Hae
Kutsu vapauteen

6. koronapäivä: aihetta juhlaan

Nukuttiin Karin kanssa taas hyvin ja aamu alkoi perinteiseen tapaan aamulenkillä. Tänään mun askel kulki jo kepeästi. Tosin pieni tuntemus keuhkoissa muistutti vielä 6. päivän takaisesta koronatartunnasta. Ollaan toivuttu todella nopeasti ja päästy helpolla. Nyt kai voi jo niin sanoa? Vielä kun jaksattaisiin ottaa rauhallisesti tuleva viikko, niin hyvä tästä tulee. Väsymyskin on jo nyt 6. koronapäivänä helpottanut paljon, tosin se todella outo maku suussa vaivaa vieläkin. Tämä on kuitenkin tosi pientä, mutta outoa. Kaikki ruoka maistuu todella pahalle tällä hetkellä…

 

Lue myös:

 

 

ei mikään tavallinen päivä

 

Tänään ei ole mikään tavallinen päivä, vaan meidän Oven 2-vuotis syntymäpäivä. Muistan ikuisesti sen hetken kun tapasin tämän hurmurin ensimmäisen kerran. Koko pentue nukkui yhdessä kasassa ja ihastelimme muutaman muun ihmisen kanssa tuhisevia karvapalloja. Yhtäkkiä Ove heräsi ja käveli päättäväisin askelin ensin Karia tervehtimään, jonka jälkeen kiipesi omistajan elkein syliini, nuoli naamani ja nukahti syliini. Siihen ei ollut kenelläkään muulla mitään asiaa ja tilanne on prikulleen sama vielä tänäkin päivänä. Ove on Mamman poika, joka rakastaa mua täydestä sydämestään ja samalla tavalla rojottaa sylissä kuin pentunakin. Mua ei ole kyllä koskaan kukaan koira palvonut niin kuin Ove, joka on vienyt homman ihan omalle levelilleen. Ove on tosi lahjakas, kaksiviettinen ja tasapainoinen uros, jonka kanssa on mahtava harrastaa lajia kuin lajia. Koira on täysin ennalta arvattava ja rakastaa minun lisäkseni taistelemista ja ikea pehmopalloa. Oma lauma on Ovelle maailman tärkein asia, jota se puolustaa kyllä täysin pelottomasti.

 

Tästä kun kunnolla tervehdyn, niin tänä kesänä on tarkoitus treenata Oven kanssa mahdollisimman paljon tottista, ajaa jälkeä sekä harrastaa vesipelastusta ja suojelua. Aiomme osallistua koko viikoksi SPL kesäleirille Pieksämäelle ja toivottavasti tapaan siellä paljon tuttuja. Näyttelyynkin aion pojan viedä, tosin pitää vaan ensiksi treenata sitäkin hommaa. Vähän saisi poika vielä kasvattaa päätään, joka on vielä ihan paria muun kropan kanssa:) Koira on viime kuukausina alkanut kerryttää tosi hyvin massaa eli ei ole enää niin laiha kuin aikaisemmin. Kaulakin on paksuuntunut selvästi eli ainoastaan pää muistuttaa enää nuoruusvuosista.

 

korona saa luvan väistyä taka-alalle

 

Ihanaa kun huomenna alkaa taas normaali arki, jossa korona saa nyt väistyä sille paikalle jolle se kuuluu eli taka-alalle. Tänne blogiin kirjoittelen enää aiheesta ainoastaan mikäli jotakin uutta ilmenee. Koronalla ei ole ollut aikaisemmin minkäänlaista roolia mun blogissani eikä tule olemaan jatkossakaan, koska en ole pätkääkään kiinnostunut koronasta tai mistään siihen liittyvästä. Olen kirjoittanut aiheesta ainostaan sen takia, koska on ollut tosi erikoinen kokemus sairastaa korona. Se on ollut monellakin tapaa hyvin erilainen tauti kun mikään muu aiemmin sairastamani.

 

Tuu instaan @satusjoholm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.