Hae
Kutsu vapauteen

Maalausprojekti: aula ja takan tausta

Olen viime aikoina panostanut vaikuttamisessa niin paljon instaan, että olen unohtanut kokonaan julkaista lupaamani postauksen aulan ja takan maalaamisesta. Tämä postaus on siis jatkoa makuuhuoneen ja tv-huoneen maalaamiselle. Alunperin piti siis maalata ainoastaan meidän makuuhuone, mutta homma lähti käsistä. Ja hyvä että lähti, nimittäin me ollaan Karin kanssa lopputulokseen tosi tyytyväisiä. Ja meidän nuorisokin on tykännyt kovasti: kuulemma meidän koti on nyt paaaaaaljon tyylikkäämpi kuin aikaisemmin:) Meidän Noppa paljasti, että oli aina inhonnut aulan punaista (kuva alla) pylvästä:) Itse asiassa minäkin kyllästyin siihen tosi nopeasti ja sen olen oppinut, että niin ihana väri kuin punainen onkin tehoste värinä, niin en enää koskaan maalaa yhtään seinää punaisella.

 

 

Lue myös: Makuuhuone sai uuden värin!

 

 

 

 

 

Eli tällä kertaa maalattiin aulan punainen pylväs saven värisellä Tikkurilan kontio maalilla. Tuota samaa sävyä oli aikasemmin takan taustalla ja meidän keittiössä. Mä muuten rakastan tuota kontion sävyä: se ei ole harmaa eikä ruskea, vaan jotakin siltä väliltä. Tietyssä valossa se näyttää harmaalta ja taas tietyssä ruskealta- aivan ihana! Saman tien kuin pylväs oli maalattu, päätimme maalata takan taustan mustaksi, jotta se ei olisi samaa sävyä kuin pylväs. Hieman vaikea oli tuo takan tausta maalata, jouduin olemaan melkoisella mutkalla mutta sain kun sainkin sen maalattua. Seuraavaksi pitäisi maalata meidän Nopan entinen huone, jossa on tuon pylvään värinen punainen tehoste seinä. Haluaisin maalata sen seinän tumman vihreäksi, mutta pitää nyt vielä miettiä…Nyt me kuitenkin puhalletaan vähän:)

 

 

Lue myös: Maalaus projekti jatkuu: TV-huone

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *