Hae
Kutsu vapauteen
Kaupallinen yhteistyö

VHH blinit- 2 g hiilaria

Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi/
*Sisältää mainoslinkkejä

vhh blinit- maistuu paremmalta kuin normit

 

VHH blinit maistuvat mun ja Karin suussa paljon paremmilta kuin normit. Me ei olla koskaan tykätty tattarin mausta ja se on harmittanut meitä kovasti, sillä idea suolaisista letuista mädillä, smetanalla ja punasipulilla houkuttaa kovasti.  Halusin kehitellä tosi hyvän VHH bliniohjeen tulevaan ketokirjaani ja tämä ohje onnistui yli odotusten. VHH blinit sopivat erinomaisesti viljattomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon vaikka ei hiilaria välttelisikään. Mikäli haluat valmistaa VHH blinit maidottomana, niin korvaa smetana maidottomalla tuorejuustolla. Blogista löytyy myös toinen VHH  blini ohje, löydät sen täältä.

 

en korvaisi lupiinijauhoa

 

En lähtisi muuten korvaamaan tuota lupiinijauhoa mantelijauholla, koska mielestäni lupiinijauhon maku sopii täydellisesti juuri tähän ohjeeseen. Mikäli et halua käyttää mantelijauhoa, niin tee sitten blinit blogin toisella VHH blini ohjeella, löydät sen täältä. Voit tilata lupiinijauhoa ja KARKEAA psylliumkuitua FitnessFirstin nettikaupasta, ohjeen jälkeen on linkki verkkokauppaan alekoodin kera. Myöhemmin kokeilen kehitellä myös kananmunattoman VHH bliniohjeen, koska itse saan viivästyneitä allergiaoireita kananmunasta. Valmistaminen on TOSI helppoa: sekoitat vaan raaka-aineet kulhossa ja paistat- tämmöinen ”ruoanlaitto” sopii mulle oikein hyvin:)

 

vhh blinit makrot 1 blini

 

r  25

p 12

hh 2

kcal 250

 

VHH blinit  ohje 4 annosta

 

4 kananmunaa

120 g smetanaa

2 dl lupiinijauhoa

1 rkl psylliumkuitua

1 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

voita paistamiseen

 

vhh blinit valmistus

 

Vatkaa kananmunien rakenne rikki käsin kulhossa. Lisää smetana ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä kulhossa ja lisää muna-smetana seokseen. Sekoita huolellisesti. Sulata voi paistinpannulla. Lusikoi taikinaa 2 ruokalusikallista paistinpannulle ja paista molemmilta puolilta kunnes blinit ovat kauniin kullan ruskeita. Tarjoile smetanan, mädin ja punasipulin kanssa.

 

OHJEESSA ESIINTYVISTÄ TUOTTEISTA

Ohjeessa esiintyviä tuotteita (merkitty tummennetulla) voi tilata edullisesti *täältä.  Koodilla ”kutsuvapauteen” saat -10%:n alen normaalihintaisesta FitnessFirstin tuotteista.

 

jälkiruokasuositus

 

Mikäli et ole vielä kokeillut tätä blogin somesuosikkia eli VHH suklaakakkua, niin kokeilepa ihmeessä tänä viikonloppuna. VINKKI: kakkua ei ole pakko tehdä noin korkeana (pitäähän sen jonkun syödäkin) eli voit puolittaa ohjeen raaka-aineiden määrän ja tehdä puolet matalampana. Ohjeen löydät täältä.

 

 

 

KAIKKI BLOGIN 200 VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

Kaupallinen yhteistyö: https://www.fitnessfirst.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.