Hae
Kutsu vapauteen

Everyday mineralsin mineraalimeikit testissä


Voiko olla vaikeampaa asiaa kuin hyvän meikkipohjan valinta? Olen jo pitkään etsinyt hengittävää, ekologista ja tarpeeksi peittävää mineraalimeikkipohjaa ja monia merkkejä on tullut kokeiltua. Olen pettynyt useita kertoja testaillessani ekologisia meikkivoiteita joko koostumuksen, peittävyyden, hajun tai sävyn suhteen. Vielä sitä täydellistä meikkipohjaa etsiessäni luin jostakin blogista Everyday Mineralsin tuotteista. Kiinnostukseni heräsi tätä vegaanista, luonnollista ja puhdasta meikkisarjaa kohtaan ja sainkin testiin kolme tuotetta: meikinpohjustusaineen, meikkipohjan ja aurinkopuuterin eli ne tärkeimmät. Mukana tuli myös kaksi hyvälaatuista Flat Top-sivellintä jauhemaisen meikkipohjan ja meikinpohjustusaineen levittämiseen. 

Oikeiden sävyjen valitsemista helpotti huomattavasti kun pääsin kokeilemaan eri sävyjä suoraan iholleni näytepakkausten muodossa. Esimerkiksi meikkipohjien sävyvaihtoehtoja on pitkästi yli 20, joten sävyn valinta ei ole välttämättä ihan helppo homma. Sen vuoksi Everyday Minerals tarjoaakin jokaiselle asiakkaalleen ilmaisnäytteitä eri sävyistä, joten ei tarvite ostaa sikaa säkissä:) Lue täältä lisää ilmaisista meikkinäytteistä ja täältä siitä miten pystyt valitsemaan meikkinäytteet, jotka ovat lähellä oman ihosi pohjasävyä.

Everyday Mineralsin meikkisarja sisältää meikinpohjusaineiden, meikkipohjan ja aurinkopuutereiden lisäksi myös korjausvärejä, peiteaineita, viimeistelypuutereita, poskipunia, hohdepuutereita, satiiniluomivärejä, silmänrajaustuotteita, huulivoiteita ja laadukkaita siveltimiä.

MEIKINPOHJUSTUSAINE
Everyday Minerals Meikinpohjustusaine luo meikille tasoittavan, mattapintaisen pohjustuksen ja auttaa meikkipohjaa kiinnittymään tasaisesti. Valoa heijastavat pigmentit peittävät optisesti ihon epätasaisuuksia. Primereissa eli meikinpohjustusaineissa on runsaat ja hoitavat raaka-aineet. 
Meikinpohjustusaine levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen mineraalimeikkipohjan tai muiden meikkien levittämistä. Meikinpohjustusaine tekee meikkipohjan ja muun meikin levityksestä helppoa ja saa meikin pysymään pidempään huoliteltuna. Meikinpohjustusaine silottaa ihoa ja tasoittaa pieniä värivirheitä sekä ihonsävyä. Lisäksi tuote hoitaa ihoa tehden siitä pehmeän, hehkuvan ja terveen näköisen bambun, seljanmarjan ja kuolleenmeren suolan avulla. Kopauta tuotetta hieman kannen päälle ja pyörittele siveltimen avulla koko kasvoille, keskittyen enemmän rasvoittuviin alueisiin, kuten T-alueelle.

Lue lisää meikinpohjustusaineista täältä.

OMAT KOKEMUKSENI
Valitsin itselleni Peach -meikinpohjustusaineen, joka tuo kasvoille lämpöä, tasoittaa ihon värieroja ja sopii parhaiten meikkipohjasävyjen 3-5 alle. Mielestäni meikkipohja on ollut helppo levittää sen jälkeen kun muistin, että tuotetta kannattaa kopistaa kannelle ennen levittämistä. Selvästi tasoittaa ihon väriä ja peittää hyvin poskissani olevia pigmenttiläiskiä. Levitän pohjusaineen suoraan kookosöljyn päälle, joka käytän ainoana kasvovoiteena ihollani. Toki annan kookosöljyn hieman kuivahtaa ensin. Arkimeikkiin en aina jaksa pohjustusainetta laittaa ellen ole esillä ihmisten edessä esimerkiksi luennoimassa. 

MINERAALIMEIKKIPOHJA
Everyday Minerals mineraalimeikkipohja peittää luonnollisesti tehden ihosta kuulaan ja kauniin. Mineraalimeikkipohjien kolmesta eri koostumuksesta löytyy jokaiselle oma ja kattavasta sävyvalikoimasta löytyy sopivat sävyt jokaiselle iholle. Mineraalimeikkipuuterit ovat 100% luonnonkosmetiikkaa eivätkä ne sisällä ihoa ärsyttäviä raaka-aineita.
Puuterimainen mineraalimeikkipohja pyöritellään iholle siveltimen avulla sulauttaen mineraalit paikalleen, jolloin lopputuloksesta tulee tasainen, peittävä ja luonnollinen. Mineraalimeikit sopivat herkemmällekin iholle, eivätkä ne tuki ihohuokosia. Everyday Minerals mineraalimeikkipohjan voi kerrostaa täydellisen ja luonnollisen peittävyyden aikaansaamiseksi.
NÄIN LEVITÄT MINERAALIMEIKKIPOHJAN:
1. RIPOTTELE KANNELLE pieni määrä tuotetta
2. PYÖRITTELE tuotetta siveltimeen. 
3. KOPAUTA lopuksi irtonaiset puuterit kannen reunaan.

4. SIVELE KASVOILLE tuotetta pyörivin liikkein. Lisää tarvittaessa niin monta kerrosta, että saat haluamasi peittävyyden ja lopputuloksen.
Lue lisää meikkipohjista täältä.
OMAT KOKEMUKSENI
Käytän nykyään meikkipohjaa päivittäin ja olen tykästynyt siihen kovasti. Heti levittämisen jälkeen iho tuntuu hetken kuivalta, mutta tunne häviää nopeasti. Meikkipohja tuntuu iholla hyvin kevyeltä ja hengittävyyden huomaa kun hikoilee liikkuessa. Hengittävyys on minulle todella tärkeää, koska vietän liikunnallista elämää. Peittävyys riippuu siitä kuinka monta kerrosta tuotetta iholle laittaa, mielestäni peittää todella hyvin. Koska ihoni on talvellakin melko päivettynyt, valitsin sävyn tan5N. Mikäli haluan lisää peittävyyttä, käytän meikkipohjan alla vielä Everyday Mineralsin meikinpohjustusainetta. Meikkipohjan levittämiseen menee aikaa noin minuutti. 


 AURINKOPUUTERIT

Everyday Minerals Aurinkopuuterit levittyvät sulavasti ja tasoittuvat helposti. Luonnollisen aurinkopuuterin avulla on helppoa ja vaivatonta saada upea ja luonnollinen hehku – auringon koskettama iho ympäri vuoden. Sivele aurinkopuuteria poskipäiden alapuolelle, kevyesti otsalle sekä kasvojen reunoille – tai koko kasvoille, jos haluat kevyesti päivettyneen lookin. Aurinkopuutereilla voi korostaa myös nenän sivut ja leuan varjokohtia. Lisää useampi kevyt kerros luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Matta-aurinkopuuteri tekee ihosta hehkuvan ilman kimalteita.
Lue lisää aurinkopuutereista täältä.
OMAT KOKEMUKSENI

Olen aurinkopuuterin suurkuluttaja ja käytänkin sitä poskipunan sijasta päivittäin. Ihoni on talvellakin melko päivettynyt, joten valitsin sävyksi poi-pular shores. Kopistan aurinkopuuteria hieman purkista kannelle ja levitän sitä poskipäille ja kulmakarvojen alle. Sipaisen loput vielä leuan alle. Olen todella tyytyväinen Everyday Mineralsin aurinkopuuteriin, se on yksi parhaimmista kokeilemistani aurinkopuutereista. Sävy näyttää ihollani hyvin luonnolliselta mikä on minulle tärkeää. Haluan meikin näyttävän luonnollisen raikkaalta eikä meikatulta.

Loppuun totean vielä, että voin sydämestäni suositella näitä kolmea testaamaani tuotetta lukijoilleni. Alkuun minua ahdisti kovastikin juurikin tuo sävyjen valinta. Vaikka luin blogeista ohjeita sävyn valitsemiseen, tuntui se silti ihan ylivoimaiselta tehtävältä. En jaksanut paneutua asiaan ja siirsin koko asiaa koko ajan eteenpäin. Sitten päätin soittaa Everyday Mineralsille ja sainkin puhelimessa apua siihen, minkä sävyisiä ilmaisnäytteitä minulle lähetetään. Ilmaisnäytteiden saapuessa homma muuttuikin helpoksi. Toivon, että yhteistyöni Everyday Mineralsin kanssa jatkuu tulevaisuudessakin, niin saatte lukea käyttökokemuksia muistakin tuotteista:)

Everyday Mineralsin tuotteita löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.