Hae
Kutsu vapauteen

Juurichakraa vahvistava kävelymeditaatio

vahvista juurichakraasi kävelymeditaatiolla luonnossa

Meditaatio on tarkoitettu tehtäväksi kävelylenkillä mielellään rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä. Meditaatio maadoittaa ja vahvistaa juurichakran energiaa, jolloin pystyt kohtaamaan elämän tuomat haasteet selkä suorana tyynemmin eikä maa horju jalkojesi alla. Meditaatio on erityisen hyödyllinen mikäli sinulla on ongelmia jalkojen, luuston, selkärangan, paksusuolen tai veren kanssa. Meditaation voi tehdä myös tuolilla istuen jalkapohjat lattiaa vasten vaikka meditaatio onkin kirjoitettu kävelymeditaation muodossa. Sisäänhengitys tapahtuu nenän kautta ja uloshengitys suun kautta. Voit välillä tehostaa uloshengitystä puhaltamalla voimakkaasti stressiä ulos kehostasi ja mielestäsi.Lue lisää juurichakrasta ja sen tasapainottamisesta täältä.
Mamma on sanonut mulle, että jos ajattelen jotain asiaa vahvasti, niin se toteutuu. Mamma oli oikeassa, tänäänkin sain ison mehevän luun…

 

 

juurichakraa vahvistava kävelymeditaatio harjoitus

 

 

  • Kävele rauhallisesti kiirehtimättä, vie huomio hengitykseen ja tunne kuinka kehosi rauhoittuu jokaisella uloshengityksellä. Hengitä muutaman kerran syvään ja kiinnitä erityistä huomiota siihen, että sisään- ja uloshengitys ovat yhtä pitkiä.
  • Kun hengitys soljuu tasaisen rauhallisesti vie huomio jalkapohjiisi. Tunne maa jalkojesi alla jokaisella askeleella. Jatka tätä niin kauan kun koet tarpeelliseksi.
  • Seuraavaksi vie huomio juurichakran alueelle aivan selkärangan alaosaan, sukuelinten alueelle ja tunnustele sen energiaa. Sisäänhengityksellä hengitä nenäsi kautta kirkkaan punaista valoa ja uloshengityksellä juurruta sitä ensimmäisen chakran alueelle. Jokaisen hengityksen jälkeen chakran energia vahvistuu. Toista tämän niin monta kertaa kunnes tunnet muutoksen juuri chakrassa. Se voi olla esimerkiksi pistelyä, kuumotusta tai lämmöntunnetta.
  • Kun juurichakran energia on vahvistunut, vie huomio takaisin jalkapohjiin. Tunne maa jalkojesi alla. Jalkapohjiesi keskeltä alkaa kasvamaan juuret, jotka vahvistuvat jokaisella askeleella. Ne leviävät pituus ja leveys suunnassa koko jalkapohjiesi alueelle ja alkavat tunkeutua syvälle maan uumeniin. Jokaisella askeleella juuret tunkeutuvat syvemmälle ja syvemmälle, kunnes ne lopulta yhtyvät äiti maan tuli punaiseen energiaan.
  • Äiti maan tulipunainen energia alkaa nousemaan joka askeleella juuria pitkin kohti maan kuorta ja jalkapohjiasi. Jalkapohjien kautta energia jatkaa kulkuaan kohti juurichakraa ja sekoittuu chakran energian kanssa. Tulipunainen sykkivä energia alkaa levitä myös muualle kehoosi lämmittäen ja vahvistaen koko kehoa ja mieltä.
  • Lopuksi vie vielä huomio jalkapohjiisi ja tunne juuret, jotka ovat suorassa yhteydessä äiti maahan. Jatka turvallisena elämääsi eteenpäin tiedostaen, että aina kun kohtaat haasteita ja vaikeuksia sinulla on vahvat juuret jotka kantavat sinua vaikeuksien läpi. Uskallat katsoa asioita suoraan silmästä silmään, et pakene etkä luovuta vaikka pelottaa vaan kävelet suoraan pelkojasi ja unelmiasi kohti.

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.