Hae
Kutsu vapauteen

Lisäravinteiden tilaaminen I Herbistä

Tilaan nykyään lähes kaikki lisäravinteet I Herbistä Jenkeistä, joka on maailman suurin ja ehkä myös laadukkain lisäravinnetukku. Hinnat ovat ainoastaan murto-osa Suomen hinnoista ja tilaaminen on täysin laillista EU-ulkopuolelta. Sellaisia tuotteita ei saa tilata EU:n ulkopuolelta, jotka luokitellaan Suomessa lääkkeiksi. Fimean lääkeainelistasta voi tarkistaa että tilaamasi tuote ei ole lääkeainelistassa. 


Tässä esimerkki Solgarin Ester C-vitamiinin (90 tablettia) hintaerosta: Suomen nettikaupassa maksaa 39,90 euroa ja I Herbissä 14,45 dollaria. Postimaksuissa ei juurikaan ole eroa. Tai Solgarin Glukosamine, Chondroitin, MSM  with Ester- C maksaa Suomessa 121,55 euroa  ja I Herbissä 32,08 dollaria (I Herbistä tilattava on hieman miedompi, mutta toisaalta purkissa on 60 kapselia enemmän). En ole ihan varma onko edellä mainituilla tuotteilla jotain muutakin eroa kuin vahvuus, koska hintaero on noin järkyttävä. Mutta hyvin toimii ainakin minulla Herbilän tuote.

Hyvin imeytyvä C-vitamiini, vahva monivitamiini ja D-vitamiini
Mikäli saan tuotteen samalla hinnalla Suomesta, niin en tietenkään mene tilaamaan Jenkeistä vaan suosin suomalaista. Tai jos ostaisin vähemmän tuotteita, niin ostaisin Suomesta. Mutta isoissa määrissä säästö on todella huomattava.
Enimmäkseen tilaan Solgarin, Doctor`s Bestin ja Now Foodsin lisäravinteita. Olen tilannt myös Herb Pharmin nestemäisiä yrttejä, sen sijaan Nutramedixin yrtit ostan Suomesta tai tilaan suoraan Nutramedixiltä. Tässä ovat suosituimmat lisäravinteet, joita olen viime aikoina tilannut:

Solgar Ester C-vitamiini 1 000 mg
Solgar Gentle Iron 25 mg
Solgar Glukosamine, Chondroitin, MSM with Ester C
Now Foodsin Vitamin D-3 
Life Extension One-Per-Day Tablets
Doctors Best L-Carnitine
Now Foodsin Zink Picolinate 50 mg
Now Foodsin Oregano Oil
Now Foodsin Magnesium Malate 1 000 mg
Doctor`s Bestin Alpha-Lipoic Acid 600 mg
Now Foodsin B12-Liposomal Spray
Now Foodsin D-3 ja K-2 Liposomal Spray
Now Foodsin NAC 600 mg
California Naturalin Immunity Shots Spray
Jarrow Formula`s Saccharomyces Boulardii+MOS

Tässä on vain osa tuotteista, joita olen Herbilästä tilannut. Tutolle olen tilannut koiran jauhemaista monivitamiinivalmistetta ja itselleni luomu öljyjä, luomu huulirasvoja jne. 

Tilaaminen on helppoa eikä tarvitse muuta kuin rekisteröityä asiakkaaksi ja valita tuotteet. Maksaminen tapahtuu luottokortilla ja kannattaa katsoa ettei tilauksen loppusumma ylitä 35 euroa. Mikäli ylittää, tilaus jää useimmiten tulliin, jonne pitää tehdä selvitys netissä ja maksaa alvit. Olen tehnyt sen tosi monta kertaa ja siitäkin selviää. Mutta helpommalla pääsee tietenkin kun ei tarvitse maksella alveja. 


Mikäli tilaat I Herbistä tuotteita, niin olet mukana Loyalty Credit Program kanta-asiakkuusohjelmassa eli saat hyvitystä 10% tilauksen loppusummasta. Hyvitys käytetään seuraavassa tilauksessa eli saat automaattisesti hyvityksen verran alennusta tilauksesi loppusummasta. Ostohyvitys on käytettävissä 2 kuukauden sisällä edellisen tilauksen tekemisestä, muutoin sen menettää. Tänään tilatessani tuotteita, sain allennusta lähes 5 dollaria.
Rahtivaihtoehdoksi kannattaa valita Global Mail ja postimaksu on vaihdellut ilmaisesta noin 6:een euroon eli postimaksut vaihtelevat ihan päivittäin. Joskus postimaksu on ollut jopa 9 euroa ja tällöin olen jättänyt tilauksen tekemättä ja odottanut maksujen halpenemista. Tällä viikolla sain tuotteet ilman postimaksua ja juuri äsken postimaksu oli 4,72 dollaria. Paketti saapuu noin kahdessa viikossa suoraan postilaatikkoon tai lähimpään postiin.

HUOM! Käyttämällä alennuskoodia VKC039 saat ensimmäisestä tilauksestasi 10 prosentin alennuksen jo ennestään edullista hinnoista. Alennuskoodi laitetaan kassalla maksettaessa ennen lähetystä. I Herbin nettisivut löytyvät täältä: http://eu.iherb.com/
Loistava ja halpa tuote lisämunuaisten tueksi stressin yllättäessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.