Hae
Kutsu vapauteen

Neljän naisen elämä muuttui Lontoossa

Kaarina Krogerus, Mia Korpi, Anniina Harvia ja minä

Lontoossa 5 päivää kolmen ihanan ystävän kanssa, joista 4 Tony Robinsin Unleash The Power Within- seminaarissa? Tätä postausta on vaikea kirjoittaa, koska sanat loppuvat heti alkumetreillä. Unohtumaton, koskettava, järisyttävä ja intensiivinen ovat ne sanat, jotka ensimmäisenä tulevat mieleen tästä reissusta. En tiedä mikä oli ihaninta: muutos, joka meissä kaikissa tapahtui, seminaarin tunnelma vai se yhteys, joka meidän neljän naisen välillä vallitsi ja on olemassa edelleen. Se mitä saimme yhdessä kokea, oli jotakin niin syvää, aitoa ja koskettavaa, että muistamme sen koko lopun elämämme. Kosketimme toistemme sielua, nauroimme ja itkimme yhdessä, kävimme läpi syvimmät pelkomme, katsoimme silmästä silmään omia demoneitamme, vapauduimme niistä ja asetimme unelmia ja askelmerkkejä tulevaisuudelle. Ei ihan pikkujuttuja ja vielä kun tämän kaiken saa jakaa rakkaiden ystävien kesken…

Seminaari oli hyvin intensiivinen eli se kesti 4 päivää aamu kahdeksasta yöhön saakka. Lisäksi taksimatkat käytimme asioiden kertaamiseen henkisen valmantajamme Mian johdolla, koska seminaari oli englanniksi ja näin ollen jotakin saattoi mennä ohi korvien. Olenkin jo aiemmassa postauksessa kertonut käsiteltävistä aiheista. Lue postaus täältä, niin pääset kärryille. Transformaatio päivä oli kaikista vaikuttavin, koska siinä luovuttiin kaikesta negatiivisesta, joka on pidätellyt sielua kasvamasta niihin mittasuhteisiin, johon se on luotu. Mieletön potentiaali  vapautuu, kun ihminen löytää oikean ja aidon minän eli sen ihmisen, joka hän oikeasti on ja vapautuu kaikista negatiivisista kahleista ja uskomuksista. 

En halua vielä kertoa tarkemmin teille, miten elämäni muuttui. Haluan, että näette ja koette muutoksen itse. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että omalla kohdallani tärkein anti oli tiettyjen negatiivisten käyttäytymismallien ja tapojen katkaiseminen ja ihanteellisen mielentilan säilyttäminen käytännön elämässä. Tähän sain konkreettisia keinoja, joita käytän nykyään päivittäin. Kirjoitan tästä myöhemmin lisää, aihe nimittäin ansaitsee ihan oman postauksen. Meidän neljän elämän ohjenuora kitetyy seuraavaan lauseeseen: I you can´t do, you must do it. Eli pelkoja päin, edelleen. Siellä on tulevaisuus, siellä on elämän kauneus verhoutuneena pelon valepukuun. Ei ole muuta tietä kun kohdata asiat suoraan, kasvoista kasvoihin ja mennä asioiden l
äpi, ei yli eikä ali. Aloitan nykyään jokaisen päiväni virittäytymisharjoituksella, johon sain ideoita seminaarista ja Mialta. Lisäksi opin tekniikoita, joilla pystyn muuttamaan huonoina päivinä mielentilani sekunnissa ja tätä tekniikkaa olen testannut kiireen keskellä useita kertoja seminaarin jälkeen ja se toimii! Kerron tästäkin teille myöhemmin lisää ja ehkäpä laitan videonkin omasta virittäytymisharjoituksesta, jota saatte sitten ihmetellä??


Matka ei ollut mikään hupiloma vaan tieteeseen perustuvaa aivotreeniä aamusta iltaan. Ainut vapaa-aika oli sunnuntai-iltana muutama tunti. Sen vietimme ihanassa japanilaisessa ravintolassa hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta nauttien. Olimme Mian eli henkisen valmentajani kanssa huonekavereita ja alla olevasta kuvasta voit nähdä, miltä näyttää kahden naisen hotellihuone pienessä kiireessä?? Vähäistä vapaa-aikaamme ei käytetty huoneen siivoamiseen vaan johonkin ihan muuhun. En muuten ehtinyt ulkoiluttamaan kameraani reissussa, joten tämä postaus sisältää huonolaatuisia puhelinkuvia muutamaa kuvaa lukuunottamatta. 


Kotiin paluu sujui mukavissa merkeissä: pöydällä oli iso ruusupuska odottamassa ja koti oli siivottu  kauttaaltaan?Mieheni Kari itseasiassa on lukenut Tonyn kirjoja ja katsonut dokumentteja hänestä jo kauan ennen kuin minä edes tiesin hänen olemassaolostaan. Arjen kiireessä ja tohinassa elämä tuo eteen monenlaisia haasteita ja onkin helppoa olla ihanteellisessa mielentilassa seminaarissa 13 000  ihmisen ja parhaiden ystävien seurassa. Meillä neljällä on oma watchup ryhmä, jossa päivittäin tsemppaamme toisiamme ja sen lisäksi Mia koutsaa meitä jokaista vielä henkilökohtaisesti. Kaikki me neljä tiedostamme, että tästä kaikesta seuraa vielä jotakin suurta. Jotakin, minkä takia juuri me olemme syntyneet yhtäaikaa tänne maailmaan? Naissoturienergia on alkanut nousemaan ja se nousee yhä korkeammalle ja laajenee sinne minne sen on tarkoitus laajentua. Mikä ihmeen soturienergia? Soturit treenaavat viittä aluetta yhtäaikaa: kehoa, mieltä, emootioita, intuitiota ja henkeä. Soturit taistevat heikompien puolesta pahaa vastaan. Me olemme valmiita, oletko Sinä?

Yksi kuva hotellin vessasta

Seuraa blogia facebookissa ja instagramissa
Blogin terveellisiä ruokaohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.
Blogin meditaatio-, jooga- ja hengitysharjoituksia löydät täältä.
Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.