Hae
Kutsu vapauteen

VHH välipalapatukka- 2 g hiilaria yhdessä patukassa

*Sisältää mainoslinkkejä

VHH välipalapatukka terveelliseen herkutteluun

 

VHH välipalapatukka sopii hyvin terveelliseen herkutteluun keto- ja VHH ruokavaliolla. Lisäksi ne sopivat myös maidottomaan, kananmunattomaan ja viljattomaan ruokavalioon. VHH välipalapatukka ei sisällä myöskään pähkinää. Voit tehdä kuorrutteen sulatetusta tummasta suklaasta, mutta ilman sitäkin maku on tosi hyvä, rakenteesta puhumattakaan. VHH välipalapatukat menisivät hyvin myös proteiinipatukoista, mutta nimesin nämä välipalapatukoiksi kun näissä on enemmän rakeista suutuntumaa. Ex-mieheni, nykyinen mieheni ja poikani Noppa testasivat tätä herkkua ja exä ei meinannut millään uskaltaa maistaa koska säikähti kun sanoin VHH välipalapatukan olevan terveellistä:) No pakotin tietenkin maistamaan ja hän tykkäsi kovasti:) Tällä ohjeella tehtynä saat 4 välipalapatukkaa, koko noin 3 x 9 cm. Valmistaminen on superhelppoa, jokainen selviää siitä.

 

 

VHH välipalapatukka- millä voin korvata

 

Gojimarjat voit korvata millä tahansa kuivatuilla marjoilla, vaikkapa mustikoilla tai vadelmilla. Riisiproteiini tuo tähän VHH välipalapatukkaan rakenteen, joten sitä ei voi korvata millään. Kaakaovoin voi korvata loistavasti normivoilla ja karppisokerin stevialla tai koivusokerilla. Siemeniäkin voi vaihdella, tosin tämä combo on kyllä maistuva 🙂

 

 

 

VHH välipalapatukka makrot 1 patukka

  • r 31 g
  • p 10 g
  • hh 2 g
  • kcal 328

 

OHJE VHH välipalaPATUKKA 4 PATUKKAA

 

Sulata kaakaovoi miedolla lämmöllä. Sekoita jäähtyneen kaakaovoin sekaan riisiproteiini ja sen jälkeen loput raaka-aineet. Jaa massa neljään osaan ja muotoile siitä veteen kostutetuin käsin neljä pitkää patukkaa. Paras tekniikka muotoilemiseen on painella massaa molemmilla sivuilta yhtä aikaa. Mikäli massa on liian löysää, niin lisää riisiproteiinin määrää. Laita patukat pakastimeen jähmettymään puoleksi tunniksi. Säilytä jääkaapissa.

VHH pizza

Lue myös: VHH pizza- ei sisällä pähkinää eikä kananmunaa

OHJEESSA ESIINTYVISTÄ TUOTTEISTA

Ohjeessa esiintyviä tuotteita voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

 

muita samantyyppisia ohjeita blogissa (klikkaa nimeä, niin ohje aukeaa)

 

 

VHH suklaa-nougat

 

 


 

VHH proteiinipatukka

 

 

itsetehty VHH proteiinipatukka

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *