Hae
Kutsu vapauteen

TV-kuvaukset alkavat ja kestävät 6 päivää

TV- kuvaukset alkavat huomenna

Huomenna alkaa sen tv-sarjan kuvaukset, johon osallistumme ja kestävät lauantai-iltaan saakka eli ihan kevyt viikko ei kyllä ole tulossa. Ollaan siivottu koko viikonloppu ja vielä on sata asiaa tekemättä, kaupassa käymättä jne. Meitä kuvataan kotona ja muualla eli pakkaaminenkin on vielä edessä. Olisin kuvitellut, että tässä vaiheessa jännittää jo kovasti, mutta koska tekemistä on paljon, niin ihan hirveesti ei ole ehtinyt jännittää. Mutta kerkeehän sitä vielä. Poikiakin kuvataan ensi viikolla yhtenä päivänä eli Allu ajelee Jyväskylään Kuopiosta Karan kanssa. Ja Tuto on tietty possunsa kanssa kuvauksissa mukana, kuinkas muutoinkaan. Vieläkään en voi paljastaa ohjelman nimeä, mutta helmikuun puolessa välissä voin. Meidän jakso näytetään tv:ssä huhti- toukokuun vaihteessa. Ilmoitan tarkemman päivän heti kun tiedän sen itse.

 

yksi asia mietityttää

Mua mietityttää kuvauksissa ainoastaan yksi asia: entäs jos en pystykään olemaan oma itseni vaan yritän olla jotakin enemmän kuin oikeasti olen. Sittenhän se menee ihan perseelleen. Ja sitäkin olen miettinyt, että voinko olla tv:ssä ihan oma itseni? Hulluja ja toisiinsa nähden ristiriitaisia ajatuksia. Eli kyllä mua näköjään sittenkin vähän jännittää. Olkaa hengessä mukana- eiköhän kaikki mene siten kun on tarkoitettu- niin kuin mun elämässä aina. Kirjoittelen viikolla lisää, nyt ei ehdi enempää…

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *