Hae
Kutsu vapauteen

Loman kohokohdat kuvina

Loma loppui ja olo on tosi haikea- olisin voinut jatkaa lomaa vielä muutaman viikon tai pidempäänkin! Loma oli tosi erilainen kuin aikaisemmin: tehtiin ainoastaan yksi reissu mun lapsuudenkotiin Ähtäriin ja muutoin oltiin vaan kotona koirien kanssa. Meillä on käynyt paljon ystäviä kylässä ja omankin perheen kanssa ollaan saatu viettää muutamia ihania hetkiä. Syyskuussa ilmestyvä kirjani on vielä työllistänyt jonkin verran, nyt kirja on menossa taittajalle:) Tietenkin olen liikkunut kesän aikana todella paljon: joka aamu alkoi lenkillä, jonka aikana myös joogasin metsän rauhassa koirien kanssa (tai no koirat katsoi ja mä joogasin)- aah miten ihanan palauttavaa ja rentouttavaa. Ja paljon olen viettänyt aikaa myös pellolla koirien kanssa jäljestäen. Kesään on mahtunut myös suuri järkytys, josta kirjoitin tässä postauksessa. Julkaisen tässä postauksessa loppukesän kohokohdat kuvina, tosin kaikista tilanteista ei ole todellakaan otettu kuvia. Niin ja kaikki postausten kuvat on otettu muuten kännykällä, halusin kesän aikana irtautua kuvien käsittelystä ja muutoinkin hieman somesta- en tiedä huomasitteko 🙂

 

 

ainut lomareissu tehtiin ähtäriin

 

 

Kuvassa joogaa rakas äitini. Joka aamu tehtiin lenkki, jonka jälkeen ohjasin äidille joogaharjoituksen veden äärellä.

Veljeni tyttö Mette ja tyhjä viinilasi:)

 

 

hieman juhlaakin

 

 

Muotipäivät, kampaamo Verstas ja Wine Weekend järjestivät vaikuttajille muodikakkaan illanvieton ja viininmaistajaiset viime viikolla. Alemmassa kuvassa kanssani Fashion Unitin toimitusjohtaja Johanna Soilu.

 

 

Seuraa intassa: satusjoholm ja 2blackgsd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *