Hae
Kutsu vapauteen

VHH Provencen proteiinileipä

*Sisältää mainoslinkkejä

VHH Provencen proteiinileipä- lupaan ettet pety!

 

VHH Provencen proteiinileipä on yksi blogin parhaimmista VHH leipäohjeista, ehdottomasti! Rakenne on todella hyvä, ihanan kiinteä ja napakka. Ei siis murene eikä halkeile, sopii erinomaisesti eväsleiväksi. Provencen yrttiseos tuo ihanaa vaihtelua näihin vähähiilarisiin leipiin. Leipä ei sisällä runsaasti rasvaa ja sen vuoksi kaloritkin ovat melko maltilliset. Ja proteiini lisää mukavasti kylläisyyden tunnetta, puhumattakaan kuitupitoisuudesta. Kuulostaa täydelliseltä ja sitä tämä leipä onkin minun mittapuuni mukaan, kannattaa testata:)

 

 

VHH Provencen proteiinileipä- millä voin korvata?

 

Et millään etkä mitään:) Kirjoitin tuon vitsinä, mutta tämän ohjeen kanssa tosiasia on vaan se, että jos alat korvailemaan raaka-aineita toisella, niin kyse ei ole enää samasta leivästä ja rakenne saattaa kärsiä. Ja makrot tietty muuttuu. Pofiberistä tulee paljon kysymyksiä. Se on  lisäaineetonta ja gluteenitonta hienojakoista perunakuitua, jolla on erinomainen kyky sitoa nestettä. Lisäksi se parantaa huomattavasti näiden VHH leivonnaisten rakennetta. Pofiber sisältää peröti 65%  ravintokuitua, josta 2/3 on veteen liukenematonta ja 1/3 vesiliukoista. Sitä löytyy ihan perusmarketeista ja se on halpaa, hinta alle 2 euroa. Heraprotskua jos lähtee korvaamaan, niin maku muuttuu. En siis lähtisi. Eli maidotonta tästä leivästä ei saa tekemälläkään juuri tuon heraprotskun takia.

 

VHH Provencen proteiinileipä makrot 1 annos

r 9

p  8

hh 3

Kcal 131

 

 

VHH Provencen proteiinileipä ohje 5 annosta

 

1 dl heraproteiinijauhetta

1 dl pofiberiä

2 rkl psylliumkuitua

1 dl jogurttia (rasva 2,5 %)

1 dl mascarponea

1 tl leivinjauhetta

0,5 tl suolaa

Provencen yrttisekoitusta

voinokare voitelemiseen (ei pakollinen)

 

VHH Provencen proteiinileipä valmistus

 

Mittaa jogurtti ja mascarpone kulhoon ja vatkaa käsin tasaiseksi seokseksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne jogurtti-mascarponeseokseen koko ajan sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Muotoile kostutetuin käsin taikinasta leipä. Paista 200 asteessa noin vartti. Voitele halutessasi voisulalla.

Blogissa on yli 200 VHH ruoka- ja herkkuohjetta, löydät ne kootusti täältä.

Lue painonhallinnasta ja ketoruokavaliosta täältä.

 

OHJEESSA ESIINTYVISTÄ TUOTTEISTA

Ohjeessa esiintyviä tuotteita (merkitty tummennetulla) voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

kokeile myös: VHH blinit, ohje täällä

 

 

KAIKKI BLOGIN 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

2 kommenttia

  1. Ulla kirjoitti:

    Hei, voiko tätä leipää pakastaa?
    Olen laiska leipuri joten jos kerran innostuu niin voisi sitten tulevia päiviä helpottaa pakastamalla:)

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Itse olen pakastanut näitä VHH leipiä ihan normaalisti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *