Hae
Kutsu vapauteen

Ruusunmarjarouhe koirille- Back on Track


Tuto on syönyt jo muutaman kuukauden ajan Back on Trackin ruusunmarjarouhetta. 6-vuotiaan saksanpaimenkoiran turkki kiiltää, iho voi hyvin ja nivelet ja lihakset kestävät vielä treenaamista ja kisaamista. Aikaisempina vuosina iho on reagoinut aina siitepölyaikaan, mutta tänä vuonna ei ole sitäkään ongelmaa ollut. En tiedä johtuuko se ruusunmarjarouheesta, helmikuussa tehdystä sterilisaatiosta vaiko ruoan vaihdosta. Vaiko näiden kaikkien edellämainittujen asioiden yhteisvaikutuksesta. 


Ruusunmarjarouheen hienojakoisuus tekee siitä erittäin helppokäyttöisen lisäravinteen. Sitä on helppo lisätä päivittäin ruoan sekaan. Aikaisemmin syötin Tutolle glugosamiinia, mutta olen korvannut sen ruusunmarjarouheella, koska se tukee myös koiran immuunipuolustusta. Jotakin nivelten hyvinvointia lisäävää lisäravinnetta haluan Tutolle antaa ja tässä se tulee helpossa ja miellyttävässä muodossa. Mikään lisäravinne ei tietenkään korvaa hyvää lihashuoltoa, josta huolehdin läpi treenikauden ja myös treenikauden ulkopuolella. Hieronnan, venyttelyn ja laserhoitojen lisäksi lihashuollon tukena meillä on käytössä useita Back on Trackin loimia sekä viimeisenä hankintana tikattu peti. Koira nauttii ilmiselvästi infrapunalämpöä heijastavasta pedistään ja usein tekee itsekin mieli mennä koiran petille nukkumaan:)
Ruusunmarja sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat koiran elimistöä puolustautumaan vapaita radikaaleja vastaan, jotka hajottavat soluja ja nopeuttavat ikääntymistä. Lisäksi ruusunmarja on täynnä niin sanottuja galaktolipidejä, jolla on tärkeä rooli elimistön immuunijärjestelmässä. Back on Track® ruusunmarja kasvaa villinä tuhansien metrien korkeudessa Chilessä. Ruusunmarjan kasvupaikalla on suuri merkitys ruusunmarjan laatuun ja ravintosisältöön. Back on Trackin luomu ruusunmarjarouhe on erityisen hienoksi jauhettua, jolloin se imeytyy tehokkaasti koiran ruuansulatuskanavasta.


Back on Trackin tuotteita voit tilata täältä.
Ruusunmarjarouhetta voit tilata täältä.

Aikaisemman postaukseni Back on Trackin tuotteista voit lukea täältä.

Treeni-, kisa- ja muita koirapostauksia voit lukea täältä.

Kaupallinen yhteistyö: Back on Track

2 kommenttia

  1. Tuuliturkit kirjoitti:

    Saatiin tuota Tuusulan näyttelystä, pitääpä testaa, miten käy!

    Oona /tuuliturkit.blogspot.fi

  2. Satu Sjöholm kirjoitti:

    Toivottavasti sopii koiralle?❤️? Meillä turkki kiiltää kilpaa auringon kanssa ja iho voi hyvin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.