Hae
Kutsu vapauteen

Että oli upea viikonloppu!

Viikonloppu oli aivan mahtava, jopa täydellinen. Inhoan sanaa täydellinen, koska elämä ei koskaan ole täydellistä, eikä pidäkään. Oikeastaan ihan päin vastoin. Jos elämä olisi täydellistä, niin ihminen ei kasvaisi henkisesti vaan junnaisi paikoillaan. Tuo ajatus on minulle ihan sietämätön, koska mielestäni henkinen kasvu ja ihmisenä kasvaminen on tärkeimpiä tavoitteita elämässäni. Siitä huolimatta, viikonloppu oli täydellinen.

 

järkytin epäonnistuneella jälkkärillä:)

 

Launtaina vietettiin koko päivä perheen kanssa. Grillattiin, löhöttiin terassin sohvalla kaikki viisi plus Tuto, juteltiin ja vaan oltiin. Kari oli ostanut tosi hyvät pihvit, Allu grillasi parsaa ja täytettyjä herkkusieniä ja minä järkytin nuorisoa epäonnistuneella jälkiruoalla. Voit huokaista helpotuksesta: epäonnistunutta ohjetta EI ole julkaistu blogissa 🙂  Vieläkin naurattaa poikien ja Moonan ilme kun he yrittivät syödä sitä jälkkäriä vaivaantuneena. Sitten Noppa täräytti totuuden ilmoille: ”Äiti, paras palaute sulle on negatiivinen palaute. Ei kaikki palaute voi olla vaan ylistystä. Tää on kyllä nyt tosi kamalan makuista, nyt ei mennyt kyllä putkeen 🙂 ”.  Nautin siitä, ettei mun lasten tarvitse mielistellä mua, vaan uskaltavat sanoa asiat suoraan kuitenkaan loukkaamatta. Ja olihan se jälkkäri tosi kamalaa: olin vahingossa pistänyt suolan tilalle sokeria 😎

 

 

golftreeniä

 

Kari ja pojat suunnittelivat seuraavalle päivälle golftreenejä ja houkuttelivat mua ja Moonaakin mukaan. Lopetin golfin 8 vuotta sitten, jolloin aloin treenaamaan Tuton kanssa palveluskoiralajeja. Yksinkertaisesti aika ja energia ei enää riittänyt molempiin. Sitä ennen pelasin golfia HYVIN aktiivesti ja vietettiin paljon aikaa Karin kanssa golfkentillä. Myös pojat pelasivat, toki eivät niin paljon kuin me koska heillä oli muitakin urheiluharrastuksia. Karille oli tosi kova paikka kun lopetin golfin, koska meillä oli pääsääntöisesti tosi hauskaa golfatessa. Pääsääntöisesti sana siksi, kun välillä sorruin kiukutteluun jos mun peli ei kulkenut. Karilla se kulkee aina ja mun oli välillä vähän vaikeeta kestää sitä, että hän on mua NIIN paljon parempi 🙂

 

hyvä olla yhdessä

 

Eilinen aamupäivä menikin perheen parissa chippaillen, puttaillen ja rangella palloa löyden. Oli ihanaa seurata veljesten välistä kisailua, joka jatkuu vielä aikuisenakin ja huomata, miten hyvä meidän on olla yhdessä perheenä. Kari ei treenannut  ollenkaan, vaan keskittyi ainostaan ”valmentamaan”  (kyllä, IHAN oikeesti) meitä muita. Ja liikunta on niin koko perheen juttu ja yhdistää meitä todella paljon. Illalla pidin vielä live shindon ja chakrameditaation instassa livenä.  Osallistujien antama palaute noista livetunneista oli taas niin käsittämättömän ihanaa, että se voimaannuttaa useaksi päiväksi. Ihanaa viikon alkua juuri sulle<3

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *