Hae
Kutsu vapauteen

Keto hatsapuri- vain 1 g hiilaria

Keto hatsapuri on ketoilijan unelmaruokaa, koska 1 hatsapuri sisältää ainoastaan 1 grammaa hiilaria. Idea tähän reseptiin lähti KETO RISE UP verkkokurssin tukiryhmästä, jossa unelmoitiin vähähiilihydraattisesta hatsapurista💭 Koska olen luvannut pitää verkkokurssilaiset ”resepteissä”, niin päätin sitten ottaa haasteen vastaan ja kehitellä tästä georgialaisesta perinneherkusta ketoruokavalioon sopivan version🍴Keto hatsapurista tuli kyllä aivan loistavan makuista ja rakennekin on täysi kymppi. Modaa tätä(kin) ohjetta omien mieltymystesi mukaan:) Aivan ihanaa lauantaita Mussukat:)

KETO hatsapuri MAKROT 1 annos

  • r 39 g
  • p 31 g
  • hh 1 g
  • kcal 472

Testaa: Keto mutakakku tuorejuustokuorrutteella

TULE MUKAAN 6 VIIKON MITTAISELLE KETO RISE UP VERKKO-KURSSILLE

Laihdu pysyvästi, energisoidu ja palaudu paremmin koulutetun valmentajan ohjauksessa. Mukana jo yli 500 osallistujia! Osta hyvää palautetta saanut verkkokurssi täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/7f37143f-bb8c-42e8-bd8d-45d0da8d327a

Keto hatsapuri ohje 6 annosta

Pohja

  • 6 kananmunaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 dl kookosöljyä
  • 1 dl mantelijauhoja
  • 1,5 rkl psylliumkuitua
  • 0,75 tl suolaa

Täyte

  • noin 200 g jauhelihaa + hieman voita paistamiseen
  • 3 dl juustoraastetta
  • 1 dl mozzarellaa
  • pari kourallista pinaattia
  • 3 kananmunaa
  • mustapippuria, suolaa

keto hatsapuri valmistus

  • Sulata rasva kattilassa miedolla lämmöllä
  • Vatkaa käsin kananmunien rakenne rikki kulhossa
  • Lisää jäähtynyt rasva ja loput raaka-aineet munien sekaan huolellisesti sekoittaen
  • Anna taikinan vetäytyä vartin verran
  • Lusikoi taikinasta 6 kasaa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä matalia pyöreitä leipäsiä
  • Valmista täyte eli ruskista jauheliha voissa ja lisää pinaatti
  • Sekoita kaikki täytteen raaka-aineet (säästä 2 kananmunaa myöhempää käyttöä varten)keskenään kulhossa
  • Levitä täyte pohjan päälle
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia (unohdin katsoa kelloa joten en ole ihan varma paistoajasta!!!) tai kunnes hatsapurit ovat ruskistuneet kauniist
  • Lisää paistamisen loppuvaiheessa varovasti (muuten koko pelti on kananmunassa, näin mulle kävi) pinnalle vielä 2  vatkattua kananmunaa ja paista vielä muutaman minuutin ajan
  • Voit koristella hatsapurit halutessasi yrteillä ja ripotella päälle vielä hieman juustoraastetta

Ketoa ja kasvojoogaa instassa @satusjoholm

 

 

2 kommenttia

  1. Kirsi kirjoitti:

    Moikka, hei kiitos tästä keto hatsapuri ohjeesta! Haikailin hatsapurin perään ruokavalioon sopivana, silloin kun Haapasalo kierteli näitä markkinoimassa/myymässä eri paikkakunnilla.

    Kokeilin tätä ohjetta. Pohja jäi itsellä aika veteläksi, mutta levitin sen lusikalla suoraan pellille levyksi. Täytteeseen laitoin kaikki aineet munineen, ja ripottelin päälle.
    Paistoin 25 min 200 astetta.
    Jaoin pellillesen kuumana taikinapyörällä itselle sopiviksi paloiksi.

    Veljet, että tuli hyvää! Aika kiva rakenne, pohjasta tuli ihmeellisen kuohkea. Varmasti tulee tehtyä toistekin tällaisena helppona peltiversiona.

    Kiitos ohjeesta!

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Kiitos kommentistasi! Täyte on tosi löysää ja se lusikoidaan pellille. Mitä löysempi taikina,
      sen parempi lopputulos:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *