Hae
Kutsu vapauteen

Vähähiilihydraattiset proteiini-kookos-konvehdit


Jouluun kuuluvat ehdottomasti itsetehdyt, terveelliset konvehdit. Suklaa- ja konvehtiohjeita löytyy blogista jo tähänkin asti runsaasti, mutta tässä nyt vielä yksi ohje. Nämä konvehdit maistuvat kookokselta ja lakritsalta. Mikäli et satu pitämään lakritsan mausta, vähennä lakritsajauheen määrää tai jätä se kokonaan pois. Konvehdit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä kun ovat saaneet pitkään jähmettyä ja tekeytyä jääkaapissa. 

Nämä konvehdit ovat todella vähähiilarisia, melkeimpä voi sanoa täysin hiilarittomia. Toki myös maidottomia kunhan muistat kuorruttaa konvehdit maidottomalla suklaalla tai raakasuklaamassalla. Voit kuorruttaa konvehdit joko sulatettuun tummaan suklaaseen (mitä tummempi suklaa, sitä vähemmän hiilareita) tai vaikkapa FitnessFirstin raakasuklaamassaan. Kuorrutetta tulee niin vähän, ettei se juuri sisällä hiilareita. Ja koristella voit vaikkapa pähkinöillä, raakasuklaanibseillä ja raastetulla tummalla suklaalla. Kuvan konvehteihin ripottelin kaakaonibsien lisäksi hieman syötävää hopeanväristä hilettä. 


Alennusta Fitnessfirstin verkkokaupasta

Postauksessa käytettyjä tuotteita voit tilata Fitnessfirstin nettikaupasta edullisesti. Blogin lukijana saat Fitnessfirstin normaalihintaisista tuotteista -10 %:n alennuksen koodilla ”kutsuvapauteen”. Kun klikkaat ohjeessa tummennetulla fontilla olevia tuotteita, niin pääset suoraan nettikauppaan ja voit ostaa tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin marketeista.

Täältä pääset Fitnessfirtin nettikauppaan.

Täältä voit lukea blogissa käytettävistä tuotteista.
Ohje:

1,5 dl kookosmannaa
1 dl vaniljanmakuista heraproteiinijauhetta
1-2 rkl lakritsinjuuriuutejauhetta
1 rkl raakakaakaota
10 tippaa tai enemmän nestemäistä steviaa tai blendattua koivusokeria maun mukaan
Noin 50 g tummaa suklaata kuorrutukseen

Sekoita kaikki aineosat paitsi tumma suklaa kulhossa keskenään ja laita massa hetkeksi jääkaappiin kohmettumaan. Pyörittele kostutetuin käsin massasta haluamasi kokoisia ja muotoisia konvehteja. Dippaa sulatettuun tummaan suklaaseen ja laita hetkeksi pakastimeen tai jääkaappiin jähmettymään.

Eikö tämä ohje oikein napannut? Täältä löydät lisää blogin raakasuklaa ja muita herkkuohjeita.

Oletko jo maistanut ihania vhh avokado-suklaa-konvehteja? Ohje löytyy blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *