Hae
Kutsu vapauteen

VHH suklainen kuivakakku- 2 g hiilaria yhdessä palassa

 

 

Tämä VHH suklainen kuivakakku sulaa suuhun. Rakenne on hyvä ja melko tiivis, mikäli VHH suklaisen kuivakakun tekee pelkistä mantelijauhoista kuten kuvan kakku on tehty. Hiilareita on ainoastaan 2 g yhdessä palassa.VHH suklainen kuivakakku on valmistettu blogissa aikaisemmin julkaistun VHH suklaa kuivakakun ohjeella sillä poikkeuksella, että lupiinijauho on korvattu kokonaan mantelijauholla. Kakun voi valmistaa myös kokonaan lupiinijauhosta tai siten, että laitat puolet ja puolet kuten alkuperäisessä ohjeessa on tehty. Huomaathan, että kaikki minun VHH makeat ohjeeni eivät ole kovin makeita, koska kukaan meillä ei pidä äklömakeasta. Eli ota tämä huomioon valmistusvaiheessa ja lisää hieman karppisokerin määrää. VHH suklaisen kuivakakun valmistus on helppoa ja nopeaa eikä tämä kakku kaipaa välttämättä lainkaan suklaakuorrutetta. Laitoin nyt kuitenkin tuon kuorrutteenkin ohjeen tähän postaukseen ettei sitä tarvitse muualta alkaa etsimään. Kuvan kakun vuoan halkaisija on 22 cm, jolloin kakusta tulee melko korkea.

 

 

 

 

 

 

 

Vhh suklainen kuivakakku makroravinteet yhdessä annoksessa

 

 

r 11 g

p 3  g

hh 2 g

kcal 118

 

 

Lisätietoja: Makrot on laskettu mantelijauhojen mukaan eikä makrot sisällä vapaaehtoista kuorrutetta.

 

 

 

vhh suklainen kuivakakku ohje täällä

 

25 annosta

 

VHH suklainen kuivakakku on valmistettu tämän ohjeen mukaan sillä poikkeuksella, että lupiinijauho on korvattu

kokonaan mantelijauholla.

 

 

 

VHH suklainen kuivakakku kuorrute (ei pakollinen)

 

 

  • 150-200 g tummaa suklaata (80-prosenttista)
  • 1,5-2 rkl voita

 

 

Kuorrutteen valmistus

 

Sulata tumma suklaa ja rasva vesihauteessa. Levitä jäähtynyt seos kakun päälle ja tasoita. Voit koristella kakun rouhitulla suklaalla. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa yön yli ennen tarjoamista. Parhaimmillaan kakku on seuraavana päivänä.

 

 

Seuraa instassa: satusjoholm ja 2blackgsd

 

 

Kuvan VHH suklaa kuivakakku on valmistettu blogin alkuperäisen ohjeen mukaan, jossa jauhoina on käytetty manteli- ja lupiinijauhoja.

 

 

blogin suosituimmat postaukset

 

 

 

TILAA SYYSKUUSSA 2020 ILMESTYVÄ VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET KIRJA ENNAKKOON  TÄÄLTÄ.

 

 

 

KAIKKI BLOGIN VHH RUOKA- JA HERKKUOHJEET LÖYTYVÄT KOOTUSTI YHDELTÄ SIVUSTOLTA ELI TÄÄLTÄ

 

 

SEURAA TERVEYSTIETOISTA MATKAANI BLOGISSA, FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA

 

Instani löydät nimellä satusjoholm.

Blogin painonhallintaan, uneen, palautumiseen ja terveelliseen elämään liittyvät postaukset löydät kootusti täältä.

Blogin vähähiilihydraattisia ruoka- ja herkkuohjeita kuvineen löydät kootusti täältä.

Blogin meditaatio-ja hengitysharjoituksia löydät täältä.

Blogin uusimmat terveyteen ja painonhallintaan liittyvät postaukset löydät ensimmäiseksi blogin facebook sivulta klikkaamalla tätä linkkiä .

 

 

2 kommenttia

  1. Maikki kirjoitti:

    Hei
    Onko sinulla tietoa voiko lupiinijauhojen hiilihydraattimäärät vaihdella niin hurjasti että kun tilasin ensimmäistä kertaa makealupiinijauhoja Koivunalhon luomutilalta niin kauhistuin kun huomasin hiilaripitoisuuden olevan reilu 40g/100g? Vai olikohan tässä vain tuo merkintä eri tavalla? Kuitua oli aika iso osuus tuosta? Kiitos jos jaksat vastata

    • kutsuvapauteen kirjoitti:

      Näköjään voi vaihdella. Itse käytän tuota FitnessFirstin lupiinijauhoa ja tiedän sen hiilarimäärän.
      Muista lupiinijauhoista en osaa sanoa mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *