Hae
Kutsu vapauteen

kuka olen?

Olen Satu Sjöholm, 51-vuotias valmentaja, kirjailija, bloggaaja ja liikunta-alan asiantuntija. Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri, liikuntatieteiden ylioppilas, jooga- ja palautumisohjaaja sekä sertifioitu keto coach. Haluan innostaa, tsempata ja näyttää omalla elämäntavallani lukijoilleni miten terveellisesti toteutettu ketoruokavalio, liikunta, hyvä yöuni ja henkinen hyvinvointi vaikuttaa olemukseeni, energiatasooni ja ulkonäkööni. Esikoiskirjani VHH ruoka- ja herkkuohjeita julkaistiin lokakuussa 2020 ja siitä tuli parissa kuukaudessa kustantamon vuoden myydyin kirja. Nyt kirjasta on menossa jo 3. painoa. 2.1.2022 minulta tuli myyntiin KETO RISE UP verkkokurssi, jossa tavoitteena on pysyvä painonhallinta, energisyyden lisääminen ja hermoston tasapainottaminen. Harrastan ja olen koko ikäni harrastanut runsaasti liikuntaa. Sen lisäksi olen intohimoinen saksanpaimenkoiraharrastaja. Kotoa löytyy kaksi mustaa käyttölinjaista saksanpaimenkoiraa, Tuto ja Ove.

TULE MUKAAN KETO RISE UP VERKKOKURSSILLE

Osta verkkokurssi ale hintaan täältä: https://www.campwire.com/buy_flexible/c6d0b536-868c-4417-8b2d-18fcdae7a170

yli 200 vhh ruoka- ja herkkuohjetta

 

Henkilökohtaisesta blogistani löydät erilaisia terveyteen, ravintoon, painonhallintaan ja kauneuteen liittyviä postauksia ja sivustoja. Olen luonut sivuston, jossa on yli 200 vähähiilihydraattista ruoka- ja herkkuohjetta ja terveys ja painohallintasivuston, jossa on runsaasti postauksia laihdutuksesta, unesta, palautumisesta ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta terveyteen liittyen. Lisäksi blogistani löytyy sivusto, joka sisältää ilmaisia jooga- ja meditaatioharjoituksia. Joskus innostun kirjoittamaan raskaista ja vaietuista aiheista ja välillä viihdytän itseäni humoristisilla postauksilla, toivottavasti myös lukijoitakin. 

blogissa yhdistyy virallinen ja epävirallinen maailma

Vaikka arvostankin yksilön kokemusta erilaisissa terveyteen ja ravintoon liittyvissä asioissa, niin olen ketomaailman musta lammas siinä mielessä, että arvostan myös tieteellista tutkimusta ja pyrin haastattelemaan postauksiini mahdollisimman paljon eri alojen huippututkijoita ja asiantuntijoita. Minulla onkin laaja terveyteen liittyviä yhteistyöverkosto, johon kuuluu eri alojen huippuasiantuntijoita. Haluan kirjoittaa esimerkiksi ravitsemusasioista mahdollisimman objektiivisesti ja kiihkoilematta. Mikäli sydämesi janoaa lukea ravitsemukseen tai painonhallintaan liittyviä postauksia, jotka sisältävät vastakkainasettelua, salaliittoteorioita ja vääristeltyä tietoa virallisen ja epäivirallisen välillä, ei blogini ole oikea paikka, ei ollenkaan. Inhoan vastakkainasettelua yli kaiken ja inhohimonani onkin yhdistää nämä kaksi toisilleen osittain vastakkaista maailmaa toisiinsa. 

seuraa somessa ja Ota yhteyttä

 

Tule seuraamaan minua instaan @satusjoholm ja blogin facebookiin, joka löytyy täältä.  Yhteydenotot tänne: satu.sjoholm@gmail.com

TILAA SUPER SUOSITTU VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEITA KIRJA ALEHINTAAN TÄÄLTÄ.

 

 

Kuvat:  Pasi Hakala Studio Varjo