Hae
Kutsu vapauteen

VHH konvehdit

Jouluun kuuluvat ehdottomasti itsetehdyt, terveelliset konvehdit. Suklaa- ja konvehtiohjeita löytyy blogista jo tähänkin asti runsaasti, mutta tässä nyt vielä yksi ohje. Nämä konvehdit maistuvat kookokselta ja lakritsalta. Mikäli et satu pitämään lakritsan mausta, vähennä lakritsajauheen määrää tai jätä se kokonaan pois. Konvehdit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä kun ovat saaneet pitkään jähmettyä ja tekeytyä jääkaapissa.

Nämä konvehdit ovat todella vähähiilarisia, melkeimpä voi sanoa täysin hiilarittomia. Toki myös maidottomia kunhan muistat kuorruttaa konvehdit maidottomalla suklaalla tai raakasuklaamassalla. Voit kuorruttaa konvehdit joko sulatettuun tummaan suklaaseen (mitä tummempi suklaa, sitä vähemmän hiilareita) tai vaikkapa FitnessFirstin raakasuklaamassaan. Kuorrutetta tulee niin vähän, ettei se juuri sisällä hiilareita. Ja koristella voit vaikkapa pähkinöillä, raakasuklaanibseillä ja raastetulla tummalla suklaalla. Kuvan konvehteihin ripottelin kaakaonibsien lisäksi hieman syötävää hopeanväristä hilettä.

 

 

Alennusta Fitnessfirstin verkkokaupasta

Postauksessa käytettyjä tuotteita voit tilata Fitnessfirstin nettikaupasta edullisesti. Blogin lukijana saat Fitnessfirstin normaalihintaisista tuotteista -10 %:n alennuksen koodilla ”kutsuvapauteen”. Kun klikkaat ohjeessa tummennetulla fontilla olevia tuotteita, niin pääset suoraan nettikauppaan ja voit ostaa tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin marketeista. Täältä pääset Fitnessfirtin nettikauppaan.

Ohje:

1,5 dl kookosmannaa

1 dl vaniljanmakuista heraproteiinijauhetta

1-2 rkl lakritsinjuuriuutejauhetta

1 rkl raakakaakaota

10 tippaa tai enemmän nestemäistä steviaa 

Noin 50 g tummaa suklaata kuorrutukseen

Sekoita kaikki aineosat paitsi tumma suklaa kulhossa keskenään ja laita massa hetkeksi jääkaappiin kohmettumaan. Pyörittele kostutetuin käsin massasta haluamasi kokoisia ja muotoisia konvehteja. Dippaa sulatettuun tummaan suklaaseen ja laita hetkeksi pakastimeen tai jääkaappiin jähmettymään.

OHJEESSA ESIINTYVISTÄ TUOTTEISTA

Ohjeessa esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.