Hae
Kutsu vapauteen

Lahjoitetaan käytetty 50 Samsung taulu TV eniten tarvitsevalle

Tiedätkö jonkun joka tarvitsisi taulu TV:n?

 

 

Lahjoitamme meidän käytetyn 50 tuumaisen Samsungin taulu TV:n sitä eniten tarvitsevalle. TV on siis käytetty eikä uutta vastaava. Kuvan laatu on hyvä, mutta sellainen vika TV:ssä on, että kuulokepistokkeessa on kosketushäiriö eli kuulokkeita ei voi käyttää. Juuri tämän takia ostimme uuden eli TV on ollut meillä käytössä tähän asti. Haluamme lahjoittaa TV:n sellaiselle henkilölle, joka todella sitä tarvitsee eli sen vuoksi pyydän perusteluita tuohon blogin kommenttikenttään tai vaihtoehtoisesti Kutsu Vapauteen blogin facebooksivustolle. Ei sähköpostiviestejä eikä yksityisviestejä. TV on isossa 65 tuuman pahvilaatikossa lämpimässä varastossamme, joten uuden omistajan täytyy noutaa se meiltä Jyväskylästä. Emme siis pysty kuljettamaan TV:tä uudelle omistajalle. Mikäli tiedät jonkun, joka todella tarvitsisi TV:tä, niin voisitko ystävällisesti vinkata asiasta hänelle tai jakaa postauksen?

 

 

 

 

 

 

5 kommenttia

  1. Krista kirjoitti:

    Jos joku ystävällinen taho pystyisi järjestämään tv:lle taulun Pirkanmaalle niin toivoisin taulua tytölleni joululahjaksi.
    Tyttöllä on erittäin haasteellista koulunkäynti laaja alaisten hahmotusongelmien vuoksi sekä taustalla myös koulukiusaamista. Tyttö ei jaksa käydä harrastuksissa koska koulu ja 2 kertaa viikossa oleva terapia vie voimat. Tv on ollut ilon lähde,mutta kirppari tv sanoi juuri itsensä irti. Olisi ihana,kun hän saisi omassa huoneessaan ”latautumis aikaa” lemppari ohjelmiensa parissa.
    Vanhemman työttömyyden vuoksi ei voida itse lähteä tv ostoksille.

  2. Jarno Eskelinen kirjoitti:

    Hei minulla on tiedossa eräs yksinhuoltaja jolla on lapsi ja hänellä meni TV rikki jotta lapsi voisi katsoa ohjelmia. Voitko laittaa s.postia mikäli on vielä tarjolla? 🙂

  3. harry tepponen kirjoitti:

    hei, olen eläkelläinen 85v.ja 3:lla jalalla liikkuja jaasun Kemissä,,,,,minulla sippasi töllötin pari viikkoa sitten,,,,,tarkastettuani takuuta,,,niinpä tietenkin takuu oli umpeutunut tammikuun ensimmäisellä viikolla,,,,että,kolme viikkoa takuun jälkeen,se sitten sanoutui sopimuksemme IRTI,,,,,eikä nyt olis heti varaa osta, koska jostain ihmeen takia joiudun maksamaan ENNAKKOVEROA ekäläisenä????ei varmaan ole kovin monta kohtalo toveri tällä saralla?,,,että siitä syystä kaipaisin muutaman kuukauden pituista apua!!??,,kiitos kuuntelusta ja hyvää päivän jatkoja Teille ja kaunista kevään odotusta!! Harry!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *