Hae
Kutsu vapauteen

kuka olen?

Olen Satu Sjöholm, 49-vuotias terveysvaikuttaja, bloggaaja, kirjailija, liikunta-alan asiantuntija ja joogaohjaaja. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä palautumisohjaajaksi. Olen elämäni aikana kuluttanut kahden eri yliopiston penkkejä ja koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri, liikuntatieteiden ylioppilas ja joogaohjaaja. Haluan innostaa, tsempata ja näyttää omalla elämäntavallani lukijoilleni miten terveellinen ruokavalio, liikunta, hyvä yöuni ja henkinen hyvinvointi vaikuttaa olemukseeni, energiatasooni ja ulkonäkööni. Esikoiskirjani VHH ruoka- ja herkkuohjeet julkaistiin lokakuussa 2020. Harrastan ja olen koko ikäni harrastanut runsaasti liikuntaa. Sen lisäksi olen intohimoinen saksanpaimenkoiraharrastaja. Kotoa löytyy kaksi mustaa käyttölinjaista saksanpaimenkoiraa, Tuto ja Ove.

 

 

yli 200 vhh ruoka- ja herkkuohjetta

 

 

Henkilökohtaisesta blogistani löydät erilaisia terveyteen, ravintoon, painonhallintaan ja kauneuteen liittyviä postauksia ja sivustoja. Olen luonut sivuston, jossa on yli 200 vähähiilihydraattista ruoka- ja herkkuohjetta ja terveys ja painohallintasivuston, jossa on runsaasti postauksia laihdutuksesta, unesta, palautumisesta ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta terveyteen liittyen. Lisäksi blogistani löytyy sivusto, joka sisältää ilmaisia jooga- ja meditaatioharjoituksia. Joskus innostun kirjoittamaan raskaista ja vaietuista aiheista ja välillä viihdytän itseäni humoristisilla postauksilla, toivottavasti myös lukijoitakin. Instaani ja blogin facebook sivulle postaan säännöllisesti  myös ilmaisia jooga- ja jumppavideoita, instani löytyy nimellä satusjoholm.

blogissa yhdistyy virallinen ja epävirallinen maailma

 

Vaikka arvostankin yksilön kokemusta erilaisissa terveyteen ja ravintoon liittyvissä asioissa, niin olen ketomaailman musta lammas siinä mielessä, että arvostan myös tieteellista tutkimusta ja pyrin haastattelemaan postauksiini mahdollisimman paljon eri alojen huippututkijoita ja asiantuntijoita. Minulla onkin laaja terveyteen liittyviä yhteistyöverkosto, johon kuuluu eri alojen huippuasiantuntijoita. Haluan kirjoittaa esimerkiksi ravitsemusasioista mahdollisimman objektiivisesti ja kiihkoilematta. Mikäli sydämesi janoaa lukea ravitsemukseen tai painonhallintaan liittyviä postauksia, jotka sisältävät vastakkainasettelua, salaliittoteorioita ja vääristeltyä tietoa virallisen ja epäivirallisen välillä, ei blogini ole oikea paikka, ei ollenkaan. Inhoan vastakkainasettelua yli kaiken ja inhohimonani onkin yhdistää nämä kaksi toisilleen osittain vastakkaista maailmaa toisiinsa. 


Ota yhteyttä

satu.sjoholm@gmail.com
044 5150622
Kuvat:  Pasi Hakala Studio Varjo