myötä karnosiinin määrä vähenee, mutta onneksi sitä voi ottaa lisäravinteen muodossa purkista. Karnosiini on vesiliukoinen eli se kannattaa ottaa veden kanssa. Karnosiinista voi olla hyötyä joidenkin sairauksien kuten diabeteksen hoidossa ja joidenkin lähteiden mukaan se myös poistaa kehosta raskasmetalleja. Omien kokemuksieni myötä karnosiini on tehokkain ihon anti-ageing lisäravinne ja siitä on myös muuta hyötyä minun kaltaisille aktiivi kuntoilijoille.

 

 

En todellakaan odottanut saavani apua karnosiinista, koska en ollut saanut apua mistään muustakaan. Päätin kuitenkin kokeilla tätäkin korttia. Aloin ottamaan karnosiinia 800 mg päivässä ja 3:n kuukauden kuluttua olin päässyt eroon pigmentti läiskistä!!! Se oli niin uskomatonta, että halusin huutaa asian koko maailmalle. Koska tuolloin minulla ei ollut blogia, jossa olisin voinut asiasta kirjoittaa, niin kävin kertomassa asiasta kaikille tuntemilleni kosmetologeille ja kosmetiikka myyjille, jotka olivat yrittäneet auttaa minua tuloksetta. Kaikki olivat ihan ihmeissään kun näkivät ihoni eivätkä olleet uskoa silmiään. Käytin karnosiinia pitkään vielä tuon 3:n kuukauden jälkeenkin , mutta puolitin annoksen eli otin 400 mg päivässä. Jatkoin edelleen auringon ottoa ilman suojakertoimia (nykyään en ota enää aurinkoa ja käytän siitä huolimatta aurinkosuojaa) ja mikäli pigmenttiläiskät meinasivat palata, niin käytin aina karnosiinia muutaman kuukauden ajan ja ne hävisivät.  Sen jälkeen unohdin karnosiinin useaksi vuodeksi, kunnes taas loppuvuodesta aloin käyttämään sitä uudestaan kun minulle puhkesi ruusufinni, lue siitä täältä.

 

 

 

 

 

kokeilin karnosiinia myös ruusufinniin

 

 

Päätin kokeilla karnosiinia myös ruusufinniin, koska aikaisemman kokemukseni mukaan se vaikuttaa voimakkaasti ihon kuntoon. Olin käyttänyt myös helokkiöljyä, sinkkiä ja kalaöljyä, mutta en huomannut niillä mitään vaikutusta ruusufinniin. Karnosiinin aloittamisen lisäksi tein myös muutoksia ihonhoito rutiiniin: vaihdoin ihonhoito tuotteet ja aloin hoidattaa ihoani happo hoidoilla, joten tällä kertaa en voi sanoa varmasti mikä on karnosiinin osuus siinä, että ihoni on rauhoittunut TAAS täysin 3:ssa kuukaudessa! En meinaa uskoa itsekään asiaa todeksi, mutta näin on vaan tapahtunut. Kirjoitan toisessa postauksessa lisää noista ihonhoito tuotteista ja hoidoista, jota käytän eli saatte kyllä kuulla niistäkin. Uskon, että tällä kertaa kyse on kokonaisuudesta, jossa karnosiinilla on oma osansa ihoni hyvään tilanteeseen. Olen taas ihan ällikällä löyty ja vannomalla vannon, että karnosiini on ihon ihmeaine, josta haluan kertoa koko maailmalle. Kuten tiedätte, inhoan yli hehkuttaa ja hehkutusta yleensäkin. Mutta joskus silläkin on hetkensä ja paikkansa. Ja se hetki ja paikka on nyt.

 

 

 

loistava luontaistukun karnosiini- hyödynnä alekoodi

 

 

Törmäsin Luontaistukun karnosiiniin aloittaessani käyttämään karnosiinia taas uudestaan. Luontaistukun lisäravinteet ovat lisäaineettomia, puhtaita ja suomalaisessa tehtaassa valmistettuja. Hinta on erittäin kilpailukykyinen ja jopa halpa, mikäli tilaat karnosiinia kerralla enemmän. Luontaistukun tuotteita on saatavlilla ainoastaan heidän omasta verkkokaupastaan eli täältäKoodilla ”kutsuvapauteen” saat kaikista ostoksistasi -10%:n alennuksen.

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

Kaupallinen yhteistyö: https://www.luontaistukku.fi

8 kommenttia

 1. Marika kirjoitti:

  Kiitos tästä vinkistä, menee ehdottomasti kokeiluun ?

 2. Mervi kirjoitti:

  Hei, pitääpäs kokeilla ottaa tätä karnosiinia.
  Kuinka monta tablettia otit päivässä?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Kannattaa kokeilla, koska vaiva on todella inhottava. Otin 800 mg päivässä ensimmäisen 3. kuukauden
   ajan ja sen jälkeen 400 mg.

 3. Ninni kirjoitti:

  Meni heti tilaukseen! Olen kärsinyt joka vuosi kasvavista ja tummenevista pigmenttiläiskistä kasvoissa siitä asti, kun eskoiseni syntyi 11v. sitten. Tämä on todellakin ikävä vaiva. Rakastan kesää ja aurinkoa yli kaiken, mutta nyt alkanut tuntumaan, että uskallanko mennä ulos ollenkaan, kun läiskät ilmestyvät heti, kun kevätaurinko alkaa paistamaan. Eli nyt 🙁 Kun luin juttusi tästä, meinasi melkein itku päästä, kun heräsi toivo, että jospa tästä olisi minullekin apua. Mikään muu ei ole auttanut.
  Kiitos, että jaoit tämän 🙂

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   <3 Voi tiedän tuon tunteen niin hyvin kun joutuu pelkäämään maksaläiskien pahentumista!
   Minun tilanne oli tosi paha, koska läiskät olivat hyvin tummia jos otin aurinkoa ja niitä
   oli paljon. Harmi kun minulla ei ole niistä kuvia- en todellakaan halunnut olla kuvattavana
   kesäaikaan. Toivon todella, että saat apua. Käytä ensimmäisen 3 kuukauden ajan tupla-annosta
   eli 2 tabua päivässä ja jos on apua, niin sen jälkeen kannattaa puolittaa annos niin tulee halvemmaksi.
   Tsemppiä<3

 4. Kristiina Vilén kirjoitti:

  Kiitos tiedosta ? ? Minullakin on yksi maksaläiskä silmän alapuolella joka on kaiketi suurentunut entisestään
  Se häiritsee minua. Voisinko saada sitä karnosiinia mistä ja mihin hintaan? Voisin kokeilla jos auttaisi minuunkin. Jään odottamaan vastaustanne Kiitos ?? ?

  • kutsuvapauteen kirjoitti:

   Ole hyvä:) Postauksen lopussa on linkki verkkokauppaan ja alekoodi, jolla saat karnosiinista
   ja muistakin verkkokaupan tuotteista -10%:n alennuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *