Hae
Kutsu vapauteen

Vähähiilihydraattiset ruoka- ja herkkuohjeet- lähes 200 ohjetta!

Vähähiilihydraattiset ruoka- ja herkkuohjeet sivusto jälleen toiminnassa

Vähähiilihydraattiset ruoka- ja herkkuohjeet sivusto, joka löytyy blogin etusivun yläosasta (myös mobiiliversiona) toimii jälleen pienen käyttökatkoksen jälkeen. Blogin siirtyessä Vaikuttajamedialle, sivuston ruoka- ja herkkuohjelinkit eivät toimineet yhden päivän ajan, koska linkit eivät päivittyneet uudelleenohjauksessa. Olen yksitellen päivittänyt sivustolle uudet linkit- aikaa siihen meni kaksi pitkää iltaa, mutta nyt homma taas toimii! Uudellenohjaus toimii kyllä hienosti blogin vanhasta osoitteesta uuteen, mutta se ohjaa ainoastaan blogin etusivulle.

Blogissa on useita vhh pizzaohjeita

lukijat paniikissa!

Vähähiilihydraattiset ruoka- ja herkkuohjeet sivusto oli siis vuorokauden ajan pois käytöstä eli linkit eivät toimineet. Tämä aiheutti sen, että koko keskiviikkoillan ajan sain kymmeniä viestejä huolestuneilta lukijoiltani, jotka säikähtivät sitä, onko sivosto enää toiminnassa. Sain niin paljon viestejä ja yritin niihin kaikkiin kyllä vastailla, mutta mikäli et saanut vastausta viestiisi,  niin se on mennyt minulta sitten vahingossa ohi. Sivuston suosio yllätti minut ihan täysin- monet seuraajani olivat kuulemma ”täysin hukassa” kun eivät löytäneet ohjeita.

Blogissa on runsaasti vhh kakku- ja leivosohjeita

Vhh lihapiirakka

Sivustolla on lähes 200 vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita

Sivostolta löydät mm. seuraavia vähähiilihydraattisia ohjeita: kymmeniä leipäohjeita, pizzoja, karppirulla, lihapiirakoita, suolaisia piirakoita, nachovuoka, tortilla, hampurilainen, coctailpalat, lihatasku, täytekakkuja, hyytelökakkuja, suklaakakkuja, leivoksia, brownieta, kääretorttuja, muffineita, raakasuklaita, raakajäätelöitä, raakapuuroja, smoothieta, palautumis- ja preworkout-juomia ja vaikka ja mitä. Mikäli joku ohje ei ole vähähiilarinen, niin ohjeen perässä on merkintä EI VHH!

Vähähiilaristen ruoka- ja herkkuohjeiden määrät sivustolla: suolaiset 30, kakku- ja leivonnaiset 60, leivät yli 30, raakasuklaa 20, raakajäätelö 12 ja muut 35. Eli varmasti löytyy jokaiselle jotakin ja jos jotakin puuttuu, niin esittäkää toiveita.

Maistuisiko vhh jauhelihapiirakka?

Vhh jäätelöohjeita…

sivoston uusi osoite

Blogin vähähiilihydraattisten ruoka- ja herkkuohjeet sivuston uusi osoite on: https://kutsuvapauteen.vaikuttajamedia.fi/ruoka-ja-herkkuohjeet/

Kiinnitän tämän postauksen myös blogin facebook sivun alkuun, josta se löytyy helposti aina kun vierailette siellä. Ja jos on jotakin kysyttävää, niin olkaahan yhteydessä.

Lue myös: Neljän päivän ketoruokapäiväkirja- ravitsemustieteen opiskelija kommentoi virallisen ravitsemusitieteen näkökulmasta

Ahdistava ketokeskustelu

Ketomaailma kohtaa virallisen ravitsemustieteen

Ketogeeninen ruokavalio voi oleellisesti parantaa tai heikentää ruokavaliotasi

Yksi blogin kymmenistä vhh leipäohjeista

Seuraa terveystietoista matkaani blogissa, facebookissa ja instagramissa

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.