Hae
Kutsu vapauteen

About me

Olen Satu Sjöholm; liikuntatoimen ylitarkastaja valtion aluehallinnossa, perheen äiti ja joogaohjaaja. Olen aina ollut kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveellisestä elämäntavasta, johon sisältyy fyysinen, psyykkinen ja henkinen hyvinvointi. Niitä ei
voi erottaa toisistaan, vaan ne kietoutuvat yhteen saumattomasti muodostaen senhetkisen tunteen, miltä meistä kulloinkin tuntuu ja mitä meille kuuluu.

Tulen jakamaan blogissani ajatuksia terveellisestä ravinnosta/elämästä, joogasta, luonnonmukaisesta kosmetiikasta perustuen
omiin kokemuksiini. Ruokaohjeissa keskityn vähähiilihydraattisiin ja gluteenittomiin ohjeisiin ja ravinnerikkaisiin smoothieohjeisiin. Kaikki postaamani ohjeet ovat nopea- ja helppotekoisia eli sellaisia, että jokainen joka osaa lukea, osaa ne myös tehdä. 

Blogini sisältää myös hengitys- ja meditaatioharjoituksia eikä syvää rakkauttani maailman uskollisimpaan koirarotuun saksanapaimenkoiraan voi olla huomaamatta. Se tulee vahvasti esille sekä kuvien että postausten muodossa, samoin kuin palveluskoiraharrastus, jossa kilpailen oman saksanpaimenkoirani kanssa. Tarkoitus on myös esitellä sellaisia hyvinvointiin liittyviä palveluja/tuotteita/yrityksiä, joista minulla itsellä on hyviä kokemuksia.

Vaikka blogissani käsitellään vakaviakin asioita, niin elämä  itsessään ei saa mennä liian vakavaksi. Osa teksteistä onkin kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja huumorilla hyöstettynä.

Toivon Sinulle Rakas lukijani antoisia hetkiä blogini parissa ja mielenkiintoisia keskusteluja. Jos tekstini herättää Sinussa ajatuksia, ihmettelyä tai epäilyksiä, on se tehnyt sen tehtävän miksi tätä blogia aloin kirjoittamaan.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14598647/?claim=8gcjq5yfk9h”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Yksi kommentti

  1. Niilo ja Jalo kirjoitti:

    Sinulla blogi ihanaa alan heti seurata :)huomenna luen kaikki tekstit rauhassa ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.